A feladat


- Mi a feladat?

- A világ helyreállítása. De felhívnám a figyelmet arra, hogy amit most a világ alatt értek, az biztosan meghaladja a képzeleted határát.

- A tiédet nem?

- De igen. És ebben is rejlik annak zsenialitása, amit kitaláltam a probléma orvoslására. Tudom, hogy nem illik önmagam munkáját magamnak minősítenem, ám ebben az esetben nincs senki, aki megtehetné. Ha az engem segítő és nálam nagyobb kapacitású lények megtehetnék, ők csinálták volna. Ha azt mondom, hogy az egész világ, abba a világmindenséget is beleértem és nem csak a fizikai síkon. Ezek olyan méretek, amit nem képes az elme felfogni. Ha nem képes az elme felfogni, akkor eredményesen csak úgy lehet ezt elvégezni, ha távol tartjuk magunkat a konkrétumoktól. Így is született meg az admin szint, ami kiváltotta az ellenem irányuló támadásokat olyan lények részéről, akik ezzel a támadással bizonyították, hogy nem értik, miről van itt szó.

- Miről van itt akkor szó?

- Amikor arról beszélünk, hogy támadás, az mindig a hatalomról szól. Ezen a bolygón létrejött valami, amit úgy hívunk, hogy szabadság. Egyáltalán nem állítom, hogy én találtam volna ki, sőt, aki kitalálta egy rendkívül komoly munkát végzett, aminek jelentőségét multiverzum szemmel is nehéz lenne eléggé kiemelni. Ti el se tudjátok képzelni, milyen rendkívüli helyre és korba születtetek, hogy ezt személyesen megtapasztalhatjátok.

- Mi ezen a különleges?

- Hogy sikerült működő rendszert létrehozni az egyén szintjén. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogyan csinálta. Bár ez így erős lenne, mert ha a saját példámat nézem, biztosan sok a hasonlóság, mert én is a nulláról építettem fel valamit olyanok szeme előtt, akik bármikor eltaposhatták volna az elején.

- Mi ebben a nehézség?

- A kollektív társadalmak káoszba süllyednek a szabadságban. Itt a Földön is vannak kollekív társadalmak, amiknek nagy nehézséget okoz a demokrácia. A közel-keletiek lényegében a vallással védték ki, kicsit távolabb a tradíciókkal, még távolabb a munkával, mert a hierarchiát átültették a cégekbe. A szabadságot meg kell érteni, arra meg kell érni, különben romboló hatást vált ki, de ő maga is sebezhető, mert a mások feletti uralom megszerzésének könnyű útját látják benne olyanok, akik nem értik. Erre a mai Magyarország a legjobb példa.

- Még mindig nem értem, mitől különleges ez a bolygó.

- Hogy sikerült a szabadságot működő társadalmi rendszerbe illeszteni. Ha jól belegondolunk, az elmélete egyáltalán nem bonyolult, ám egyáltalán nem egyszerű egy kollekív társadalmoban megvalósítani. Nagyon könnyű róla beszélni, ám nagyon nehéz már az első lépés megtétele irányába. Ha példát kellene rá mondanom, egy hangyaboly jutott az eszembe, ahol megölöd a királynőt és kihirdeted, hogy mostantól minden hangya szabad. Mi lenne belőle?

- Mi itt a kulcs?

- Az intelligencia. Nélküle nem megy. Az egyéni szerveződés kulcsa.

- Enélkül mi történik?

- Az egyének elkezdenek önmaguk javára és mások kárára tevékenykedni anélkül, hogy tekintettel lennének a társadalom fejlődésére. Amit a szemeim előtt látok a mai Magyarországon, az elkeserítő, hogy intelligencia nélküli emberek hogyan jutottak hatalomra idegen támogatással és mit értettek meg ebből. Nem is látják, milyen értéket romboltak le, a fejük felett pedig továbbra is fejlett és felsőbbrendú lényeknek hiszik magukat annak ellenére, hogy az emberiség már jóval többet letett az asztalra, mint ők.

- Mi ennek az oka?

- Olyan kollektív társadalmakban élnek, amiket én matriarchális szektaszerű diktatúrának neveznék. Ezt adták be nekünk agyaliként és mind a mai napig egy csomó ember meg van arról győződve, hogy ez az irány jelenti a földi menny felé vezető utat. A baj ebben csak az, hogy ha rákérdezel, nem tudnak ezeről semmit és túl későn jönnek rá, hogy azonos fogalmak alatt a felek mennyire mást értenek.

- Mit jelent az, hogy matriarchális szektaszerű diktatúra és mi tartja egyben a hatalmát?

- Olyan spirituális erő, aminek csak a 20%-át tudták a Földre levinni, de már ezzel képesek voltak megszerezni a gazdasági-politikai hatalmat. A Föld sok tekintetben pontosan tükrözi a problémát, ám az a gond a világ=tükör kulccsal, hogy irtó nehéz meglátni és helyesen értelmezni benne. Hogy mit jelent? Olyan nyílt nőuralmat, ami nem tűri meg a legkisebb ellentmondást sem. Amikor még keveset tudtam erről, az egyenlőségben szocializálódott férfiszemmel építettem fel a terveimet, most már inkább a startégiai lényeglátásom által felépített másik tervem került előtérbe, ami fel fogja forgatni a galaxist. Aminek nagyon nem tesz jót ez az idegen beavatkozás, ami szerintem egy preventív lépés a részükről először az emberiség megállítására, ami lassan átfordult az én megállításomra.

- Miért kellene az emberiséget megállítaniuk?

- Nézd meg az Avatar című filmet, kiválóan elmagyarázza. Úgy tudom már parcellázzák és árulják a Hold és a Mars területeit. Abban egyetértek az idegenekkel, hogy ez komoly probléma, ám azzal már nem, hogy a javítás helyett egy sokkal rosszabbat kínálnak fel nekünk földi mennyne eladva. A két világ annyira nem kompatibilis, hogy erősen idealista azt feltételezni, hogy békében képesek lennének megférni egymással.

- Ki az erősebb?

- Ők. Egészen a visszatérésemig. Ők 4-5-ször fejlettebb technológiával rendelkeznek, amit amúgy nem használnak ki és kb. 11-szer fejlettebb a spirituális erejük. Már rég végeztek volna velünk, ha nem történt volna egy érdekes dolog a második világháborúban, amikor a V2 rakéta kilépett a világűrbe. Bár fejlettebb a technológiájuk, fogalmuk sincs, hogyan működnek, csak használják őket. Kiderült, hogy egy egykoron itt létezett galaktikus birodalom maradványcivilizációiról beszélünk, akiknél olyan technológia maradt, amit a mai földi fejjel elképzelni sem tudtok.

- Azért próbáluk meg.

- Nincsenek gyáraik. Ezeket az űrhajókat lényegében nyomtatják egy olyan technológia segítségével, ami energiából állít elő anyagot. Egy vele a bibi, hogy kell hozzá egy fizikai formában lévő prototípus. És itt válik érdekessé, miért nem végeztek velünk még és válik érthetővé egy csomó minden a mai földi valóságban. Emellett dúl egy harc a spirituális téridőben, aminek vannak a valóságban is jelei, ám senki sem köti ezeket ehhez, mivel ugye ilyesmik nem léteznek és ez az állapot minden olyan fél érdeke, akik hatalommal rendelkeznek. Dióhéjban az van, hogy amikor elkezdenek ébredezni a spirituális világ felé az emberek, bekábítják őket ezzel az angyalos dumával és már benn is találják magukat egy hierarciában, ahol mindenki az ő energiáikból él. De a helyzet nem ennyire faék egyszerűségű, hogy barát és ellenség, meg fekete és fehér. Annyira nem, hogy ezekről alig beszélek, Az elején igen erős volt rajtam az a szándék, hogy minden problémára a megoldást kívül keressem és kívül várjam, de aztán rájöttem, hogy az soha nem fog megérkezni a behódolásom nélkül, ezért amióta ezen változtattam, ezeket az információkat már csak a tjékoztatás okán írom ki.

- De léteznek azok a szellemi csatornák, amikről szó van? Mert az idegenek fizikai formában léteznek.

- Igen léteznek, onnan érkeznek azok az energiák, amiket aztán lehalásznak rólatok. Az én esetem annyira egyedi, hogy nem lehet mintaként az emberek elé állítani és pont ez az egyediség adta meg az esélyt a változásra. A kialakult rendszerbe nem illeszkedem, megölni nem tudnak és amióta rájöttem, hogy lenne az általam kínált változásra igény a galaxisban is, belekezdtem egy olyan tervbe, ami gyökeres vátozásokat hoz. Már csak a hogyan a nagy kérdés. Ami nem egyszerű felfelé, ahol logikai ráció nélküli, a gyerekekre erősen emlékeztető habitussal rendelkező lények nem értve, hogy a saját esélyeiket rombolják támadnak és igyekeznek mindent tönkretenni, amit csinálok...

- Hogyan, ha ilyen nagy a hatalmad?

- Földi emberként hálózatok része vagyok, a tervet azonban egyénként hajtom végre. A hálózatokról pedig könnyű támadni, könnyű álladnó megszállás alatt tartani.

- Adná magát az, hogy összeszedj földi embereket ehhez.

- Csak olyanokkal menne, akik nem hisznek ezekben és nem indultak el a spirituális ébredés útján. Akik nem hisznek ebben, szerinted majd fognak hinni bennem? Akik már be vannak avatva, idegen befolyás alatt állnak, amit ők angyalinak hisznek és fogalmuk sincs. valójában mi történik. Ha ennek lenne bármi reménye, annak lennének jelei, de Nyugatról még egy cent sem érkezett hozzám.

- A pénz miért lényeges?

- Egy olyan világban, ahol minden pénzbe kerül?

- Akkor a hatalmad nem ér semmit.

- Gondolkodj logikusan. Ha itt ülök bevétel nélkül úgy, hogy csak a csekkjeimet tudom kifizetni, milyen lehetőségem maradt? Akik hasonló helyzetben vannak, egy sem csinált ilyet egyéni tudatban, azaz mind vallási területen mozog, ami elég távol áll tőlem. Felfigyeltem egy nyugati mintára, ami inább zsidó minta lehet, hogy elzárják a pénzt ezektől az emberektől, akiken azonban nő a feladatvézési nyomás és ez radikalizál. Ennek oka az, hogy akik őket fentről vezetik, nem értik sem ezt a világot, sem a pénzt és megbíznak a zsidókban. Akik aztán azonnal bevádolják erőszakkal azokat, akik radikalizálódtak és az erőszak vádja nagyon erős kinn, ahol a béke dogma alatt élnek. Mivel én saját tervet követek és az eszemet használom, senki sem veszi észre az én radikalizálódásomat, ami az egyetlen olyan utat nyitja meg, amit se lenn, se fönn nem tudnak sem elhinni, sem elképzelni.

- Mit nem tudnak elhinni és elképzelni?

- Hogy egy darab földi ember képes volt arra, hogy egy elképzelhetetlen méretű feladatot sikerrel elvégezzen. Itt jegyezném meg azt a rendkvül lesújtó hírt a magukat elitnek nevezők számára, hogy ezt akár méltó körülmények között is végezhettem volna és amikor ideérnek ennek a számotokra elkpzelhetetlen feladatnak a szakértői, pitiáner férgeknek fogják őket látni. De nem csak őket, ezért elkészítettem ennek is a tervét, hogy mi legyen a közönyös kisemberekkel, amikor eljön az elszámiltatás ideje. Továbbra is maradtok közönyös kisemberek, büntetés nem jár érte, de jutalom sem.

- Ha azt mondod, hogy ideérnek, akkor kívülről várod a segítséget, nem?

- Ez már tőlem független és inkább olyan, mint egy versenyfutás. Hogy ők érnek ide előbb, mint ahogy élesedik a B tervem, később érnek ide vagy pont egyszerre.

- Mi ez a B terv?

- Ilyen se volt még soha az univerzumban, de amiket eddig csináltam sem volt még előttem soha.

- Más miért nem tudná megcsinálni?

- Próbálták ellopni a munkámat azzal, hogy a kollekív megszállásban helyettem aratják le  munkám gyümölcsét, de ez egy erősen szakmai munka volt és gyorsan lebuktak. Ezért is jönnek ide, ezek a legyőzhetetlen lények a fejetek fölött pedig két tűz közé kerülnek. Mert közben nagy rajtam a nyomás, ami előre visz akkor is, ha hátráltatnak.

- Nem szeretem magam ismételgetni, de van egy Kapjátok be Köcsögök! nevű automtaikus regisztrációval induló holojátékom. Ezt elkerülni csak tisztességes üzlettel lehet, amit felek be is tartanak. Eleinte azoknak készült, akik nem voltak itt a nehéz időkben, de utólag elvárnák tőlem, hogy viselkedjek úgy, mintha elismerném, hogy itt voltak. Haladok a célom felé enélkül az üzlet nélkül is, de szerintem mindenkinek jobb, ha nem így, ahogy eddig.

- Mi van azokkal, akik nem üzletképesek, de segíteni akarnak?

- Egy tisztességes üzlet számukra is lehetséges.