A magyar választások


Sokan beszélnek a dimenzióváltásról, tudatszint emelkedésről és az erről - főleg ezoterikus platformokon - megjelent mindenféle anyagokban. Ezek közös jellemzője, hogy fennkölt eseményként tálalják, amit a nekünk önzetlenül segítő fejlett és felsőbbrendű lények, valamint az angyalok vezetnek. Ám senki egy szót sem ejt arról, ez hogyan jelenik meg a gyakorlatban. Minden itt történik a szemetek előtt a ti mindennapjaitokban, a gyors tempójú életetek azonban nem teszi lehetővé azt, hogy az eseményeket tervszerűen megvalósított nagyobb léptékű tervnek lássátok. Mivel a külvilágban élők világában nem léteznek sem idegenek, sem angyalok (most nevezzük így a szellemi világ lényeit), hiányzik egy lényeges elem a helyzet megértéséhez. Enélkül ugyanis csak azt látjátok, amit a megfelelő látószög hiányában láthattok.

Valójában ez a sztori nem a magyar választásokról és nem a magyar politikáról szól, hanem egy nagyobb asztalon játszott játszma egyik lépése. Ez a nagyobb asztal pedig a Föld és a tudatszint váltáson átesett emberiség. Maga az emberiség közel sem homogén, sőt, fenti nézőpontból mint önálló faj sem létezik, ám a 3D fizikai síkja több olyan jellemzőt is felmutat, amit ezek a szellemi szférák nem értenek hasonlóan ahhoz, ahogy mi sem értjük őket. A Dalai Láma amikor Magyarországon jár, mindig elmegy a Pilisbe, ahol a bolygó szívcsakrája található. Az ezoterikus körökben is ismert az a pletyka, miszerint aki ezt a területet uralja, az egész bolygót uralja. Ez a fő oka annak, hogy a magyarságot senki sem akarja egységben látni és mindenki befolyást szeretne fölöttünk.

2010-ben nagy változás történt, amit a valóság újraindításának nevezhetnék és ez alapozta meg az egyik égi beavatkozó csoport földi befolyásának nagymértékű megváltozását. Amit láttok a mai magyar politikában, az ennek az égi csoportnak a földi tükörképe. Egy olyan világ ígéretével, amit ők a földi mennynek neveznek, de ha emlékeztek, ti egykori polgárok arra, milyen ígéretek hangzottak már itt is el és azokból mi lett a gyakorlatban, nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy ez az ígéret sem vehető készpénznek. A gyakorlatban ez a beavatkozás tömegméretű megszállás útján zajlik, ami a külvilágban élők számára ezoterikusan misztikus és megfoghatatlan. Pedig nagyon is megfogható, ha úgy jellemzem, hogy ennek a kollektív megszállásnak a tagjai elvesztik fogékonyságukat a tények és a bizonyítékok iránt, lepereg róluk minden észérv és csak olyan párhuzamos valóságot építettek fel, amiben bármit igazságként fogadnak el, amit a kollektív központ - akár valós alap nélkül - kitalál.

Ez a játszma sokkal kiterjedtebb és sokkal gátlástalanabb, mint azt bárki képzelné. Ha elkezdeném vázolni összefüggéseit, az lenne rá a reakció, hogy ilyen ostoba összeesküvéselméletet még senkitől nem hallottatok. Szavaimnak csak olyan 10-20 év múlva lenne számotokra értelme, mint ahogy 10-20 évvel ezelőtt sem hitte volna el nekem senki, hogy a harcos liberális, majd a polgárságot zászlajára tűző párt mára mivé változik. Ezeknek a terveknek a megvalósítása napjainkban már/még 35%-ánál tart és olyan jövőképpel rendelkezik, amihez képest a mai magyar valóság a szabadság melegágya. Megjegyzem, hogy ilyen spirituális "égi" támogatással ez egyáltalán nem volt nehéz és itt is a válasz arra, miért ilyen erőtlen az ellenzék. Ugyanis a világukban olyan, hogy ellenzék, nem is létezik és terveik szerint itt sem fog. A jövőképe ennek a beavatkozásnak egy olyan diktatúra, amit az olyan 57-58%-osnak mért orosz, vagy a 95%-osnak mért észak-koreai mutat be a legjobban.

A játszma és a beavatkozás időléptéke lassú, hogy a benne élők ne vegyék észre céljait és az ebbe születő új generációk már ezt tekintsék normálisnak. Ugyan, ki emlékszik már arra, milyen ígéretek hangzottak el? A külvilágban szintén hivatalosan nem létező mágiára minden bizonyíték a szemeitek előtt van, ám a mágia pont az embereken hat, akik nem véletlenül nem emlékeznek. A megszállás sem áll meg a politikai oldalak mentén és az ellenzék tagjai sem veszik észre, mennyire elkezdtek hasonítani azokra, akik ellenzékei. Ez egy olyan szívmegszállás, amivel szemben az elme használata a megoldás, mint ahogy az ez előtti korszak fej-megszállásának érzéketlenségével szemben a szív volt a megoldás. Sajnos bármelyik oldalra lépünk, egyik oldalon sem találunk valóban segítő és önzetlen lényeket, talán mert mi magunk sem vagyunk azok és a világ tükör.

Jelenleg amit a politika kínál abban nincs jó választás. Ha az ezekben elérhető jövőképeket nézem, alapvetően két választást kínálnak. Vagy egy olyan profitorientált vállalati uralmat, ami szintén megszabadul a számára kellemetlen demokráciától, ahogy lehetősége nyílik rá, vagy egy vallási alapra helyezett, személyi kultuszra épülő diktatúrát, amiben még egy fingáshoz is engedély kell. Ha valakinek van egy olyan stratégiai lényeglátása, amiben előre látja a jelen jövőképeit, sosincs a mában könnyű helyzetben, mert senki sem hisz neki és később sem veszik le róla a "bolond" stigmáját, mert kevesen ismernék azt be, hogy az az ember mondta meg idejében és ő hibázott annak idején. Kivéve, ha az az ember nem szerez olyan spirituális hatalmat, amivel a saját pályájukon tudja legyőzni mindkét felet. Ehhez azonban idejében el kell kezdenie mindenkinek a rendrakást a fejében, mert a külvilág rendbetétele a gyakorlatban itt kezdődik.

Ha ez nem megy azért, mert nem hiszed el magadról, hogy egy kisember erre képes lenne, jobb, ha tőlem tudod meg, hogy így a beavatkozás korrekciója után is kisember maradsz. Nem véletlenül indítottam erre egy weboldalt, ahol te, a kisember elég, ha ránézel a képekre és a lehetőségeid, valamint a bevállalásaid mértékében részt tudsz venni a rendezésben, valamint a bolygó helyreállításában. Az első egyéni céljaidban segít, a másik közösségi célok felé terel. Az, hogy ki birtokolja a földi hatalmat először mindig a fejben kezdődik, aminek eredménye vetül ki aztán a világra. Amikor azt mondod, hogy "á, én erre úgysem vagyok képes" pontosan az a negatív önprogramozás, aminek létezik a pozitív oldalon is párja, de ennek felfedezéséhez át kell jutnod azon a mágián, ami téged ezen az oldalon tart. És akkor nem fogják arra méltatlan figurák ellopni az életed és a szemeid előtt a világodat sem.


- Nincs valami ennél kézzelfoghatóbb érved?
- A fidesz mindig azt akarja elpusztítani, amit valamikor képviselt. Liberalizmus, a polgárok és most ugye a magyar emberek. De a liberalizmus nem tűnt el, a polgárság sem tűnt el és a magyar emberek sem fognak eltűnni.