DIZ


- Mi ez a DIZ?

- Az Én vagyok. A spirituális térben is meg lehet hívni, aztán hogy mihez lehet vele kezdeni, az tőled függ.

- Ezt hogy értsem?

- Te vagy a kulcs, de hogy mit nyit, azt az egyéni jellemzőid határozzák meg.

- Milyen formában lehet meghívni?

- A spirituális tér olyan, mint az internet, ahol a tudatod a böngésző.

- Milyen lehetőségek között gondolkodhatok?

- Igen tág lehetőségek között, bár a legtöbb embernek csak igen szűk lehetőségei lesznek. Felhínám a figyelmet arra, hogy a jelenlétem az eddigiekhez képest igen szokatlan.

- Miben?

- Igen szigorú a személyzeti politikám.

- Ha valakinek szűk lehetőségei vannak, az mit jelent?

- Eljópofizom a weboldalaimon, de ezek információtartalma eltörpül ahhoz képest, mint ha valaki a tudatával hívja le azokat.

- Mit jelent a szigorú személyzeti politika?

- Először is, ez egy szakmai orientáltságú felület, ám felvállalja az eddigi munkáim hagyományait. Ez azt jelenti, hogy sok esetben csak javításokat tartalmaz és nem vizsgálja a játékszempontokat. Azaz a velem ellenséges embereknél is elvégzi kábé olyasmi okból, ahogy egy vírusirtónál is elsődleges, hogy irtsa a vírust, mindegy kinél. Ha tisztul a tér, tisztul a játék minősége is.

- Még mindig nem kaptam választ arra, mit jelent a szigorú személyzeti politika.

- Ha itt megjelenik egy megszálló, célja a minél több emberre kifejtett hatás. Én azonban nem a mennyiségre, hanem a minőségre megyek és nem adom a nevemet akárkihez. Voltak olyan meditációim, ahol a feladattal eltöltött időnek 95%-a személyzeti munkával telt, ebből érezni, mennyire lényeges dolognak tartom a megfelelő emberek kiválasztását.

- Ha valaki megfelel ennek, mi történik?

- Részt vehet a Világ Helyreállítása programban. Úgy, hogy ettől még a saját feladatvégzéseiről nem kell lemondania.

- Mi van, ha a két dolog ellentétes egymással?

- Csak akkor lehet ellentétes, ha a világ szétrombolása az a feladat. Ami akár még sikerülhet is, ám csak a saját világában. Ebben nincs ellentmondás, a multiplex vetítést még a segítők közül is kevesen értik.

- Miért?

- Szerintem azért, mert nem tudják elképzelni, hogy ez rájuk is vonatkozik. Ugyanis a 3D-s pályáknak (ami nálad egy darab valóságot jelent) saját szféráik vannak a szellemi szinteken.

- Ez csak a Földön van így?

- Nem. Az egész fizikai sík szerkezete változik és persze a hozzájuk köthető álomtartományoké is.

- Ezt szerintem kevesen fogják felfogni, pláne megérteni.

- Nem igazán van jelentősége. Ez inkább egyfajta tájékoztatás, ami csak pár embert érint. Mint ahogy a kvantumfizikai tudományos cikkeket sem igazán értik az emberek, de jó azokat olvasni.

- Mi van akkor, ha valakit ez elkezd nagyon érdekelni?

- Otthon, egyedül. Ne hozzám jöjjön. Ez nem vallás, sem szekta.

- De hierarchia?

- Ha nem lenne benne rendszer, kaotikus lenne. Ám nincsenek hatalmi jellemzői, azaz nem arról szól, hogy másokon uralkodsz. Aki elkezdi félreérteni, szűkülni kezdenek a lehetőségei. Itt nem működik az a fenn közkedvelt szokás, hogy bedumálod magad, aztán ha benn vagy, megváltozol. Ez olyan, mint a tenisz élő ranglista, hogy mindig az aktuális helyzet határozza meg az erőszintedet.

- De előfordulhat, hogy az ebben részt vevő emberek összejönnek?

- Előfordulhat, de mint mondtam ez nem erről szól. Aki ebből szektát csinál, az tanulnivalót jelent, a nézőknek pedig tanulságos szórakozást.

- Kik a nézők?

- Nézők, játékosok, ezek saját terminológiái egy saját világértelmezésnek. Ez a saját világértelmezés ad értelmet a fizikai síknak, amit a szellemi szférák egy része problémának lát és szívesen megsemmisítené. Ez nem probléma, hanem lehetőség, egy olyan érték, ami sok valós problémára jelent megoldást. Csak meg kellett valakinek jól csinálni.

- Ebben vennénk részt?

- Igen. Egy anomáliából csinálsz valami értelmeset és hasznosat. Ami persze nem fog könnyen menni a merev hierarchiákban, sem az állandóságot kedvelő szférákban annak ellenére, hogy az állandóság továbbra is biztosított, csak most már lehetővé vált a fejlődés.

- Térjünk vissza a DIZ-re. Ha valaki meghívja, mi történik?

- Jobb, ha mindenki maga tapasztalja ki. Én jó, ha 4%-áról szerzek személyesen tudomást. Ez azokat érinti, akik emberi minősége olyan szintű, hogy megfelel az általam felállított mérce szerinti isteni minőségnek.

- Erről te is leeshetsz?

- Az admin feladataim miatt ez nem valószínű, de elméletileg igen. Ha leesnék sem történne semmi, mert a holo operációs rendszer már értelmes.

- Akik megfelelnek ennek a minőségnek, mire számíthatnak?

- Most léptünk az admin-játék tesztekbe. Ebben játszanak kisebb-nagyobb szerepeket. Nekik azért jó, mert rendezett körülmények között érhetik el az admin-admin szintet és lesz gyakorlati tapasztalatuk, amikor már főszerepben kerülhetnek az admin-játék szintre. Nekem meg azért, mert csak a passziánsz az a játék, amit egyedül jó játszani.

- Miről szólnak valójában a weboldalaid?

- Eleinte önmagamat szórakoztattam velük egy 20 éves meditáció közben, amikben lényegében élőben dokumentáltam a visszatérésemet úgy, hogy az arra fogékonyak számára kiváló tananyaggá vált könnyed, szórakoztató formában. De jobban belegondolva most is ez a helyzet, csak minél közelebb vagyok, annál érthetőbb a hétköznapi tudatok számára.