ÉlményPark


- Mi ez az ÉlményPark?

- A fizikai sík.

- Milyen értelemben értsem?

- Maga a fizikai világ és az ahhoz köthető álomtartományok.

- Mit jelent az, hogy ahhoz köthető álomtartományok?

- Amikor alszol és álmaid vannak, elég sok képes ezekből fizikai formát ölteni.

- És te emberként ilyesmiket csinálsz?

- Már nem, mert befejeztem. Legközelebb akkor fogok ilyeneket csinálni, amikor visszamegyek mélytranszba javítani a hibákat és megvalósítani az észrevételeket.

- Hol tanultad ezt?

- Adott volt hozzá egy csomó minden és élesben.

- Bárki eljuthat ide?

- Bárki, aki nem térül el, egyenesen halad és túléli a Kapuig vezető utat. Valamint fel tudja készíteni az agyát rá.

- Van rá sablon?

- Nincs. Még akik vezetnek sem tudják, mert ilyesmi még sosem történt. Pontosabban történt hasonló a műfajában, ti ezt nevezitek Teremtésnek.

- Te mit csináltál?

- Mintha valaki írt volna egy tök jó játékprogramot, ami tele van hibákkal és nekem kellett volna helyrehozni, ráfejleszteni, hogy jó legyen.

- Aki ért hozzá, erre azt mondaná, hogy egyszerűbb újat írni.

- Ezért mondtam, hogy a teremtéshez mérhető.

- Akkor most kettő van?

- Több, mint kettő és megvan az eredeti is.

- Hol?

- Önálló frekvencián. Hogy úgy mondjam sok volt a szerzői vita és amúgy sem árt ha megvan a forrásvilág.

- Hogyan készítetted fel erre az agyadat?

- Ért engem pár súlyos fejsérülés, amik után mindig sikeresen újrarendeztem a tudatomat úgy, hogy az eredmény jobb lett, mint előtte volt. Ezért bírtam el a magasabb dimenziókat és ami különösen izgalmas, az ébertransz technika segítségével mindezt egy európai nagyvárosban.

- Mi ez az ébertransz?

- Nem Tibetben vagyok bebábozódva egy kolostor cellájában, hanem élem egy ember hétköznapi életét Budapesten. Persze csak kívülről nézve avatatlan szemmel.

- Mi ez az ÉlményPark?

- Az emberiség tudathálójára feltelepített 3D vetítésre képes holo operációs rendszer. Bár nem csak holografikus platformon, de itt csak ennek van értelme.

- Olyan érzésem van, mintha informatikussal beszélnék.

- Nem vagyok megkeresztelve sem és amikor találkoztam a spiritualitással, azonnal a mélyvízbe kerültem. Szóval nem volt sok lehetőségem bevenni azt a sok maszlagot, amivel egy kezdő a hagyományos útján talákozik. Élesben jöttek olyan feladatok, amik jóval meghaladták a kapacitásomat és gyorsan ki kellett rá találni valamit. Az informatikai gondolkodás lehetővé tette a folamatok automatizálását, valamint komplex rendszerek kialakítását. Aztán egyszer csak rájöttem, hogy egyedül is képes vagyok rá a magam kis emberi kapacitásával.

- Hogyan?

- Úgy, hogy arra is figyeltem, hogy a miénknél fejlettebb világokban és társadalmakban is működjön. Elvek, filozófiák és paraméterek mozgatják mindig az adott környezethez iagzodva.

- Ez milyen hatalmat jelent?

- Szétválasztottam az admin hatalmat a játéktól. Ez volt az egyik kritikus hiba az 1.0-ban. Az admin hatalom a rendszerrel foglalkozik, nagyon nagy hatalma van, ám nem a te szemeddel. A te szemedben a hatalom, azaz a mások feletti hatalom a játékban létezik.

- A mi nézőpontunkból milyen változásokat hoz ez?

- Ti nem tudjátok a magatok egy valóságában, hogy sok valóság megsemmisült és itt lép be a képbe az ÉlményPark. Véget vet a félreértéseknek és a multiplex vetítéssel külön valóságcsomók nyíltak, ami az azonos szándékú, jövőképű és minőségű embereket rendezi azonos világokba. A minőséget szintek határolják el egymástól, így mindenki olyan saját világba kerül, ami számára a legideálisabb. Az ÉlményPark csak egy keretrendszer, amit te töltesz meg tartalommal. A tudati utaztatások már megkezdődtek, amiből senki sem vesz észre semmit.

- Honnan lehet tudni, hogy megérkeztem?

- Győzni fogsz. Aztán megkezded utadat, ami az egy életedtől a korszakokon átívelő sok életeden át a kilépésig tart.

- Miért ÉlményPark?

- Ez fejezi ki a címében a legtöbbet arról, mire is való a fizikai sík.

- Ehhez az is kellett, hogy tudd, mi az élet értelme.

- Négy külön területre osztottam. Oktatás-Tanulás, Gyógyítás-Gyógyulás, Élmény-Kaland, Kutatás-Fejlesztés.

- Mit kell tennünk? Hogyan csatlakozunk ide?

- Automatikusan. Ez azt jelenti, hogy ez az anomália, amit te természetesnek látsz, nem probléma többé, hanem lehetőség.

- Mire?

- Mindenkinek arra, amire szüksége van és ebbe beleértem a magasabb dimenziók szellemi szféráit is.

- Mi van, ha ez valakinek nem tetszik?

- Ott a saját világa, ahol létre tudja hozni azt, ami tetszik neki.

- Úgy értem ez az ÉlményPark nem tetszik neki.

- Egy csomó verzió lefutott már, ami megmutatja mindenki nemtetszésének értékét. Amin lehet emelni és amikor eljutsz oda, le lehet tenni egy működő alternatívát az asztalra.

- Mik az előző verziók tapasztalatai?

- Hogy az ÉlményPark zseniális. De ez csak egy keretrendszer, nem isten és nem veled van. Biztosítja a játék kereteit.

- Mégis olyan, mintha isten lenne, nem?

- Az az isten csak a te fejedben létezik, aki csak neked segít és elpusztítja ellenségeidet. Mint ahogy az a megváltó, akit hülyére vehetsz és van akkora balek, hogy magára vállalja bűneidet, hogy aztán nyugodtan folytathasd azokat. Egy merőben más világ jön, ahol ismét értéket jelent a tisztesség, a tehetség, a szorgalom és önmagad fejlesztése.

- És ezt te csináltad egyedül.

- Inkább úgy mondanám, hogy összejött egy multidimenziós társaság, akik úgy beszélték ezt meg egymás között, hogy a sajátjai felé mindenki a saját teljesítményeként  kommunikálhatja.

- Te mi vagy ebben?

- Ez a Linux filozófiájával működik. Elindítottam és kijöttem belőle. Most tesztelem úgy, hogy a szabályai rám is vonatkoznak. Az adminfelület eléréséhez az út 3 év oda és 3 vissza, plusz amennyit a feladatok ott igénybe vesznek. Én vagyok a fő fejlesztő, de már vannak olyanok, akik lassan elérik a nyílt forráskódot és dolgozhatnak vele tovább.

- Bárki elérheti?

- Bárki előtt nyitva áll ez a lehetőség, de akárki nem kerülhet a közelébe. Egy másik hiba javítása az, hogy objektíven meghatározott szigorú személyzeti politika lépett életbe. Ami figyeli az emberi minőséget, a képességeket és a szellemiséget. Test, lélek, szellem, tudat(szint).