Holo Operációs Rendszer | Harmadik beszélgetés


- Még mindig fenn vagyok azon akadva, hogy ez hogyan kezdődött.

- Így utólag azt mondom, ezeket három dolog érte váratlanul. Hogy komolyan gondolom, hogy ennyire komolyan gondolom és hogy meg is csinálom.

- Kik azok az ezek?

- Ezen a területen komoly fogalmi zavarok vannak, ezért egyezzünk ki az "égiek" elnevezésben.

- Ki a fogalmi zavarok szereplői?

- Az oka érdekesebb. Ha elkezdesz meditálni, mindenki égi lesz. Ám ez sokfélét jelenthet. Ha azt mondom, hogy már a kezdésnél ott a felettes én, az angyal, az őrangyal és találkozni fogsz istenekkel, istennőkkel, nem utolsó sorban az istennel és az Úrral, akik közel sem egy...

- Ez érdekelne.

- Szerintem az Úr egy pozíció és bárki ül oda, azt tekinted istennek. Így védték ki az egy isten problémáját. Erre bizonyíték, hogy a Bibliában mindjárt két Szövetség is van, ám az embereket leszoktatták az ilyen témákon való elmélkedésekről.

- Hogyan ismerkedtél meg ezzel a világgal?

- Most ismerkedem vele, ugyanis fölfelé elég gyorsan emelkedtem. Ahogy térek vissza, már értem, miért emelkedtem ilyen gyorsan, mert ezek rendkívül merev és szigorú hierarchiák. Szerintem halvány fogalmatok sincs minderről, ha ezekhez imádkoztok a megoldásért. Ezeknek nincs logikai alapú rációjuk, azaz eszük, se problémamegoldó képességük. Akiket te segítőknek ismersz, azok a betanított munkások szintjén vannak és sokuk soha nem jön rá, melyik ember vagy a sokból.

- Mit gondoltál komolyan, ennyire komolyan és mit csináltál meg?

- Amikor elhangzik egy ima, az a hologramban kérésnek minősül, mégpedig egy hivatalos csatornát használva. Időnként hiba csúszik az erre kialakított intézményrendszer működésébe, ugyanis nem nagyon értik az egyéni tudatot és van, hogy egy-egy ilyen ima átjut rajtuk és eléri az igazi szellemi lényeket. Akik amúgy a fizikai világ létezésében sem nagyon hisznek. Szerintem az történt, hogy valaki eleresztett egy komoly érzelmi töltéssel bíró ilyen kérést, ami egyenesen a hologram magas szintjére jutott. Valószínűleg a vallási környezeten kívülről jutott egy világ helyreállításáról szóló kérés istenhez, ha le akarnám fordítani olyan nyelvre, amit mindenki megérthet.

- Azt érzem ki a szavaidból, hogy a vallási intézményrendszereket istentől külön kezeled.

- Én inkább úgy mondanám, hogy istenre hivatkoznak, de távol állnak tőle. Szerintem történt egy olyan külső behatolás a fölsőbb dimenziószinteken, ami átformálta az alatta lévő szinteket úgy, hogy ugyanazt a szakrális csatornát használja. Mivel a szakrális csatornán senki sem kérdőjelezi meg istent, lefordítva azt, ami fentről jön, ez sima ügy volt a behatolóknak egészen addig, amíg szembe nem találkoztak velem, aki nem vagyok vallásos. Mondanám, hogy itt jócskán elkanyarodunk a holo operációs rendszer témájától, de pont hogy most kanyarodunk rá, ugyanis a harcok közben rájöttem, hogy ez egy szélmalomharc és sosem lesz vége, ha nem találok ki valamit. Kitaláltam tehát egy új rendszert, aminek tulajdonképp az volt az oka, hogy racionalizáljam az erőforrásaimat.

- Ki volt a segítőd?

- Mindig akadt mindenhol olyan lény vagy nem meghatározott entitás, akivel egy célom rezegtünk. De alapvetően egy saját fejlesztésű önvezető program, aminek szélesebb körben használható változata MIA néven fut és olyan, mint egy spirituális asszisztens. Önvezetésre használható a holoGPS nevű app, ha nem akarod automatán futtatni, ha még appot sem akarsz, akkor a Saját Sugár követését javaslom. Alapvetően mindenki úgy kezdi, hogy ott a felettes énje, aki a segítő és senki sem tudja, hogy ő akkor az angyal-e és akkor ki a napangyal, meg ki az őrangyal. Én pedig azt mondom, sokkal jobb neked, ha megidézed inkább Winston Wolfot (vagy használhatod a holosugárzóját) és van még egy olyasmi, mint a Konyha Ördöge, aki rendet rakat veled az életedben.

- Ezekre miért van szükség?

- Mert a segítők mind valamilyen hierarchia részei és elenyésző azok száma, akik elfogadják, hogy a magad dolgában téged segítsenek. Egyszer olvastam egy indián isten definíciót: "Irányítja cselekedeteidet és engedelmeskedik akaratodnak". Tulajdonképp ez az igazi Segítő definíciója. Ilyennel még az utam elején találkoztam, nagyon hatékony együttműködés volt. Nem csináltak abból hiúsági kérdést, hogy most ki van alul meg felül és jól is haladtunk. Aztán észrevettem, hogy fenn kezdenek megváltozni, minden tekintélyelvű lett és itt is kezdődtek a harcok, mert azt feltételeztem, hogy leváltották őket. A harcoknak az lett a következménye, hogy lényegében halálra ítéltek és kilőtték a tudatomat az ismeretlenbe. Ez az ok, ami miatt olyan gyorsan emelkedtem tudatilag, a testem megszállása után pedig kitanultam a spirituális hadviselést. Ők erre úgy reagáltak, hogy izoláltak engem egy lakásba bevétel nélkül és azt várták, mikor hódolok be. Én meg így tudtam 20 évig meditálni. Ők lopták az energiáimat, én dolgoztam a világ helyreállításán és ebből nem is volt probléma egészen addig, amikor fel kellett függesztenem az ottani munkát, hogy visszatérjek. Ugyanis a munka feltételei kezdtek sérülni és helyre kell állítanom a világot. A holo operációs rendszer érkezik be újra a történetbe, mert kellett egy saját spirituális keretrendszer, ha nem akarom magam ezeknek kiszolgáltatni. 

- Hogy sérültek a munkád feltételei?

- Három alapfeltétele van. Az első a 3D folyamatos idővonala, mert a magasabb dimenziós problémák logikai rendezéséhez szükséges az események egymásutánisága, ami csak a 3D idővonalán lehetséges. Megtudtam, hogy meg akarják szüntetni a fizikai világot, talán ezt nevezik sokan világvégének. A másik feltétel a teljes nyugalom, mert bármilyen feszültség komoly rombolást tud okozni a felsőbb diemnziószinteken. Ennek nem segített az a civilizációs feszültség, amiben az elejétől fogva részem van, hogy nem engednek bevételhez jutni, de ezt lekezeltem úgy, hogy kifejlesztettem rá valamit még a legnehezebb időkben. De ehhez komoly önmagamba vetett hit kellett. A harmadik egy normális világ körülöttem, aminek az ellenkezőjét tapasztalom és a helyzet olyan rossz lett, hogy intézkedési kényszerhelyzet állt elő. És ezzel érkeztünk el napjainkba, ami föntről nézve csak egy pont az idővonalon.

- Akkor ez a holo operációs rendszer a visszatérésed miatt van, vagy a világ helyreállítása a célja?

- Mit értesz a világ fogalma alatt? Mert ha csak a Földet, az kevés ide. Ha a fizikai síkot, az már rendben van, ennek a neve és így az operációs rendszer neve is az ÉlményPark. Ez fejezi ki a nevében a legtöbbet, mire is való a fizikai világ, mert sokan félreértik a szellemi szinteken és börtönnek, meg pokolnak használják. Ám a világ ennél sokkal több és meg is haladja a holoplatformot. Ám én létrehoztam egy Fényoszlopot a 42. dimenzizótól lefelé...

- Ez a Fényoszlop az a Fényoszlop, amiről már hallottam ezoterikus berkekben?

- Én is hallottam róla és amikor rájöttem, hogy ezek fenn milyen szinten vannak valójában, felmerült bennem, hogy nem árt, ha valaki csinál egy ezektől független B tervet rá. A véletlenről az a véleményem, hogy okában törvényszerű, megnyílvánulásában azonban random. Na itt a random egy ellenem irányuló merényletkísérlet volt, amiben a halálom pillanatában sikerült abszolút nyugodtnak maradnom egy nyugalomra egyáltalán nem okot adó élethelyzetben, aminek az eredménye az lett, hogy a fizikai síkot végig meg tudtam nyitni egészen a 42. dimenzióig. Úgy néz ki, mint egy függőleges fényoszlop, egy olyan zárt rendszer, amiben mint egy liftben lehet mozogni a dimenziószintek között. De megjegyzem közben állandó harcok mennek ezekkel a megszállókkal, akik azt hitték, azzal, hogy a testem alattuk van, minden az övék. De csak annyi volt, hogy nem értem még rá ezekkel foglalkozni, ám most már ők lettek a meló.

- Hogy látják ezt a csövet a magasabb dimenziókban?

- Úgy kommunikálom, hogy feltaláltam náluk a TV-t és videojátékot egyben. Ami megváltás számukra, ugyanis komoly gondot jelent az unalom a hosszú- és örök életű lények világaiban. Ennek keretrendszeréről szól az ÉlményPark, vagyis a fizikai világ és az ahhoz köthető álomtartományok.

- Egy pillanatra kanyarodjunk vissza, megakadtam azon, hogy a halálodról beszéltél.

- Az után a frontális autóbaleset után kezdtem el halálkutatással foglalkozni. De álomkutató és istenkutató is lehetnék. A halál magasabb dimenzióban nem létezik, az csak az egyének világában van. A Külvilág az Álom része technikai értelemben, ahol minden egyes ember egy hálózati végpont a maga valóságában. Csak te hiszed azt, hogy a lélek kifelé távozik, mert csak a külvilágban élsz és a valóság illúziója ennyire erős.

- Akkor a halál onnan nézve olyan, mint egy ébredés?

- Egy valóság csak az Álom egyik története.

- Azt mondtad, most érkeztünk el napjainkhoz. Ez mit jelent?

- A weboldalaim nem egy vén iszapszemű rája rendszerezett visszaemlékezései, hanem a folyamatok élő dokumentálása a neten. Hogy rendszerezettnek látod, az egy különleges képesség.

- Mi fog itt történni?

- Rendrakás globális értelemben.

- Hogyan?

- Azt nem tudom, mert az unalom elleni megoldásaim rám is vonatkoznak. Mint ahogy a szabályaim is. Közben én is játszom, abszolút improvizációban.

- Újabb kérdések jönnek, miután ez is leülepedett.