Holo Operációs Rendszer | Második beszélgetés


- Hogyan történt a fejlesztés?

- Precíz álmodással.

- Ez mit jelent?

- Megpróbálok röviden válaszolni egy olyan kérdésre, amiről mások könyveket írnak. A fejemben létrehoztam egy Másik Igazságot. Minden mindennel logikai kapcsolatban áll egy másik világértelmezés szerint. Létrejött egy olyan rendszer, ami képes vezérelni a világot.

- Hogyan? Csak elképzelted?

- Ez is a meditáció egy formája.

- De a meditációhoz gondolom annál több kell, hogy valamit kitalálsz a fejedben.

- Igen, a megfelelő tudatszint.

- Ha valaki elkezd ilyesmiken gondolkodni, létre tud hozni egy harmadikat?

- Jobban jár, ha inkább bekapcsolódik ennek a fejlesztésébe. Mint mondtam a linux filozófiájával készült, azaz bele lehet fejleszteni. Bár 20 évből 15 év lényegében ezzel telt, van még mit rajta csiszolni. Ha az általatok ismert operációs rendszereket hozom fel példaként, minden szükséges alkalmazás megvan, de sok ezekből az 1.0-ás verzió.

- Hogyan lehet ebbe bekapcsolódni?

- Régebben nehezebb volt, most már el se lehet kerülni.

- Azt nem értem, hogy egy ember hogyan volt képes ezt így átlátni a maga kapacitásával?

- Ehhez kellett a 20 évvel ezelőtti meglátás. Elképzeltem a világot úgy, mintha az egy holografikus játékprogram lenne, amiben benne vagyok és újraterveztem.

- Úgy, mint egy játékot?

- Igen. Hozzáférésekkel, vezérléssel, login rendszerrel. Ez utóbbi meg is lepte az Eget. Úgy a fejlesztés egyharmadánál leesett nekik, hogy itt valami nem stimmel és onnantól kezdődtek a harcok is a magasabb dimenziós harcmezőn. Minden sokkal jobb lett volna mindannyiunknak, ha betartják a megállapodásban foglaltakat. De akkor még nem ismertem őket és azt feltételeztem, amit szerintem mindenki, hogy ezek mindentudó, fejlett és felsőbbrendű lények. Bár lehetett volna annyi eszem, hogy ha itt mindenki letérdel, meg könyörög hozzájuk, akkor valami ezzel nem stimmel. De annyi eszem volt, hogy garanciát építettem be a megállapodásba, ha valaki megszegné a megállapodást, mi történik.

- Ők szegték meg?

- Szerintem már akkor sem gondolták komolyan, amikor a pecsétjüket rátették. Később megtudtam miért. Ha engem ők megszállnak, onnantól rám önmaguk részeként tekintenek és önmagában önmagával mindenki azt tesz, amit akar. Azaz bármilyen megállapodást visszavonhatnak. De ez most a torkukon akadt.

- Miért szegték meg?

- A világ nagy baja, hogy pár dimenzió összeakadt a 3D holografikus frekvenciáján. Ez az általad normálisnak tekintett világ egy anomália, azaz egy hiba következménye. Ezt a problémát először valakinek meg kellett értenie, aztán értelmeznie és kitalálni rá a megoldást. Ami csak 3D-ben lehetséges, belülről és ez nem jött jól egy olyan hierarchikus környezetben, ahol alulról csak térdepelni és könyörögni lehet. Bár a testem alul maradt, a tudatom föléjük ment és épp most éljük azokat az időket, amikor erre rádöbbennek.

- Mi a beépített garancia?

- A megállapodás csak akkor érvényes, ha a feltételei teljesülnek. Ha nem teljesülnek, nem érvényes. Ám ekkor hirtelen találnám magam abban a helyzetben, hogy a kapacitásomat lényegesen meghaladja a feladat. Az ok-okozat kérdésével már többször foglalkoztam, most nem mennék részleteiben bele. Ez azonban egy jó példa arra, hogyan viselkedik az ok a magasabb dimenziókban, mert az okozatot a múltba helyezi. Ha megkérdezed, miért kezdtem ebbe annak idején bele, az csak a második ok, ami a racionális agyfélteke számára teszi érthetővé ezt a múlt-jelen-jövő idővonalon. Az igazi oka az, hogy onnan nézve egyszer majd a jövőben szembesülök ezzel a problémával és mire elérem az időnek azt a pontját, kész kell lennie a megoldásnak, különben a világnak vége.

- Nem túlzó egy kicsit ezt kijelenteni?

- A világot az vetíti, akinek a tudata a legmagasabban van. Persze akik megszegték a megállapodást sem rossz szándékból tették, egyszerűen nem hitték el, hogy valaki alul képes egy náluk is komplexebb megoldásra és elindították a maguk megoldását. Amit látunk most a világban, hogy visszaszorul a demokrácia és erősödik a populizmus is ennek a másik megoldásnak a jele.

- Ők az angyalok, akikről beszélsz?

- A magasabb dimenziók összeakadására bizonyíték az, hogy ebben a világban három egyisten is van. És ekkor még nem beszétünk a többi vallásról, mert ott vannak a hinduk, a buddhisták és még sorolhatnám. Az angyal egy emberi értelmezés bizonyos szellemi lényekre, akik még kevesebbet értenek a fizikai világból, ezért olyan idegenek játsszák az angyalt, akik szélesebb csatornán vannak beköt...

- Hogy érted azt, hogy még kevesebbet értenek a fizikai világból?

- Pont úgy van, ahogy itt, hogy nem sokan hisznek abban valójában, hogy létezik a spirituális valóság. Ők se nagyon hisznek a fizikai világban, azaz a külvilágban. De pont úgy, ahogy itt, léteznek olyan irányzatok, amik kiépítették a csatornát.

- Hogyan lehet elérni ezt a világot?

- Álomban. A spirituális valóságok egyenlő az álomvilágokkal.

- És te ebbe nyúltál bele?

- A belenyúlásnál azért komolyabb munkát végeztem. A beszélgetéseink elején tartunk, még kevés az esély arra, hogy ezt igazán felfogd. Mint ahogy azt sem tudod szerintem igazán felfogni, hogy valaki 0-24-ben csak ezzel foglalkozik 20 évig.

- Hogy voltál erre képes?

- Az időérzet más, ha a tudatod fele téridőn kívül van.

- Akkor most hagyjuk ezt is leülepedni a következő beszélgetésünkig.