Igazság


- Hogyan oldottad meg az igazság természetét?

- 3 évbe telt, mire sikerült kidolgozni az objektív és szubjektív igazságok rendszerét.

- Ez mit jelent?

- Ez az alapja sok létfontosságú funkciónak és le is kellett programozni.

- Hogyan történik egy ilyan programozás?

- Precíz álmodással.

- Logika az álomban?

- Igen.

- Hogyan?

- A racionális agyféltekéddel.

- Hogyan képes az az agyféltekéd álmodni?

- Lehet, hogy úgy, hogy megértettem az intuíciót. Lehet, hogy képes vagyok vele utazni. Lehet, hogy a kettő együtt és még vannak ismeretlen tényezők.

- De ehhez akkor kellett egy angyal is.

- Egy időben hallottam döbbent hangokat, hogy ehhez kellett egy ember is.

- Ha a racionális agyféltekéddel képes vagy álmodni, az azt jelenti, hogy képes vagy álomban létrehozni valóságot is.

- Nem véletlen jutottam arra a következtetésre, hogy mi az álom és mi a valóság, az 3D-ben mindegy.

- Mi értelme van a valóságnak az álomfrekvencián?

- Nem kezdenék ennek felsorolásába. Gondolom van célja a kérdésnek, lyukadjunk ki oda.

- Ki az, aki képes arra, hogy lekorlátozza a lehetőségeit csak azért, hogy valóságot szimuláljon és miért?

- Aki rájött arra, hogy a két világ lényei tökreteszik egymást. Ezért létrejött egy Földi Menny azoknak, akik felemelkednek és egy Realitás Szimuláció azoknak a szellemi lényeknek, akik alászállnak. Ez utóbbi egy másik értelmezésben megegyezik a holofilmmel, míg előbbi a holojátékkal.

- Mi a különbség?

- Egy szellemi lény azért száll alá, hogy megtapasztalja a külvilágot. Sokukat aztán komoly traumák érték, illetve beragadtak az egyéni tudatokba és a sok valóságba, amit időskizofréniának neveztem el. Kidolgoztam a gyógymódot, a visszajuttatást és gondoskodtam arról, hogy ez után ne legyenek hasonló problémák. A felemelkedőket sem az várta, amire számítottak és ezt a problémát is megoldottam.

- A te életed melyikben zajlik?

- Mindháromban. A harmadik a holoshow, ami a vetélkedőkre és kiválasztóshow-kra hasonlít.

- Mi van, ha valaki ezeknél jobbat tud?

- Hajrá! Ha tényleg jobb, akkor a rendszerbe illesztem. De azt azért érdemes tudni, hogy én hogyan dolgoztam. Ugyanis én itt ültem a 3D-ben, míg a működési területemen nem is tudják, mi az az idő. Először csinált ilyet valaki és kiderült, hogy egy-egy ilyen problémára nagyjából 20 másodpercem volt. Ha valaki utánam eljut ide, biztosan több ideje lesz ezekre, de hidd el, igazán büszke vagyok az elvégzett munkámra és annak minőségére.

- Mire elég 20 másodperc?

- Nekem elég volt mindenre. Ott és akkor csak a megoldás lényege kellett, eggyel lejjebb már több időm volt rá és így tovább. Aztán eljön a pilllanat, amikor már mások veszik át ezeket a szálakat és itt különösen fontos a Határ, mert fenn azt sem értik, mi az a "mások". Sajnos ez az idegen beavatkozás ebbe barmolt bele, de nem szeretném ezt kifejteni, mert külön téma lehetne.

- Térjünk vissza akkor az igazság kérdésére. Mit kezdtél azzal, hogy egy ilyan világban olyan, hogy igazság, nem létezik?

- Osho úgy magyarázta, hogy úgy kell elképzelni ezt, mint a hagymát, úgy terülnek egymásra a rétegek. Amikor eljutsz egy ilyen réteghez, azt az igazságnak látod, amiről kiderül, hogy csak egy újabb hazugság. Ám én ezzel nem igazán értek egyet. A saját  kutatásom alapján állíthatom, hogy aki hazudik is belül tudja, mi az igazság. Azaz létezik egy szubjektív igazság és egy objektív igazság. Ráadásul mivel eltérő dimenziók vetülnek a 3D-be, az is előfordulhat, hogy egy vitában minden félnek igaza van.

- Mondj erre egy példát.

- Három egyisten egy helyen.

- Ha már itt tartunk, te ítélkezel is?

- Van egy ilyen program, igen. Automata Ítélkezési Rendszer. Mielőtt felháborodnál, csak szólok, hogy az eddigi égi ítélkezést a Földön az észak-koreaihoz tudnám hasonlítani abban az érrtelemben, ahogy egy laikus azt elképzeli. Esélyed se lenne ott. Emiatt ilyen merev ez a beavatkozás, mert kényszeríteni akarnak minket a megfelelésre, amit azonban én elhibázottnak tartok és nem is fogadom el a hamis próbák eredményeit. Ez az ÉlményPark erre a folyamatban lévő beavatkozásra élesedik, mint beavatkozás a beavatkozásba.

- Hogy néz ki ez az új ítélkezés?

- Elsőfokon egy program teszi, ami kidob neked egy ítéletet. Másodfokra csak akkor érdemes menni, ha meg vagy győződve az igazadról és azt külön kihangsúlyoznám, hogy oda kerül az ügyed, ami eddig volt az egyetlen, tudod, az az észak-koreai. Másképp működik, mint a földi bíróság és itt nagyon nem érdemes kamuzni. A harmadfokra nem lehet fellebbezni, saját jogon avatkozik be úgy, hogy vagy helyben hagyja az elsőfok ítéletét, vagy új ítéletet alkot a magasabb szempontok figyelembe vételével.

- Ez a teljes munkának hány %-át vitte el, amíg kidolgoztad?

- 20 évig meditáltam 0-24-ben és még most is azt teszem, csak sokkal kisebb sávszélességben. Ugye kell a pénz és sok civilizációs feszültség ér engem emiatt, ami nem szerencsés, mert könnyen támadásnak veszik. Ezért dönöttem úgy, hogy benyomom a pause gombot és visszatérek lerendezni a problémát és persze azokat az embereket is, akiknek a problémát köszönhetem.

- Azt mondtad, a saját szabályaid rád is vonatkoznak. Az ítéletek is?

- Igen. De nem érdemes abban bízni, hogy másodfokon majd a haverok kihúzzák a seggüket a bajból, mert ott a harmadfok. Ami az én seggemet fogja kihúzni a magasabb szempontok figyelembe vételével.