Ki az ellenség?

 

- Kit nevezel meg ellenségedként?

- Tisztázzunk valamit. Az admin szint semleges feladatvégzést jelent, amiben nincsenek játékcélok meghatározva. Ami azt jelenti, hogy nincs se barát, sem ellenség.

- Mi van akkor, ha az admin célok ellentétesek a játékban lévők érdekeivel?

- Ugyanaz, mint amikor az érdekeid ellentétesek isten céljaival.

- Nem teljesen értem.

- Pedig a logika ugyanaz. Vannak magasabb szintű szempontok, amik felülírják az alacsonyabb szintű szempontokat.

- Milyen szempontok ütköznek most?

- A helyzet érdekessége, hogy itt egy olyan beavatkozás zajlik, amit annak irányítói isteninek-angyalinak neveznek és a szakrális csatornán gyakorlatilag szívmegszállással érvényesítenek. Ám úgy viselkednek, mint a játékosok. Állandóan ellenségképeket határoznak meg, miközben saját érdekeket érvényesítenek. Ebbe a beavatkozásba avatkozik be egy olyan erő, ami nem határoz meg ellenségképet és végrehajtói a feladatot önmaguk fontossága elé helyezik.

- Mi a cél?

- Megállaptható, hogy amit ezek csinálnak, az nem felemelkedési segítség, hanem sima hódítás. A béke álcája alatt valójában ellentmondást nem tűrően erőszakos, célja pedig semmiben sem különbözik attól, amit itt egy háború után kényszerít a győztes a vesztesre. Célja a földi menny egy sajátos értelmezése, ami egy éginek nevezett társadalmi minta ide másolása. Eszközeiben pedig színvonaltalan. Ha ez a minta érvényesülne, a mai világ teljesen eltűnne.

- Lehet, hogy ez nem is lenne baj.

- Bárhova menni szeretnél, ahhoz engedély kell. A legkisebb kritika, vagy akár egy javaslat is súlyos bűnnek számít. Minden azért olyan békés, mert az elnyomás vallási gyökerű, amiben senki sem meri kockáztatni a büntetést. Senki semmit sem mondhat, amivel megsértheti az isteneket, ezért senki nem beszélhet az általa vélt igazságról. Ezért mindenki hazudik mindenkinek egy olyan világban, ahol az őszinteség egyenlő a bajjal.

- Nem hinném, hogy ennyire rossz lenne a helyzet.

- A nem hinném elég messze van a bizonyosságtól és akitől az információkat beszerzed, azok mindig azt mondják, amit hallani akarsz. Ugyanis mire leesik számodra, már késő és úgysem tudsz mit tenni.

- Ezek a lények akkor gonoszak?

- Nem. Gondoskodó lények, ám egy szabad világban élő ember számára túl nagy ára van ennek a gondoskodásnak.

- Mi a te célod?

- Szabadság és gondoskodás. A jelenlegi földön ez az Európai Minta. Amerikában pedig a kanadai irány áll hozzá a legközelebb, akik szintén európai mintát honosítottak meg. Ám mivel az én beavatkozásom a Multiplex Vetítésre épül, ebben mindenki megtalálja a számára ideális világot. Az ebben pozícionált Felső Világoknak azonban meg kell feleleniük az isteni rezgésszint minőségének. A Földön ez azt jelenti, hogy minden civilizációból úgy polarizálódnak az emberek valóságcsomókba és szintekre, hogy az adott országokból származók határozhatják meg a saját útjukat.

- Ez mit jelent?

- Szabadságot, ami egyrészről felelősséggel jár, másrészről döntésekkel is. Csak az egyik felét kapod, a másikat magadnak kell hozzá tenned.

- Mi az a fele, amit kapok?

- Olyan paraméterek, amik meghatározzák a szabadságod kereteit. Ha átléped a határt, másnap reggel egy olyan alsóbb világban ébredhetsz, ahol ezek a határok tágabbak.

- Mi az érdeked ebben? Mert mindenkinek vannak érdekei, akinek hatalma van.

- Van az a hatalom, ahol az ember elrugaszkodik a földi képzelet határaitól. Ebben már nehéz meghatározni az érdeket, mert a személyes érdekek és a közösségi érdekek összefolynak. Itt ahhoz hasonlítanám, amikor egy olyan nagyválalat tulajdonos vezetőjének kellene ezen elgondolkodnia, ahol a doolgozók örömmel járnak be a munkahelyükre. Ezzel át is adtam némi információt, hol keressék a felsőbb világok felé vezető utat.

- Miben folynak össze az érdekeid a feladatoddal?

- A spirituális valóságok mélyebb szintjein találkoztam egy olyan problémával, amit kétféle módon lehet orvosolni. Az egyik a fizikai sík és az idő megsemmisítése, a másik az unalom megszüntetése. Én ez utóbbi mellett köteleződtem el, mert nem vagyok híve sem az értékrombolásnak, sem a fejlődési lehetőségek bezárásának.

- Ez mit jelent a gyakorlatban?

- Mint mondtam, számomra senki sem ellenség. Ám örömmel veszem és támogatom azt, ha valaki engem kiált ki annak. Biztos vagyok abban, nem csak én fogok jól szórakozni, hanem a nézők is.

- Hol vannak ezek a nézők?

- A spirituális valóság különféle szintjein.