Kutatás


- Korábbi munkáidban felbukkant egy olyan, hogy kutatásokat végzel mindenféle területeken. Ezek milyen kutatások és kiállnák-e a tudomány próbáját?

- Képzeld el azt, hogy ami eddig a vallás és ezotéria területe volt, ott kezdtem bele tudományos szemléletű kutatásokba. Olyan területeken, ahol nem létezik olyan, hogy másoknak bizonyítás.

- Akkor mit érnek ezek a kutatások?

- Ha olyan nagyon érdekelne engem a hírnév és az elismerés, biztosan nagyon zavarna az, hogy az emberek szemében nem sokat.

- Ha nem érnek semmit, akkor miért csinálod?

- Lehet, hogy később lesz értelme.

- Most mi értelme van?

- Olyan tudatszinteken grasszálok, ahol még soha nem járt előttem logikai rációval rendelkező ember. Ha nem csinálnám sem tudnám elkerülni.

- Hogyan zajlik egy ilyen kutatás?

- Nem törekszem a dolgok azonnali megértésére, hanem elraktározom az információkat és hagyom őket maguktól összeállni. De ez nem lenne könnyű akkor sem, ha nem csinánék mellette párhuzamosan egy csomó mindent. Ráadásul amikor megértették fenn a logikát, azóta igyekeznek engem hazugságokkal és dezinformációkkal összezavarni. Sajnos olyan 7 éve fel is függesztettem emiatt pár értékes munkát, amíg meg nem oldom ezt a problémát.

- Milyen időintervallumokban gondolkozol?

- Nagyjából 33 évesen kezdtem el, most 53 éves vagyok és nem nagyon látszik a vége. A normál emberi élettartam ehhez nem is igazán elég.

- Van-e a jelenben valamilyen sejtésed vagy következtetésed, amit meghatározónak tartasz?

- Egyszerre vagyok a tudomány előtt és mögött. Ezért nem is annyira törekszem az elismerésre.

- Mit értesz azon, hogy előtt és mögött?

- Nem követem a tudományos életet és nem is vagyok tudós. Ám olyan tudással és információkkal rendelkezem, amit nem fog megérteni a tudomány, csak szerintem párszáz év múlva.

- Mi változik párszáz év alatt?

- Ki fog tágulni a tudományos világkép.

- Most hol van?

- Már tudjuk, hogy a fizikai világ egy hologram. Ám még azok sem képesek ennek gyakorlati mélységeibe látni, akik matematikailag bizonyítani tudják, mert egy tudós alapban irtózik az ezotériától.

- Mi az ezotéria?

- Önmagadban vizsgálod önmagadat.

- Ha önmagadat vizsgálod, abból mit lehet megtudni?

- A hologramban minden pici rész tartalmazza az egész információját. Ha rájössz, hogyan hívd elő, az egész világot ott találod magadban.

- Ha ezt ilyen könnyű elmagyarázni, miért viszolyognak tőle?

- Úgy tűnik csak én tudom ezt ilyen könnyen elmagyarázni, mert ahhoz, hogy ezt megtehessem, olyan utat kellett bejárnom, ami nem könnyű és teljes embert igényel. Lefordítva vagy belekezdesz a tanulmányaidba az egyetemeken és utána szakosodva jutsz el a világ megismerésének egy fokára, vagy elindulsz befelé a tudatoddal önmagadba. Az előbbiben látod, miből fogsz megélni, a másodiknál hatalmasat kockáztatsz. Az előbbinél része leszel egy rendszernek, a másodiknál átléped a valláshatárt és senki sem fog neked örülni. Az elsőnél tények vannak, amiket bizonyíthatsz, a másodiknál olyan világba csöppensz, ami irtózik a bizonyítástól.

- Miért?

- Mert az álomvilágok, más szóval a spirituális valóságok másképp működnek.

- Mi történne, ha álomvilágban bizonyítanál?

- A bizonyíték tönkreteszi az álmot. Ezért is telepítettem határt a két világ közé.

- Hogyan?

- Meditációban. Más szóval olyan tudatállapotban, melyben hozzáférek a hologramhoz és az emberiség tudathálójához.

- Mi mindent tettél még?

- Nehéz lenne 20 évről pár szóban beszélni. Most is komoly munkában vagyok, ahol a keletkező információknak csak egy töredékét látom rendszerben. A többi arra vár, hogy majd egyszer ezeknek vége lesz és a figyelmemet ismét a kutaatások felé fordthatom.

- Milyen munkák ezek?

- Csak vallási terminológiában tudnék róluk érthetően beszélni, azt pedig most kihagynám.