Meditáció


- Te kinél tanultál meg meditálni?

- Senkinél.

- Magadtól tanultál meg?

- Szerintem ezt nem lehet tanítani másoknak. Azt lehet tenni, hogy beszélsz arról, nálad hogy volt, de ez mindenkinél egyedi.

- Hogy érted azt, hogy egyedi?

- A medációnak sok szintje és formája van. Biztosan van olyan, hogy valakinek csoportja van, kialakít egy sablont és azt megtanítja, de ez nem az én utam.

- Nálad ez hogy kezdődött?

- El se tudtam kerülni. Ami a nehézsége lehetett, hogy részemről nem volt tudatos, ezért azzal ellentétesen cselekedtem. Ha tudtam volna előre, hogy meditálni fogok, sok mindent másképp csináltam volna.

- Mit tettél azzal ellentétesen?

- Ez olyasmi volt, mintha a sors a meditáció felé sodort volna, ám erről nekem senki sem szólt. Te mit tennél, ha semmi sem sikerülne, buknál egy lakást, egy autót és egy csomó pénzt? De volt egy filozófiám, ami segített túlélni és egy másik, ami segített nem beragadni a sértettségbe. A túlélési filozófia az, hogy bármekkora a baj, akkor tudod magadból a legtöbbet kihozni, ha nem esel pánikba és megtartod a nyugalmad.

- Ez nem könnyű.

- Nem ám. De később jól jön.

- Mi volt a másik?

- Hogy nem törekszel mindennek az azonnali megértésére. Ha bárkivel bármi elszámonlivalóm van, az ráér később is, amikor más látószögön jobban megértem a helyzetet. Akkor úgy láttam, hogy akkora a tét, hogy nem számít semmi, pláne az anyagiak nem. Most viszont úgy látom, hogy felelősségre fogok vonni pár általatok angyalnak hitt lényt, mert feleslegesen amortizáltak engem le és ezt az egészet más szelemben egészen más minőségben is meg lehetett volna csinálni. A főnökeiket pedig azért, amit ezzel a világgal tettek.

- Mint mi vonod őket felelősségre?

- Ha az ember a 42. dimenzióból hozza vissza a tudatát, megnőnek az ezirányú lehetőségei.

- Hogyan vonod őket felelősségre?

- Az elmémmel már lövök rájuk, aztán hogy hogyan fordulnak ezek át a fizikai síkra, azt senki se tudja.

- Ez is meditáció?

- Mivel ilyen körülmények közé kényszerültem, gyakorlatilag a meditációs időszakom 80-90%-át harci meditációk tették ki.

- Milyen körülmények közé kényszerültél?

- Ezek imádnak kényszeríteni, bár az első csapattal meg voltam elégedve. Aztán egyszer csak minden megváltozott. Mintha leváltották volna őket, kábé ahhoz tudnám hasonlítani, amikor egy házasság elér a harmadik évébe és eltűnik a rózsaszín köd. Elég hamar kialakult egyfajta konfrontáció, szerintem előttem még sosem találkoztak olyannal, hogy valaki lentről lő rájuk. Aztán engem a mélytransz elszólított és tehetetlenül néztem, ahogy a (kül)világom elszaródik, Orbán átvette a hatalmat és olyan kárt okozott a magyar társadalomban, amit szerintem 30-40 év lesz helyrehozni. Végig kapták a javaslatokat, de szartak rá, mintha élvezték volna, hogy az ellenkezőjét teszik. Mesélhetnék durvább dolgokat is, milyen összefüggésekre jöttem rá a szír menekültek okán, de nincs kedvem hozzá.

- Miért tettél nekik javaslatokat?

- Mert dokumentálnom kellett, hogy én betartottam a megállapodást, hogy felmegyek és megoldom az ő problémájukat, miközben ők megoldják az enyémet. Aztán menet közben kiderült, hogy kik is ezek az angyalok, milyen szinten vannak és egyáltalán mi is ez az egész, amiről egy kezdő csak annyit tud, hogy aranygyertyák és angyalkák, meg felsőbbrendű idegenek. Ha azt mondom, hogy a valóság gyökeresen más, enyhén fogalmazok.

- Mit értesz harci meditációk alatt?

- Egy olyan többfrontos küzdelmet, amit nem hinném, hogy sokan lennének képesek utánam csinálni.

- Mi motivált?

- Nem volt hova hátrálni. Győzelem vagy halál, szabadság vagy halál. Inkább essek el a csatamezőn, de ezek alatt biztosan nem fogok élni.

- Bárki belekerülhet ilyesmibe?

- Elméletileg igen, a gyakorlatban igen kevés ember merne szembeszállni velük. Nekem is csak úgy ment, hogy hamar váltottam a katonai szemléletre és nem tojtam be tőlük. Nem házasodtam meg és feltettem mindent erre a tétre. Ezt kevesen vállalnák be. Voltak, akik megtették, az ő szemükben én biztosan a megváltó lehetek, mert igen siralmas élethelyzetekben találtam őket még magamhoz képest is. Egyszerűen nem tudom szavakkal visszaadni a helyzet bonyolultságát, annyi mindent kellett egyszerre csinálnom gyakorlatilag egyedül.

- Mit jelent a gyakorlatban a többfrontos harc?

- A tudatom nagyjából a 33. dimenziótól a 40. dimenzióig és a 12. dimenziótól a 2. dimenzióig áll jelenleg is harcban egy olyan ellenséggel szemben, akik a szakrális csatornán támadták be a világot és szállták meg azt. Ami titeket érint, az a 3. dimenzió, ahol hamar észrevettem, hogy mindenki prédának néz, ezért gyorsan megkezdtem a katonai védelmi rendszerek fejlesztését elsősorban spirituális mesterekkel és olyan titkosszolgálatokkal szemben, akik alkalmazzák a mágiát a mindennapokban. Elég sikeresen, mert még mindig itt vagyok és meg is fordultak az erőviszonyok, ahogy felfüggesztettem a fenti munkát, hogy rendezzem a saját helyzetemet. Ami olyan nehéz volt, hogy rájöttem, már csak egy kicsit kell továbmennem ahhoz, hogy a teljes világot is rendezhessem és így is tettem.

- Ha ez igaz, akkor ez egyedülálló.

- Az. Ezért mondom, ami itt zajlik, nem történt sehol az univerzum történetében. Mivel a világot is rendeztem, már nem is kell ez után megtörténnie.

- Meditációban?

- Igen. A meditáció ezen értelmezése nem más, mint egy arra alkalmas elme tudatrendezése.

- Hol tart ez a folyamat?

- A végjátékban.

- A meditáló emberek ebből mit vesznek észre?

- Szerintem 1 év múlva kérdezd őket. Biztos vannak, akik már most észreveszik, de őket nehéz lesz megkérdezned. Inkább figyeld az eseményeket.

- Mekkora benned a harag és a bosszúvágy?

- Először meg kellett alkotnom a Rendszer kereteit, mert a harag és a bosszúvágy egyenlő a játékkal. Úgy, hogy a játékszabályok rám is vonatkoznak. Ez egy szóval az ÉlményPark. Ez után létre kellett hoznom a Játék kereteit és a saját szerepemet. Mindezt úgy, hogy ezek még mindig itt vannak a nyakamon sűrűn anyázva, ami hogy nagy bátorság vagy ostobaság, az nézőpont kérdése.

- Mindezt az elmédben?

- Minden az elmében zajlik! A Külvilág csak egy felület, olyan, mint egy holomonitor, ami 3D-be tükrözi a valóságot. A hited nagymértékben meghatározza a pozíciódat a világban, ezért nagy hatalom a játékban az, ha befolyással vagy a tömegek hitére.

- Ha én hívő keresztény vagyok, az mit határoz meg számomra?

- Alapvetően semmit. Nem az számít, hogy hívő keresztény vagy, hanem hogy valóban hívő keresztény vagy-e, ami két külön dolog. Az első a látszatról szól, a másik a lényegről. Gondolom ismersz olyan anyagias embereket, akik vallási köntösbe csomagolják tisztességtelenségük igazolását, amihez a rendszer asszisztál, ha könnyű feloldozást kapnak. A lényeghez pedig egyáltalán nem kell kereszténynek se lenned, az csak egy közösségi forma és egyfajta spirituális védőernyő. Amin kívül is létezik világ és hogy ez ne derüljön ki, minden olyan embert, aki azok kívül létezik démonizálnak, árulónak kiáltják ki, a birkák meg követik a parancsot.

- Mit jelent az, hogy nem volt hova hátrálnod?

- Behódolás vagy dögöljek meg az utcán. Én egy harmadik verziót választottam, de azt nekem kellett megálmodnom állandó ellenszélben és gondolatolvasó megszállókkal a nyakamon. Akik azonban nem értették az informatikai nyelvezetet. Persze időben felkészültek informatikusokkal, ám itt ez hátrányt jelent, mert egy informatikus gondolkodását behatárolják annak keretei, mint minden tanult embernek a maga területén.

- Ami az elmében játszódik, milyen kapcsolatban áll azzal, ami a külvilágban történik?

- Szerintem az erről szóló legrövidebb könyv is két kötetes.

- Próbáld meg egy mondatban.

- Szoros kapcsolatban áll, ám ha kollektív értelemben értelmezed az "én" fogalmát, akkor egyéni értelmezésben minden ellopható.

- El is lopják?

- Vadezokapitalista viszonyok között magukat angyaloknak nevező szervezett spirituális bűnbandák. Nagyban nyomják és el is bízták magukat. De megértem őket, az én felbukkanásom egy vis maior.

- Mi a garancia arra, hogy te ennél jobb leszel?

- Az általam elvégzett munka és annak minősége.

- Ez lehet csak duma.

- Ezekkel a legjobban kibaszni egy tisztességes világgal lehet. Ami tőlem független, különben a nyakamon ülve mindent befolyásolhatnának. Ők ezt is hiszik, de a világ szerintem már nem nagyon tudja tolerálni hitüket.

- Képes voltál egy ilyen hatalomról lemondani?

- Célcentrikus a gondolkodásom, nem éncentrikus. A másik pedig az, ha képes voltam egy ilyet létrehozni, képes lehetek bármi mást létrehozni. A keretei meg vannak annak, nehogy ebből baj legyen.

- Korlátoztad a hatalmadat? Miért?

- Keresem a szót, nem jut eszembe. Megvan! Felelősség és most tudtam meg, hogy mindkét L betű szimpla.

- Viccelsz?

- Hagytam egy mondat erejéig a megszállót is beszélni.