2 | Logikai levezetés


Ha az az ezotéria, hogy önmagadban önmagadat vizsgálod... akkor a holografikus világkép szerint is ez az egyetlen út istenhez. Ami filozófiai kérdéssé válik.

Ha a hologram úgy működik, hogy állandó interakcióban áll azzal, amit hiszel (és tudsz) a világról, akkor ezt a hitet létre is tudja hozni, ha még nem létezik.

Ha te, aki a fizikai világban élve azt hiszed, hogy az álmok "csak" álmok, az teljesen külön értendő attól, amit hiszel a körülötted lévő szellemi világról és azt kik lakják.

Te, aki nem a szellemi világban élsz és ezzel most találkozol tudatosan először, nem vagy okolható azért, mert egynek látod a két világot.

Az egyik világot akkor látod, amikor elalszol és álmodsz. A másik világot pedig ébren kutatod és veszed a mágiás könyveket.

Az egyik világ az intuitív agyféltekédé, a másik a racionális agyféltekédé. Amiben az hiszi térben máshova a szellemi világot. Az így létrehozott spirituális térben pedig létrejön egy másik spirituális világ, ami benépesül mindenféle tudatokkal.

Te pedig lentről fölnézve egynek látod azt, ami a csatornád a szívedbe és azt, amit tudsz és hiszel a spiritualitásról.


Megfigyelések:

Mivel egynek látod a két világot a hiteddel is, a hologram igyekszik egybe illeszteni ezt a két világot. Ilyenkor az, hogy tönkreteszed a világod az csak egy valóság a sokból és ez is ad értékes információt. A világod tönkretételéhez elég, ha nem vagy felkészülve az egybeillesztésre. Most az, hogy te egy kisember vagy, irreleváns tényező.

Ezeket az egybeillesztéseket lehet segíteni és úgy megcsinálni, hogy a segítők ne lássanak bele a többiek magánéletébe. Tesztek futnak.

A két világ keveredése miatt nincs ember, aki biztosan megmondhatná, épp melyik hatás forrása melyik világ. Az sem tűnik célt elérő filozófiának, ha elkezdjük szétválasztani a kettőt. Vizsgáljuk meg, van-e mód úgy a szétválasztásra, hogy közben ez a közös világ megmaradjon. Ha elnevezzük játéknak, mindjárt határokkal és keretekkel láttuk el, amin túl a szétválasztás megvalósítható, miközben minden zavartalanul folytatódik és relogin.

Ötletek:

Ha abból indulunk ki, hogy megmarad a játéktér, akkor azt, aki a saját szívoldaladból vetül, elláthatod "az igazságos" jelzővel és ez csak az első ötlet volt a sokból.

Az ÉlményPark alatt meditálva a spirituális háttérkörnyezet kiszűri az illetéktelen tudatokat, ám 1ST1 már sokkal nyitottabb platform a kalandok felé. Aki nem akar ebbe annyira belemélyedni, az 1ST1 verziót ajánlom.

Vajon hozzá kell-e nyúlni beavatkozás szintjén abba, ami itt a benne élők számára természetesen kialakult? Mert egyik világ sem szívbajos, főleg ha veszni érzékeli önmaga egy részét és te lenn, akinek fogalma sincs ezekről az összefüggésekről csak a mesterekhez fordulhatsz. Akik a Problémából szerzik a mesterségüket.

Meg kell hagyni ezt a világot, ám egyben rendbe is kell tenni. Onnan kezdve a lehetőségek skáláján, hogy ezt senki sem veszi észre egészen addig, hogy te vagy a legnagyobb isten. Jelenlegi érték 42% +- 2% hibahatárral számolva.

Van, aki csinálja? Mert önjelölt van rá sok, ám most már vannak paraméterek. A paramétereken túl válogass! Amire meg nincs ember, csináld meg magad.