Csakraprogramozás | Chakra programming


HUN
Általában szeretek teljesen új dolgokkal előjönni, de sokszor előfordult már olyan, hogy meglévő dolgokat fejlesztettem tovább, illetve formáltam át abban a szellemben, hogy az a technikai civilizációban élő ember világlátásához igazodjon. Most ez utóbbiról lesz szó, ami egy már létező platformon - ami amúgy szintén holografikus - történő fejlesztéseimmel foglalkozik.

Az első ilyen sorozat alapvető célja az volt, hogy függetlenül attól, hogy ki használja ezeket, segítsen a feladatvégzésekben. Bár alapvetően az ÉlményPark Holoplatform alatt futó cuccokról van szó, a hologramban nincsenek kompatibilitási problémák, tehát bárki számára hasznos lehet. Ezek a programok olyan dinamikus sablonok, amik úgy változnak, ahogy te hozzáadod a tartalmat, vagyis kapcsolatba kerülsz a képekkel.

Használata:
1. feltételesen elfogadod azt, hogy a gondolataiddal valamit be tudsz kapcsolni
2. ekkor az ez által gerjesztett gondolati energia felveszi a kapcsolatot a képpel
3. a képnek a már ráprogramozott funkciója bekapcsol és kölcsönhatásba lép a tudatoddal
4. a spirituális frekvenciákon megindul az adatforgalom
5. ennek részletei akkor lesznek olvashatók, ha a tudomány határai kitágulnak

A második sorozat már specifikusabb, ugyanis alapvetően a földi ember számára készült, azaz olyan lények számára, akik használják agyuk racionális féltekéjét. Itt már a szemlélő számára nem feltétlen mindegy, ki tekint a képekre, de ugyanúgy általánosnak mondható azzal a különbséggel, hogy mindenki a lehetőségei és bevállalásai függvényében beszáll a Világ Helyreállítása programba. Ez az esetek döntő részében álomban valósul meg, vagyis nem térít el és nem köt le senkit a 3D idővonalán.

Kövesd a megérzéseidet azzal kapcsolatban, hogyan is érdemes ezekkel dolgozni, mert annál nincs jobb út. Ha ilyenek egyelőre nincsenek vagy nem vagy biztos magadban, akkor nézz a képek mögé vagy hagyd fenn a monitorodon és töltekezz belőle. De akár ki is nyomtathatod és felteheted a falra.


ENG
I usually like to come up with completely new things, but there have been many times when I have developed or re-designed existing things to fit the way people in a technical civilisation see the world. This is about the latter, which deals with my developments on an existing platform, which is also holographic.

The basic aim of the first series of this kind was to help people, whoever uses them, to complete tasks. Although it's basically about stuff running under the ÉlményPark Holoplatform, there are no compatibility issues in the hologram, so it could be useful for anyone. They are dynamic templates that change as you add content, i.e. interact with the images.

Usage:
1. you conditionally accept that you can turn something on with your thoughts
2. then the thought energy it generates makes contact with the image
3. the already programmed function of the image switches on and interacts with your consciousness
4. data traffic is initiated on the spiritual frequencies
5. the details of this will be readable as the frontiers of science expand

The second series is more specific, as it is basically for humans on earth, i.e. beings who use the rational hemisphere of their brain. Here, the viewer is not necessarily indifferent as to who is looking at the images, but it is equally general, with the difference that everyone, according to their possibilities and their commitments, gets involved in the Restoring the World programme. In the vast majority of cases, this is done in a dream, i.e. it does not distract or tie anyone to the 3D timeline.

Follow your instincts on how to work with these, because there is no better way. If you don't have them yet or you're not sure yourself, look behind the images or leave them up on your monitor and recharge. Or you can print them out and put them on your wall.