Holo Játék | ***** **


- Akkor jönnének a műfajokkal kapcsolatos újabb kérdéseim.

- De ezt már a Holo Játék alatt. Szerintem még így is keverik sokan, mert a műfajokat nem nagyon lehet félreérteni, ám már minden más magához a játékhoz tartozik. Ebben vannak ugyanis a műfajok.

- Ha azt mondom, holo játék, te azt mondod a mindennapi életem?

- Igen, de ebben a játékban vannak mindenféle játékok, olyanok is, amik zárt rendszerű, meghívásos alapon működnek. De olyanok is, amikbe automatikus a regisztráció és már benn is vagy. Itt zajlanak a Próbák.

- Hogy volt ehhez pof...

- Úgy, hogy semmi mást nem csináltam, csak átszerveztem egy korrekt szerkezetbe azt, ami amúgy is van a köcsögök kezén. Hogy pofám az mire volt, az jön most. Az első nagy sikerű sorozatok arról szólnak (vagy fognak szólni), hogy hogyan lehet a csúcsról a mélybe zuhanni és a játék célja az, hogy valahogy átmentsd a segged. Vagy úgy, hogy veszel egy hiteles lehetetlennek tűnő fordulatot, vagy úgy, hogy zuhanás közben sikerül valakibe vagy valamibe kapaszkodnod. Ilyen valakiket, valamiket azért elrejtettem a rendszerbe, hogy feldobjam a hangulatot. Az első évad a Köcsögök Bukása, sokféle variációban. Nagy sikert aratott (fog aratni). A tehetségek a felszínen maradnak és a nézői szimpátiaszavazás fenn is tartja őket.

- Tehát megcsináltad jól, amit sokan úgy éreznek, hogy el lett baszva?

- Igen és ennek eleinte nem fogtok örülni, ahogy nem örülsz a műtét előtti injekcióknak. De a műtét után tök jól leszel.

- De magabiztos vagy. Ennyire jó a diagnózis?

- Nem láttál még sebészt? Majd ha felnyitom, meglátom mi a helyzet.

- Mi van, ha a probléma nem sebészeti?

- Olyan nincs, mert akkor meg kellene magyaráznom, miért nyitottam fel ok nélkül. Hazudni viszont nem akarok, ezért kiműveltem magam olyan pengére, hogy valamit mindig találok, amiért érdemes volt.

- Ez borzasztó.

- Igazad van, sokkal jobb, ha az orvosi irodák beszélgetései nem rögzülnek. Az ügyet pedig ejteni fogod abból kifolyólag, sokkal jobb ezt a témát inkább a homályba tenni, mert onnan nem olyan zavarók. Elismerve azt, hogy az írói stílusomat nem a csak szépet és jót hallani akaró tömegek számára tervezték. De a szakmai közönségnek bírnia kell.

- Akkor az életünket ilyen játékok alkotják?

- Igen és itt vedd figyelembe azt, hogy ez lehet egy gigantikus megaoldás tömegeknek, ugyanis a játékoknak immáron van egy keretrendszere. Ez pedig szó szerint kivágja a játékból azokat, akiket te most energiavámpíroknak neveznél és különben soha nem szállnának le rólad. Hogy én ezt nem egy nagy fennkölt eseményként kommunikálom csodaguruként az, hogy eszem ágában sincs csodaguru lenni. Először azoké az előny, akik meg akarják érteni. Én meg haladok tovább a magam dolgaival.

- Ki az az "Én"?

- Jó kérdés, ahogy közeledem, egyre inkább lesz konkrétumhoz kötve. De ahogy a csővel beérek, már ott kell lennie egy másik csővégnek, amihez illeszkedik. De lehet, hogy most pont ennek a csővégnek a túloldalán vagy még, de már érzékeled a jövőt. Ezért tudunk beszélgetni két tudatként most.

- Utána nem maradunk két tudat?

- Először is fogalmad sincs, ebben a kavarodásban melyik tudatirány a te korrekt felettes éned és nekem sem. Majd kiderül.

- Szerinted a pszichológusok mit szólnak ehhez?

- A pszichológusok csak tartsanak vissza ettől minél több embert. Ami most zajlik, olyan tömegeket érint, akik legszívesebben visszacsinálnák az első beavatásaikat. Én pedig ezt lehetővé tettem, benne van az alapverzióban.

- Mi ez az alapverzió?

- Az Éggel kötött megállapodás szerint az ingyenesen elérhető szolgáltatással is elérhetővé kell válnia mindennek, ami a felemelkedéshez feltétlenül kell. De a gyakorlat azt mutatja, hogy az az utáni zónák is ingyenesek, bár van bennük reklám. Tudod! Alakíts a világodon és a világ is változik tefeléd. De addig ez van.

- Ez a Tüköradmin egy baromság.

- Meg kell tanulnod használni.

- De miért így? Geciségből?

- Vagy mert így mindent te csinálsz és természetes úton magad jutsz el a válaszokhoz.

- Lustaság az oka?

- Meg a vízöntő természet. Aztán utólag se érhet engem semmi vád, hogy mindent magad csináltál. Én úgy vagyok itt a megváltó, hogy ingyen adom neked a megoldást, amiért fordított helyzetben te vagyonokat kérnél el.

- Miért adod ingyen?

- Ez nekem reklám és úgy tekintek rá, mint te a reklámköltségekre. Mivel a sztori ingyen jön, simán belef...

- Mi jön ingyen?

- A Szent RND által generált mindennapi életünk által keletkező sztorik, amik kimeríthetetlen forrásokból születnek. Ez bemegy egy grafikai konvertálóba, ami képileg működik hasonlóan, ahogy itt a szinkron színészeknél van, hogy keresik a szereplőhöz illő hangot. Mert minden univerzumnak külön etikai, esztétikai és képi világa van. Ezek után nem ismer rátok senki és senkinek eszébe nem jutna, hogy ez, amit néznek tök frankó és élesben megy.

- Miért?

- A Föld egy igen bizarr hely, ami az ő valóságukban biztos nem létezhetne, csak mesevilágban.

- Hogy nézünk ki?

- Kábé, mint itt a rajzfilmek.

- Ez nem valami elképesztő disznóság, ami galaktikus szintű is lehet?

- Multiverzum szintű és ekkora méretben már nem. Azt elismerem, ha elindultam volna az úton ide, annak minden egyes lépése nagy disznóság lenne valamilyen szinten. Ezért kijöttem a kész, dobozos verzióval a semmiből és így csak egy nagy disznóságot csináltam.

- Miért mondtad, hogy ha elindultál volna? Akkor hogy értél oda?

- Azért mondtam, mert a kísérletek melléktermékeit kitöröljük, ami annak emlékeit is érinti. Maradhatnak utánuk logikai hibák, de halott linkekre mutatnak, így nem mutatnak semmit.

- Folyamatosan azt érzem, amióta erről beszélgetünk, hogy egy tök köcsög lénnyé változtál volna.

- A tök köcsögöt még elfogadom, igazán találó. Az új szerepeimhez hangolódom.

- De hogy csinálod?

- Az a neve, hogy a Bunkó Én. De csak az őszinte embereknek javasolt.

- Annyi kérdésem lenne...