Holo Operációs Rendszer | Hatodik beszélgetés


- Akkor jöhet a multiplex vetítés?

- Mennyire álltak össze az eddigiek?

- Szerintem olyan 60-70%-ban biztosan.

- Akkor jöhet. A multiplex jelentése: 1. Többtermes (filmszínház); egyszerre több film vetítésére alkalmas (mozi) 2. Több csatorna jeleit egyszerre kezelő (készülék). Ez lényegében mindkettő.

- Ki tartja ezt fenn? Ki üzemelteti? Ki vetíti?

- A kérdésed egyéni tudat centrikus. Persze én értem, hogy érted, de ha felfelé kérdeznéd, azonnal beleütköznél abba a problémába, ami eltérő világoknál mindig felmerül. Hogy azonos fogalmak alatt a felek sokszor egészen mást értenek. Csak tudd, amikor elkezdesz meditálni, már a felettes én kérdésénél ez a probléma szembejön. Arra jöttem rá, hogy bármit kérdezel, annak csak töredékét értik, ezért mindig olyan választ kapsz, hogy megnyugodj és ne tegyél fel újabb kérdéseket. Ilyen például az a ráció által szült kérdés, amit a legtöbbször teszel fel, hogy jó-e, amit csinálsz. A válasz erre mindig az lesz, hogy igen. Ennek két oka van. Az egyik az, hogy a fenti világkép azon alapul, hogy semmi sincs véletlenül, tehát bármit teszel, az jó. Ha másért nem, tanulni fogsz belőle. A másik az, hogy nem értik a logikai alapú racionális gondolkodást. Te a "jó" alatt a sikert érted, amit olyan tényezők befolyásolnak, mint az anyagi, kényelmi és élvezeti elemek, valamint a negatív események elkerülése. Biztosíthatlak, hogy ezeknek a fontossága fenn nincs a top3-ban.

- Megpróbáltad nekik ezt elmagyarázni?

- Sok mindent megpróbáltam velük és gondolhatod, hogy mire jutottam, ha egyszerűbbnek láttam kifejleszteni egy holo operációs rendszert a nulláról, mint közös nevezőre kerülni ezekkel. Itt meg is jegyezném, hogy ha a földi kormányok szakértőket keresnek az idegenekkel történő kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás terén, a legjobbakat az óvodapedagógusok között találják. A fő kommunikációs nyelv sem a szavak, mint inkább a gondolati képek és érzelmek. Emiatt az élet bizonyos területein sokkal jobbak nálunk, most értem ez alatt a gabonaköröket, amikből mi alig értünk valamit, más területeken meg rosszabbak. A verbális kommunikáció, azaz a beszéd a külvilágra helyezi a hangsúlyt és lehetőséget ad arra, hogy olyan információkat is átadjunk, amire belső kommunikációban nem nagyon lenne lehetőség és szakterületek alakuljanak ki. Egy bonyolult matematikai képletet szerintem elég nehéz lenne belső kommunikációban átadni, de nem vagyok matematikus, hogy ezt a sejtést ellenőrizzem. Egy idő után felmerült bennem a technológiájukat látva, hogy képtelenség, hogy ezeket ők fejlesztették ki.

- Ezt hogy érted?

- Ha valaki találkozna egy Rolls Royce-ban ülő szaúdival, benne is felmerülne ugyanez a kérdés.

- Tudsz a két gondolkodásra egy egyszerű példát felhozni?

- Ha tudsz biliárdozni, akkor érteni fogod. Ők azt mondják, mindegy, hol találod el a fehér golyót a lökésnél, mert az oda gurul, ahova isten akarja. Lefordítva mindenképp jó lesz az lökésed. Mi ezzel szemben azt mondjuk, az a tény, hogy hol találod el és milyen erővel, az fogja meghatározni azt, a fehér golyó hova gurul a lökés után. Ha egy asztalnál játszana a két világ kiválasztottja egy meccset, a másik világnak komoly mágiára lenne szüksége a győzelemhez. Erre ők amúgy azt mondanák, hogy ennek a győzelemnek nincs semmilyen fontossága, de tetszene nekik, ahogy a golyók gurulnak és nem értenék, miért kellene győzni. Ez a példa annak megértésére is jó, miért jelent az emberiség komoly veszélyt rájuk. De mivel olyanok, mint a gyerekek, nekem azzal is meg kell küzdenem, hogy minden megoldást ők gyengeségnek látnak és ahelyett, hogy értékén kezelnék, tovább nyomulnak.

- Erről mondanál még többet?

- Itt van például a tárgyalás. Mi ezt az álláspontok megismerésére és közelítésére használjuk, valamint arra, hogy elkerüljük a konfliktust és összehangoljuk a szempontokat. Náluk ha bárki tárgyalni akar, az egyenlő azzal, hogy elfogadja alárendeltségét, mert csak a gyenge akar tárgyalni. A megszállás után rájöttek, ha tágyalnak, azzal megismerik a másik szándékait és szó szerint hülyének néznek bennünket, ha betartjuk a megállapodást. Mondtam is nekik, hogy olyan súlyos károkat okoztak a magyar társadalomban, amit csak annak újraépítésével lehet orvosolni, de lehet, hogy ez is a céljuk.

- Mi a megoldás?

- Ők csak az erő nyelvén értenek, ezért is kezdtem rájuk lőni. Ugye nem vagyok óvodapedagógus, ám autodidakta módon kitanultam a spirituális hadviselést és bár a megszállással megfosztottak engem az Erőtől, nem csak erővel lehet föléjük kerekedni, hanem ésszel is. A racionális agyféltekém kikapcsolásával erre is tettek lépéseket, amire én kitaláltam a Ráció Emulációt az intuitív agyféltekén. Csak hogy beleérezzetek a harcba, ami nem a ti napi szintű időléptéketekben zajlik, hanem években mérhető. Aki ilyesmibe kezd, érdemes elfogadnia, hogy soha nem lesz többé olyan élete, mint előtte volt és jobb az ilyesmit egyedül csinálni.

- Miért?

- Ez egy gátlástalan ellenfél, aki nem tart be semmilyen szabályt és nincs tekintettel semmire. Saját törvényei vannak, ami nagyjából azon alapszik, hogy a főnöknek mindig igaza van, akkor is, ha nem. Az igazság náluk szubjektív tényező és ha szembesíted őket az objektív bizonyítékkal, arra rendkívül indulatosan reagálnak, szó szerint bunkónak néznek. Ami kölcsönös vélemény. Aki képben van, ez a cigányokra tökéletesen ráillik, nem véletlenül imádják őket ennyire és a megszállt fideszeseket én elcigányosodott magyaroknak látom. Ugyanezt a hisztit nyomják, amit amúgy a feketéken is látok és nem véletlenül koncentrálok a globális megszállásuk elhárítására.

- Mi a céljuk?

- Egy olyan világrend, amit ők földi mennynek neveznek. Európában Putyin Oroszországa áll ehhez a legközelebb. De a másik lehetőség se jobb, mert az USA se az a földi paradicsom, ha szegény vagy és nincs mondjuk egészségbiztosításod. Amit én akarok, arra az EU hasonlít a legjobban mondjuk 50 év múlva. Mint említettem volt, Magyarország jelenleg egy spirituálsi frontvonal, azaz bejutottak és megszerezték a politikai hatalmat az EU-n belül. Majd tovább is nyomultak és ekkor történt meg a visszatérésem, ha lezárom a bolygót, ezek benn rekednek. Olyan 99%-on állok, igyekeznek is menekülni kifelé, ahogy tudnak, de már nem nagyon tudnak.

- Mi lesz utána?

- Most sikerült eljutnunk a multiplex vetítéshez. Ugyanis nem voltak szívbajosak ebben a megszállásban és a felemelkedésbe is jócskán belebarmoltak. Ez azt jelenti, hogy a világunk átíródott-átmásolódott eggyel följebb és ők elkezdték megszállni az üres testeket, megakadályozva azt, hogy még többen felemelkedjenek, itt most az idő relatív. Át akarják alakítani a Földet olyanná, amilyenek az ő világaik és ezen a ponton jelentős koncepcionális ellentétbe kerültünk.

- Milyenek az ő világaik?

- Itt az ókorban volt hasonló utoljára. Élő isten kultusz van, ami azt jelenti, hogy elfogadnak bizonyos embereket bizonyos szellemi lények földi alakjának. Ebben a harcban az ő szemszögükből egy anomália következett be, mert ők kollektív hierarchiában élnek, itt pedig egy egyén vált istenné, aki nagyon úgy fest, nagyobb isten annál, mint aki megszállta.

- Mit jelent ez a nagyobb isten?

- Egyénként, egyéni tudatban jutottam magasabbra, mint ahol ők vannak. Miközben része vagyok a kollektívájuknak és persze a földi hálózatnak. Egy ilyen kollektívában ellentétes állásponton lenni, mint a főnök maga a pokol, de elég korán megkezdődtek a harcok és kialakultak a frontvonalak is, nem tudják érvényesítani a hatalmukat és sokáig én se az enyémet. Ám itt változás van, amire nem képesek gyorsan reagálni és olyan változás, ami az ő világképük szerint is sorsdöntő. Érdekességként megemítem, hogy az ezós csoportjaikban vannak olyan mantrák, mint például "minden úgy történik, ahogy történnie kell", de amikor a dolgok nem úgy történnek, ahogy azt ők szeretnék, érdekes módon már nem úgy történnek, ahogy kell. Szóval az még nem jelent semmit, hogy megjelent a galaxisban egy még nagyobb isten, mert annyi az infromációereje, mint például a fideszben egy olyan hír, amit csak a paplan alatt mernek megvitatni.

- Ez a multiplex vetítés ennek a még nagyobb istennek a fegyvere?

- Ők biztosan annak fogják látni, de ez nem fegyver. Ez az emberi tudat új felépítése, mert az gondolom tiszta, hogy a világot te vetíted magadnak. Ez egy új vetítési rend, ami megoldja az emberiség problémáját és az emberiség által jelentett veszélyt, amibe nem volt bekalkulálva az ellenem irányuló orvtámadás, de a fejlesztés frissítése már ezt is lekezeli. Ez a gátlástalanság, amivel találkoztam egyvalamire nagyon jó, ez pedig a tesztelés. Ezek tényleg mindent megpróbálnak határok nélkül és így olyan rendszer lett belőle, ami annyira komplex, hogy az univerzumban bárhol használható. Minél jobb most, nekem annál kevesebb a dolgom később.

- Akkor ez a multiplex vetítés a te szemszögedből mi?

- Az operációs rendszer része. Célja a belső rendezés, ami egy multiverzum szintű tudatrendezés eleme. A neve azért Multiplex Vetítés, mert szokásom olyan nevet adni mindennek, ami a címében igyekszik legjobban visszaadni a lényegét.

- Pár szóban el tudod mondani a lényegét?

- Van egy csomó üres pálya és egy túlzsúfolt. Te mit tennél?

- Megszüntetném a zsúfoltságot úgy, hogy áthelyeznék belőle az üres pályákra.

- Mi alapján döntenéd el, hogy ki kerüljön hova?

- Leparaméterezném, ahogy egy akváriumba se jó összeereszteni egymást nem kedvelő halakat.

- Na ezt tettem én is. Részleteiben kidolgozva úgy, hogy mindenki számára van egy saját világ valamelyik valóságcsomó valamelyik szintjén.

- Mi lesz a benn rekedt idegen tudatokkal?

- Üdvözlöm őket az Élet Iskolájában.

- Nem ér minket ezért támadás?

- Én úgy látom röhögnek. Ami jó, mert a Piac megértette a Szolgáltatást.

- Úgy érzem kellene erről még beszélgetnünk a következő alkalommal.