Holo Operációs Rendszer | Hetedik beszélgetés


- Nem gondolod, hogy téves az egyén előtérbe helyezésének gondolata? Utalnék itt a Dalai lámának arra a gondolatára, hogy a világ tele van sikeres emberekkel és talán nincs szüksége több ilyenre.

- Mi van akkor, ha a közösségi célokat egyéni célként határoztam meg?

- Ezt nem értem.

- Az, hogy helyreálljon a világ, lehet közép- és hosszútávú egyéni célom. De azt elismerem, hogy ritka, ha valaki egyénként lemond a rövidtávú céljairól.

- Tehát azt akarod mondani, hogy amit más önzetlen közösségi célként tűz ki maga elé, azt te az egóval tetted?

- Igen. Van egyfajta stratégiai lényeglátó képességem és amit a Föld jövőjében így megláttam, az erre vezetett. Más embernél ez olyasmi lehet, mintha valaki elvinné őt a jövőbe, ahol olyasmit lát, hogy visszatérve már nem lenne képes a pénzt hajszolva egy saját szigeten szürcsölni az ananászkoktélt megelégedve azzal, amit elért. Különösen úgy, hogy tudod, hogy majd oda kell leszületned. Az itt és mostnál nincs alkalmasabb idő arra, hogy képes legyél olyasmikre, ami amúgy eszedbe nem jutna. Kivéve, ha látod, mi a tét.

- Ezt értem, de akkor is kell lennie egyéni karriercélnak ebben, ha az egódat sikerült szövetségre bírnod ebben.

- Nem feltétlen, a fejlett ember egója ilyen.

- Konkrétan rákérdezek akkor. Mi ebben neked az üzlet?

- Előre leszögezném, hogy itt tényleg csak az volt a célom, hogy az a jövőkép ne valósuljon meg, amit látok. Nekem ez érdekem, de így nézve mindenki érdeke. Ennyi. Ám ha emlékszel arra, hogy "amit hiszel, neked az van", nagyon sok ember hite az, hogy ilyesmit önzetlenül senki sem tesz, ilyesmi nincs ingyen és a világ igazodott hitükhöz.

- Ez tény és törvényszerűség?

- Így működik a hologram. Amikor azt hallod, vagy olvasod, hogy a Gonosz legnagyobb trükkje az, hogy elhiteti az emberekkel, hogy nem létezik és a sok barom ezt elhiszi, ők maguk hozzák létre az árnyékban meghúzódó gonoszt. Az a lény pedig, aki el akarja hitetni, hogy ő nem létezik, ennek a szabálynak az értelmében kísérletet tett a gonosz eltüntetésére.

- Szerinted létezik a gonosz?

- A gonosz létezése egy zárt rendszerben csakis alacsony látószögű félreértés következménye. Azaz nem létezik, ám a félreértések miatt az emberek létrehozzák a hitükkel. Ugyanígy hoznak létre sok mást is, nem kis fejtörést okozva a szellemi szinteknek. Ilyen a lélekvándorlás is, aminek alapja az, hogy a külvilágban élő emberek azt hiszik, hogy a halál után a lélek kifelé távozik és mivel így a szellemi szintre helyezik, létrehoznak egy csomó bolyongó lelket, azok fenn meg még a külvilágot sem nagyon értik. Lehet engem vádolni mindenfélékkel, de ilyen komplex problémakört tényleg csak úgy lehet megoldani, ha az ember nem kezdi ezeket egyenként megoldani, hanem egy új komplex rendszert alkot, aminek természetes szereplőivé válnak az addigi anomáliák.

- Mit tartasz a legnagyobb erényednek?

- Minden korszakomnak más erényei vannak. De talán azt, hogy elértem egy olyan szintre, hogy meg tudtam érteni és fogalmazni magukat a problémákat, amiknek így a megoldása is lehetővé vált.

- Tehát mi neked ebben az üzlet?

- A legnagyobb üzletet, azaz magát az operációs rendszert neveznék meg sokan a Windows példájára. Én azonban ezt a Linux filozófiájával tettem, azaz maga az operációs rendszer ingyenes.

- Olvastam az írásaidat és megakadtam valamin, ami szerint te privatizáltad a fizikai síkot és idézem, az ahhoz köthető álomtartományokat. Ha privatizáltad, akkor a tiéd, nem?

- Nehéz dolgom van most, mert a mindenféle lényeket én másképp látom, mint ti. Mertem olyat mondani a Szíriusz felé, ami egyenlőséget sugallt egy hierarchikus közegben. Én ezen a bolygón élek, ti pedig egy másikon. Ugyanígy közelítettem a szellemi szintek lényei felé, én ezen a síkon élek, ti pedig egy másikon. Akik értik, miről beszélek, az elsőtől összeszarják magukat, a második előtt leborulnak. Nekem fölfelé nem volt lehetőségem álláspontom részletesebb megismertetésére, mert azonnal kilőtték a tudatomat az általuk ismert tartományból gondolom azért, hogy álláspontomat ne tudjam részletesebben kifejteni. Visszafelé már rájuk is fentről érkeztem, ezért a helyzetet innen biztosan csak nagyon kevesek fognák fel. Abban a helyzetben szerintem helyesen reagáltam és a magam hatáskörébe vontam a velünk kapcsolatos zónákat.

- Akkor mi mindannyian a tulajdonodban vagyunk?

- Az nem illeszkedne az addigiakhoz és nem is lenne életszerű. Ha így tettem volna, a hozzám hasonlóak jogos háborút indíthatnának ellenem. Szóval itt senki sincs a tulajdonomban, ám ami ott van, az a holografikus vetítésetek médiajogai.

- Ez hogy jutott az eszedbe?

- Adta magát a helyzet és nem is lehetne másképp, ha valaki érti az ÉlményParkot. Amit sokan megpróbáltak már ellopni, átjátszani magukhoz, ám ez a dolog személyhez kötött, mert személyként intéztem. Ez az egyik garanciális eleme annak, nehogy azok kezére jusson, akik sok baj forrásai és bár érdeket nem ismerő kollektívákként definiálják önmagukat, nagyon is személyként viselkednek az érdekeik mentén.

- Mi van akkor, ha meghalsz? Ki örökli?

- Most is automatán fut. Gyorsnak kellett lennem, mert a ráció a normál emberi élettartamban gondolkodhat. Ahol meghalok, onnan eltűnik a fizikai formában elérhető Kapu. Sok valóságban kinyírtak a barmok, aztán pislognak, mert azokban a valóságokban a hitük szerinti istenné váltam és kaput nyitni már csak úgy tudnak, ha rájönnek, hogy kell. Ez pedig sok áldozattal és lemondással jár olyanok részéről, akik esetében nem ezek a jelzők jutnának elsőre eszedbe. Az öröklés kérdése még nem aktuális, pláne úgy, hogy egy 42. dimenziószintet elért tudat mit is mondhatna erről a 3D-ben akár egy 6. dimenziószintet elérő embernek.

- Mi neked ebben az üzlet?

- Elég sok területen vagyok ilyen értelemben jelen. De a kedvencem a holo szórakoztatás. Minden területen csak azon a dimenziószinteken tudom csinálni, ahol én vagyok egyedül az egyéni tudat sávjában, de a célom az, hogy az erre alkalmas emberek oda fejlődjenek, hogy átvegyék a területeket, én pedig azokon maradjak, ami igazán érdekel.

- Melyik terület szerinted a legnagyobb hatalom?

- Fölfelé a szórakoztatás, lefelé pedig az energiabank.

- Energiabank?

- Istenként megjelenve ennek a világnak vége lenne, ami ellentétes céljaimmal. Ráadásul nem is vagyok vallásos. Az általam kidolgozott rendszer filozófiája is az, hogy ti is tudjátok, hogyan kell a világot helyrehozni. Ennek lényege az, hogy olyan világot kaptok fentről, amilyen a ti világotok másoknak. Ezért isten helyett a Központi Energiabank lépett színre és pont úgy viselkedik, ahogy a földi azoknak, akik a földi bankokat tulajdonolják. Nem tetszik? Változtass rajta és a világ is változni fog tefeléd. Ha pedig olyat hozol így létre, ami tetszik neked, másoknak is tetszeni fog alattad.

- A Vatikán mit szól ehhez?

- Eddig nem dumcsiztam velük, de nem is kell, ha meg vannak erre a bejáratott ima csatornák. De Úrként könnyebb, mint személytelen Allahként, amit jelenleg automata programok intéznek. Nem célom olyanná válni, amivel szemben eddig felléptem akkor sem, ha a hatalmi helyzet a javamra változik.

- Ez a hatalmi filozófia minden szinten jelen van?

- Minden ember saját életében is. Az Ég úgy viselkedik mindenki felé, amilyen az ő világa másoknak. Egyszerű, nem? Legyél jobb ember és a világ is jobbá válik számodra. Ez amúgy egy program, ami rám is vonatkozik. Ha belegondolsz, így gigantikus méretű helyreállítási feladat is elvégezhető az emberi kapacitáson. Ezt a filozófiát tüköradminnak nevezem, mert ennek hatalma már most a kezetekben van.

- Lassan kezd minden összeállni.

- Még csak az állt össze, hogy megértsd, a hatalmam nem uralkodó jellegű, hanem építő-alkotó szellemű.

- Azt hiszem enyhe sokkot kaptam.

- Akkor pihend ki magad és legközelebb folytatjuk.