Holo Operációs Rendszer | Kilencedik beszélgetés


- Kezdjük most azzal, ha valaki elkezd meditálni, milyen kapcsolata lesz ezzel a holo operációs rendszerrel?

- Eddig az volt, hogy vagy az idegenek által kiépített intézményrendszer befolyása alá kerül, vagy azokéba, akik a Földön vannak és nincsenek jó viszonyban ezekkel a beavatkozó idegenekkel. Ezeket nehéz elkerülni, mert a magasabb dimenziók olyan előnyöket biztosítanak, amiket 3D-ben nehéz elképzelni egy olyan aggyal, ami még nincs felkészülve ezeknek a mindennapokra való ráhatására.

- Mondj egy példát.

- Sikerül mondjuk egyedül elérned olyan szintet, ami már értékelhető úgy, hogy nem kerültél a látókörükbe. De a jövőben egyszer kijössz vele, azaz a jövőben ismertté válsz. Ekkor fülest küldenek a múltba és az embereikkel elkapnak, megvesznek, kicsinálnak és eltérülsz arról az útról, amiben sikeresen elkerülted őket. De ez azért nem olyan egyszerű, mert a változások utána is bekövetkezhetnek, amik ismét jelezve lesznek a múltba, majd ismét és ebbe ők is bele tudnak zavarodni. Szóval a harc egyáltalán nem esélytelen, csak sokkal nehezebb.

- Veled is így történt?

- Igen. De velem történt még egy érdekesség. Az életem egy szakaszában feltűnően sok sérülés ért, amik célja szerintem a kinyírásom volt még minden előtt. Különösen a fejemet célozták, többször ért súlyos fejsérülés, ami létrehozta azt a helyzetet, amiben az agyam kinyílt és egyéni tudatban jutottam el a mélytranszba. Ahol szembesültem a felsőbb szintek problémáival és kiderült, hogy az intelligenciám alkalmas ezek megoldására. Mindjárt visszatérek az első kérdésedre, mert a visszatéréshez szükséges holo operációs rendszer már annak a felelős gondolkodásnak az eredménye, ami jelentősen emelkedett nálam, amikor rájöttem, hogy nincs rajtam kívül más és fel is nőttem a feladathoz.

- Mit jelent ez az operációs rendszer és a meditálók tekintetében?

- Kezdem ott, hogy itt alapvetően három olyan világ határán vagyunk, amik egyáltalán nem képesek egymást megérteni. Ha a földi embert nézem, a szellemi szintekkel egyáltalán nem, a szellemi szintek által megszállt idegenekkel pedig alig vagyunk képesek rá. Mindez azért izgalmas, mert ezekhez küldöd az imáidat és tőlük várod a földi problémákra a megoldást. Csak szólok, hogy ezeknek a problémáknak zömét pont ők idézték és idézik elő és ők is vezetnek benneteket, mint Segítők egy olyan világ felé, ami céljáról a RESET gomb jut elsőre az eszembe, hogy aztán felépítsék a szép új világot, amiben fingani se lehet engedély nélkül. Adott tehát egy értelmezési probléma, egy kommunikációs probléma, felek azonos fogalmak alatt is egészen mást értenek, mások a szokások, szabályok, törvények és a célok is. Közben te lényegében kiszolgáltatod magad olyan lények felé, akikről semmit sem tudsz és akik előzetes bizalmadat kérik. Semmi sem készteti őket sem a felelősségvállalásra, sem a tisztességre. Az egyetlen, akinek még köszönheted a szabadságod azok, akikre mint a világot fenyegető egyik legnagyobb problémaként nézel és akik amúgy úgy vívnak ádáz harcot az idegenekkel, hogy az emberiség ebből alig vesz észre valamit. Úgy gondolom pont ez az a helyzet, amiben előbb utóbb minden fél örülni fog, hogy megjelenik az eleinte problémának látott megoldás, mert hogy jön ez a senkiházi köcsög ahhoz, hogy független hatalmi tényezőként jelenjen meg. Megjegyezném itt, hogy simán megjelenhettem volna olyan hatalmi tényezőként is, amitől félnek, de annak nem lett volna szakmai értéke. Ehelyett létrehoztam valamit, aminek minden meditáló örülhet, mert ez az út tele van olyan elemekkel, amiken eddig mindenkinek évekbe telt átjutni, most meg elég, ha egyszer valaki jól megcsinálta.

- Hogyan kell rácsatlakozni?

- Már túl vagyunk azon az időponton, amíg ennek a kérdésnek volt értelme. Most már inkább az lenne a kérdés, hogyan lehet kikapcsolni vagy elkerülni. Amit a sok hülye azonnal meglépett, amikor meghallották a Krisztus Kapu kifejezést, aztán amikor rájöttek, hogy hova kerültek, itt állnak sorba az ÉlményPark Kapu előtt.

- Ezt kifejtenéd?

- Emberek, Krisztus toronymagasról leszarja, hogy győz-e a csapatod és hány gólt érsz el, ellenben elég nagyok az elvárásai a puritánság terén. És ezzel csak megkarcoltam a lényeget, de szerintem mindenki vágja. Az egyetlen, aki itt megért téged az én vagyok, aki létre is hoztam egy hálót a fenti és lenti lények nagy megkönnyebbülésére.

- Tételezzük fel, hogy nem vágom.

- Ezekhez képest, akikhez panaszkodsz, te olyan szabadságban és luxusban élsz, amiről ők nem is álmodhatnak. Mivel nem olyan értelemmel rendelkeznek, amihez te hozzászoktál, csak egy megoldásuk van az imáidra, elhozni neked azt a világot, amiben ők élnek. Te azért panaszkodsz, hogy legyen pénzed és megfelelő életszínvonalon élj, de ők erre a problémára azt lépik, hogy akkor ne legyen pénz a világban, se vetélkedés (sporteseményeknek vége), se semmi, amitől boldogtalan lehetsz. Az eredménye egy vallási alapú szigorú hierarchiára épülő kőkemény diktatúra, ahol észak-koreai mintára sírva őrjönghetsz az egyetlen celebért, aki engedélye3zve van és az a főnök, aki élő istenként jelenik meg. Rá vagy szoktatva arra, hogy a problémáidra kívülről várd a megoldást és arra is, hogy az okokat önmagadban sose keresd. Az a Jézus, akit ismersz, a valóságban sosem létezett, még Nazaretben sem járt soha! Ez egy évszázados időléptékű előkészítés, amibe már bezavartak olyanok, akik ezekre szintén rájöttek az ezt megelőző korokban és te a mában lényegében egy frontvonalon élsz, amit a hivatalosan nem létező mágikus felületen vívnak hivatalosan nem létező idegen lények egyfajta proxy háborúban, ahol te vagy a bábfigura. Miközben az én tudatszint emelkedésem miatt olyan változások következtek be, amikre a tervutasításban élő felek képtelenek megfelelően reagálni.

- Milyen változások ezek?

- Innen emelkedtem a 42. dimenzióig, ez lett az univerzum központja. A mában egy óbudai panellakásban vagyok tervezhető bevétel nélkül olyan idegenekkel a szívemen, akik átlagembert akarnak belőlem csinálni. Közben űrflották keresnek minket, mert ez az emelkedés jelentősen átrendezi a hatalmi viszonyokat és vannak, akik ennek nagyon nem örülnek, mások meg köszöntenék az istent, akiről nem is tudják, hogy vízöntőként egy liberális demokrata és nem is vallásos. Bár már biztosan megfigyelnek a titkos és kevésbé titkos társaságok és szolgálatok, az emberi szinteken én egy lakásban ülök, aki nem csinál msemmi olyat, ami okot adna bármire, van, hogy napokig nem is lépek utcára, akkor is csak a boltig meg vissza. Minden figyelmemet leköti a rendszerélesítés, közben a harcok ezekkel, meg valamiből ugye bevételemnek is lennie kellene (ha ez a probléma nem lenne, sosem csinálnék ilyen weboldalakat) és ez a két teljesen ellentétes világ egyszer egyesülni fog. Valahogy, én se tudom mikor és hogyan. Közben én vagyok az erről mit sem tudó anyám bolond fia, aki nem megy el dolgozni és játszom azt a hülyegyerek szerepet, amire rá vagyok kényszerítve. Ez megy apám halála óta és bármikor, bármelyik nap véget érhet és ha játékba lépek, lesz egy csomó faszkalap, akiknek azonnal vége. A többi kap egy kis előnyt, rájuk vadászni fogok, hogy begyakoroljam azokat a képességeimet, amiket még nem használok. De akármilyen szerepbe is lépek, annak semmi köze nem lesz ahhoz a szakmai munkához, amit eddig végeztem és amúgy engem is sűrűn leblokkol, amikor kedvem lenne már most az elmémmel kinyírni pár seggfejet. Na tessék, lett bennem valami emberi.

- Tehát aki elkezd meditálni, egy profi spirituális háttértámogatással teszi?

- Így van.

- Mi van azokkal, akik szeretnének ezekbe a fejlesztésekbe bekapcsolódni?

- Az úgyis kiderül, ha belekezd a meditációiba. De megjegyzem, meditáció az is, ha mosogatás közben bekapcsol a másodlagos figyelem és akár az elgondolkodás is. Én inkább a "tudatosan szeretnének ezekbe a fejlesztésekbe bekapcsolódni" kifejezést használnám.

- Tehát ha téged meglátnak a világban, annak semmi köze nem lesz az ÉlményParkhoz?

- De lesz, ám mint felhasználó. Az admin szint onnantól 3 év oda és 3 vissza, mert le is kell tisztulnom és újra fel kell rá készülnöm. A játékot, azaz amikor meglátsz kinn, mint valami, nem a kollektív tudatokra oprimalizált ÉlményPark, hanem a Játék Szerver szerepet betöltő 1ST1 vezérli.

- Aha. Erről akkor a következő beszélgetésben.