Holo Operációs Rendszer | Nyolcadik beszélgetés


- Most egy kicsit elkanyarodnék a holo operációs rendszertől. Az érdekelne, mi a véleményed a természetgyógyászokról és a különleges képességű emberekről, akiket sokan sarlatánnak tartanak.

- Mi akkor is az operációs rendszerről beszélgetünk, csak egy másik szögből tekintünk rá. A fizika, kémia és még sok tudományág a hologram tulajdonságait és jellemzőit vizsgálja belső nézetből, ami jelen esetben a külvilágnak. Azért tartják ezeket az embereket sarlatánnak, mert ahhoz szoktak, hogy mérni, energiát továbbítani csak műszerekkel lehet. De ha úgy nézzük, normális, ha a játékosok számára hihetetlennek hat a játék-admin szint.

- Mivel magyarázod ezt?

- Az emberi agy tulajdonképp egy holo computer. Ha fejleszted, tágabb lehetőségeid lesznek a hologrammal való interakcióra. Az emberi test pedig egy DNS felépítésű hardver, aminek szintén vannak fejlesztési lehetőségei. A játékosok számára ez a konditeremben és más sporttevékenységgel elérhető, de vannak erre más módok is. Ha az energiarendszered a következő szintre lép, lehetővé válik az, hogy energiát hívj be magadnak és az is, hogy azt másnak továbbítsd mondjuk gyógyítási célból. A dolog már a tudomány számára sem ismeretlen, csak az alapvető koncepcionális eltérés az, hogy minden ilyet kívül, műszerekkel valósítson meg.

- Hogyan lehet az ilyet fejleszteni?

- Mély töltéssel rendelkező szándékkal. A többi már az út.

- Neked milyen különleges képességeid vannak?

- Erről nem nyilatkozom, mert folyamatban lévő kísérleteim vannak.

- Milyen területen?

- A legtöbb ember a tudomány szemével tekint a tudományra. Méretben a következő az, hogy sok ember az ezotéria szemével tekint az ezotériára. Ez volt a 97%. A maradék 3% mínusz nagyon kicsi az ezotéria szemével tekint a tudományra, ám csak pár ember tekint a tudomány szemével az ezotériára. Én ezen a területen vagyok úttörő, felfedező és remélem majd kalandor.

- Jelent-e bármilyen előnyt az ezen a területen szerzett tudás?

- Mit értesz előny alatt? Úgy érted PPP?

- Mi az a PPP?

- A három legerősebb emberi hajtóerő. Amihez jön egy újabb P, ha mind a három megvan. Ez a Pénz, a Pina (Pénisz) és a Pozíció, a negyedik pedig a Perverzió. Erre a kérdésre még nem tudok válaszolni, de az admin-játék szint lehetőséget ad rá.

- Mikor?

- A helyzet az, ha ezt valaki komolyan gondolja, minden figyelmét erre fordítja. Ami éveket jelent úgy, hogy egyedül csak a hited az, ami az úton tarthat magányban, minél inkább kizárva a külvilágot. Ami egyik P-nek sem kedvez, talán csak a negyediknek bizonyos szinten, ha élvezni tudod az ilyesmit. Ám ha sikerül az elmédben kinyitnod a kaput...

- Mi van akkor, ha segédanyagot használok hozzá?

- Csónakkal és hajóval is át lehet kelni a Rio Grandén, nem feltétlen úszva. Szóval ha eljutsz a kapuig, a tanácsom az, hogy azért igyekezz beleérezni, mi van a túloldalán, nehogy nem kívánatos társaságba keveredj, akik egyszercsak visszautasíthatatlanul megjelennek az életedben. Én nem léptem át azon, amit csábítóan elém helyeztek bizonyos mesterek, akik meg is vannak lepődve, hogy nem vettem el egyik nőjüket se, mert az eszükbe se jutott, hogy létezik olyan ember, aki onnan visszafordul. Mert úgy gondoltam, ha itt van előttem egy Kapu, azt valaki létrehozta. Azaz vagy létezhetnek más kapuk, vagy létrehozhatok én is egy ilyet. Már az elején rendelkeztem ezzel a felfedezővénával.

- A mesterek hogyan lettek mesterek?

- Ez jó kérdés. Szerintem az egyik nap úgy ébredtek, hogy mától mester vagyok. De ezt se megerősíteni, se megcáfolni nem tudom, mert én sose leszek mester. Illetve az vagyok, de csak önmagam mestere a kezdetektől fogva, mert a saját utamat követem. A mester azért mester, mert mindent tud. Én nagyon sokat tudok, de az ember holtáig tanul. De azért felállítottam egy mester definíciót, miszerint a mester képességeiben és személyiségében alkalmas ember. Mai világunkban azonban mindenki csak az elsőre koncentrál, a másodikra kevesen, mert az sok időbe telik és áldozatokkal jár. Sokkal könnyebb és gyorsabb ezeket beavatások formájában másoktól megkapni, mint nekiállni egyedül kivárni és lehívni magadnak. Aztán attól félni, hogy ezeket ellopják.

- Hogyan lehet ezzel szemben védekezni?

- Soha senki se tudja meg és lehetőleg nem használni ezeket a képességeket. Nálam ez másképp van egy kicsit, mert a tudatom mindenki fölött használja ezeket, ezért nem vagyok látható. Ha meg már visszatértem, leszarom, hogy látható vagyok-e. Persze így is megjátszották azt, hogy az információ eljutott a múltba és még minden előtt elkaptak, de ahelyett, hogy kinyírtak volna, nem tudtak ellenállni a kísértésnek és inkább elkezdtek kitermelni. Amikor meg jött a jövőből az info, hogy baj van, már nem tudtak kinyírni sem. Ez után arról szólt az életük, hogy eltakarják mások elől az egyre növekvő problémát, hátha megoldják, de ez se jött be és már évekkel vagyunk túl az ÉlményPark gyorsindítástól. Úgyhogy kapaszkodjatok, mert izgalmas idők jönnek mindannyiunk számára. Kinek ilyen izgalmakkal, kinek olyanokkal. Ha számít a véleményem, azt javaslom, váljatok holosztárrá, mert a nézői szavazatokkal is túl lehet élni, meg el lehet kerülni dolgokat.

- Mi az a holosztár?

- Erről inkább egy külön beszélgetésben, ami csak ezzel foglalkozik.

- Te mit tennél egy olyan ember helyében, aki hirtelen nem tudná, hogyan váljon holosztárrá, vagy ezt is einkább elkerülné?

- Beülnék egy lakásba, alig mozdulnék ki onnan és a seggemen ülve kivárnám, megszakítva szinte mindenkivel a kapcsolatot. Még az ajtócsengőmet is kikötném és amúgy pont abban a meditációs élethelyzetben találnám magam, ami ehhez kell. Években gondolkodva.

- Na és mihez kezdjek magammal? A covid-karanténon túl szinte rémisztő ebbe belegonolni.

- Én azt tenném, hogy átprogramoznám önmagam. Ez egy olyan elmében játszódó játék, amiben egyenként sorra veszed a felmerülő témákat és elgondolkodsz rajtuk. Miről hogyan vélekedsz valójában. Szépen egyenként.

- Miről programozom át magam?

- Amivé szép lassan átprogramoztak mások. Ilyenek áradnak a reklámokból, a filmekből, a divat is ilyen, hogy mit és kit tartasz menőnek és miért. Illetve hogy miért, az már a játék, amiben egyezségre kell jutnod önmagaddal. A játék célja, hogy eldöntsd, mi fontos számodra és mennyire. Elég könnyű átverni magad, ezért lehet, az elején nem lesz sikerélményed.

- Honnan tudom, hogy valami sikerült?

- Csökken a remegés a térdedben és a feszültség benned. Meglátod, ha a végére érsz, ott vár rád a teljes nyugalom. Amiben már tudsz meditálni, különben a mindennapok ügyeinek zakatolása fenntartja a gyors tempót az agyadban.

- Ez érdekes.

- Ami még érdekesebb, az utána jön és úgy hívják, látószög emelkedés. Egyszerűen megváltozik a dolgok fontossága. Sok ilyen embert azért néz bolondnak a továbbra is a külvilágban élő környezete, mert ők maradtak a Játék látószögén, ahol a cél a PPP. Amint elkezded felfedezni a belső világodat, megnyílik az elméd, szó szerint majmoknak fogod látni őket és azokat is, akiket most tök menőnek hiszel.

- Ha inkább a könnyebb utat választom és keresek valakit, aki engem beavat, mi történik?

- Ha mákod van időben rájössz, mekkora hülyeséget csináltál. Ha nem, része leszel annak a rendszernek, ami tönkretette a világot úgy, hogy játékosok kezébe adott admin hatalmat a hódolatukért cserébe. Lesz hatalmad mások fölött, ám léted a mesteredtől függ, aki gondoskodik arról, nehogy baj legyen az inkompetens beavatásodból vagy a túlavatásodból. Mert a rendszer onnantól már téged is kitermel. Ezeket a beavatásokat nem tőlük kapod, azt kapod, ami a tiéd lenne, csak munka nélkül és hamarabb. Mivel egy hierarchia részévé válsz, a helyedet meghaladó cuccokat magukhoz irányítják és mindenki él boldogan... amíg egyszer csak szembe nem találják magukat egy olyan faszival, mint én. Ha esetleg magadra ismertél, menekülj!

- Kik az igazi barátaim?

- Első körben akik elfogadnak téged úgy is, ha változol.

- Második körben?

- Ahhoz már nem lesz szükséged ilyen külső információforrásokra, hogy megtudd.

- Ez érdekes volt.

- Ez volt az első, amire ezt mondtad. Ez azt jelenti, hogy ez volt az első, ami téged személyesen érintett.

- Inkább megérintett.

- Szerintem ebben nincs annyi misztikum, mint amit ez a rendszer csinált belőle. Ami nincs megtiltva a játékban. De csak a játékban!