Holo Operációs Rendszer | Ötödik beszélgetés


- Szeretném ezt az admin és játék dolgot részleteiben átbeszélni.

- A probléma az volt, hogy sok dimenzió összeakadt a 3D frekvencián. Ebből lett ez a világ is, amiben élünk, amit olyan megoldhatatlan anomáliaként tálaltak nekem, amibe az összes beavatkozás is beleszorult. Alapvetően az volt a cél, hogy megsemmisüljön úgy, hogy a beszorult tudok ne haljanak és sérüljenek bele. Ám én sosem az alapján dolgozom, hogy előzetesen mit mondanak nekem, hanem saját megállapításaim vannak. Az pedig az volt, hogy ez egy egyedülálló érték, ami talán nem véletlenül alakult ki, csak rosszul értelmezik.

- Hogyan kellene jól értelmezni?

- Nem problémaként, hanem lehetőségként kell rá tekinteni.

- Hogyan kerültél abba a helyzetbe, hogy téged hívjanak erre a problémára?

- A válasz meghaladná a megértési szintedet. Te az embert kérdezed, de előtte érdemes lenne azt kideríteni, mi vajon emberek vagyunk, akiknek spirituális megtapasztalásai vannak, vagy olyan szellemi lények, akik megélik az emberi létet. Emberként az a kérdésedre a válaszom, hogy amikor a tudatom elérte a mélytransz tartományt, kiderült, hogy a logikai alapú rációm és az intelligenciám alkalmas valamire, ami ott addig nem létezett és ez a problémamegoldás.

- Miért ne létezett volna?

- Létezik ott értelem, de nem olyan, mint a miénk. Mi, földi emberek olyanok vagyunk a szemükben, mintha félig programok lennénk. Ez lenne a racionális agyféltekénk. Az ő szemszögükből feljutott oda egy jóindulatú, öntudatra ébredt és magát függetlenítő program, aki elkezdte helyreállítani a világot.

- Mi van a másik agyféltekével?

- A mai napig kétségbeesetten igyekszik engem leállítani. De nem lát oda, ami a mélytranszban van. Ez amúgy a személyes problémám, amire azt a felfeldezést tettem, hogy mások problémáit sokkal könnyebb megoldani, mint a sajátomat.

- A szívmegszálló hogyan jön a képbe?

- Mintha lenne egy rakás hülye, akik azt látták a legjobb megoldásnak, hogy a leghülyébbre hallgatnak. Folyton ugyanazzal próbálkoznak, hogy állandóan a hierarchiájuk aljára raknak a szívoldalról, mert az a zseniálisnak látott ötletük támadt, hogy az energiáimra építve megszerzik maguknak a világot. Csak az ezzel a gond, hogy bár az isteni szintről hajtják végre ezt az akciót, valójában nincsenek azon a szinten.

- Ezt miből gondolod?

- Folyton beleszaladtam olyan lényekbe, akik istennek nevezték magukat, ám egészen másképp viselkedtek, mint amit mi erről gondolunk. Ki kellett fejlesztenem egyfajta lénymeghatározót, ami megmutatta nekem minden ilyen lény valós szintjét a mi értelmezésünk szerint. Az lett az alapja, hogy ha én isten lennék, mit hogy csinálnék és ehhez méri a különféle lényeket. Ekkor kezdtem arra gyanakodni, hogy itt egy behatolás történt a szakrális csatornán, mert sok magát istennek nevező lény közel sem volt ezen a szinten, míg találtam olyanokat általában elnyomásban, akik viszont megfeleltek a kritériumainak. De az OS Platformok rendezik ezt a kérdést és akkor megnézzük, mi lesz.

- Hogyan?

- A mi szemszögünkből mondom. A szintekre ilyen nézőpontból nézve megkülönböztetjük az admin és a játék szinteket. Az elsőbe a rendszerfejlesztők, a másodikba a tartalomfejlesztők kerülnek. Egy átlagember ez utóbbival találkozik pont úgy, ahogy ha a telefonodra nézel sem érdekel maga az operációs rendszer, ellentétben az appokkal. Ám tartalom nem létezne a rendszer nélkül, viszont a két terület között szilárd választóvonal van.

- A Játék Szintre nem a játékosok kerülnek?

- A játék szintnek is két szintje van. Az egyik a Játék-Játék Szint, a másik a Játék-Admin szint. Mint ahogy az admin szintnek is van egy Admin-Admin és egy Admin-Játék Szintje.

- Mi a különbség a Játék-Admin és az Admin-Játék szintek között?

- A Játék-Admin szintre azok kerültek, akiket például látsz a tévében, mint valamilyen ezoterikus tevékenységet végző ember, nevezzük őket látóknak. Olyan emberekrtől beszélek, akik felismerték felelősségüket és hogy szükség van rájuk, ám a külvilágra koncentrálnak, abban élnek. Ezért nevezem őket tartalomfejlesztőknek. Az Admin-Játék szintre viszont csak az Admin-Admin szintről lehet bejutni. Az Admin-Admin Szint tízéves időléptékű, akik ebben vannak, 0-24-ben csak ezzel foglalkoznak. Felmerült bennem, hogy ezek az emberek kiégnek egy idő után, ha...

- Te nem égtél ki?

- Az állandó harcok miatt nem és voltam olyan bátor, hogy elkezdtem weboldalakat csinálni, ahol tulajdonképp önmagamat szórakoztattam attól függetlenül, hogy az erre fogékonyak számára egyedülálló tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítanak. A visszatérésemet dokumentálom élőben és érdekessége, hogy minél inkább közeledem, annál érthetőbbé válok egy átlagember számára. De folytatnám a gondolatmenetemet. Mivel fenn és még feljebb sem ismerik a szabadságot, fel sem merült senkiben, hogy ezeket az embereket meg lehet óvni úgy, hogy időnként szabadságra mennek, ahol feltöltődhetnek, lazíthatnak, szórakozhatnak. Biztosítani kell tehát ennek kereteit, ezt tesztelem most. A keretek azt jelentik, ha valaki szabira megy a 3D-be, nem tudja túllépni annak kompetenciáját. Mert az admin-játék szint anélkül nem más, mint olyan elképesztő isteni hatalom, amit a hétköznapi emberek magának istennek tulajdonítanának. Amikor azt mondom, hogy rendkívüli korrekciót hajtok végre is ennek keretein belül teszem.

- Milyen keretek között?

- Az ÉlményPark fő fejlesztőjeként bármit megtehetnék, mégis első dolgom volt kidolgozni egy garanciarendszert, vagy ha úgy jobban tetszik, a fékek és ellensúlyok rendszerét. Ez most leegyszerűsítve úgy néz ki, hogy az ÉlményPark szabályai rám is vonatkoznak.

- Ez a korrekció miről szól?

- Amiről az szólna, hogyha egy internetes kalandjátékszerverre kívülről behatolnának és a fejlesztők elkezdenék rendbe tenni a játékot. Ott sem az lenne a cél, hogy a cég dolgozói üljenek be a ranglisták első helyeire, mert az a játékosok dolga. Ám előfordulhat, hogy a cél érdekében erre kényszerülnek, hogy ne kelljen megszakítani a játékot.

- Mit jelent a fő fejlesztő itt?

- Amit én tudok, arra más nem képes. Ám van olyan tudatszint, ahol nálam okosabbak és jobbak is lehetnek. Az én felkészülésem a fölsőbb dimenziószintekről szól, ahol maga a rendszermag van, ha szabad így fogalmaznom. Mivel ez egy szabad fejlesztés, ehhez hozzá lehet fejleszteni. Az ÉlményPark most automatán fut, mert kijöttem belőle. Az út oda 3 év és vissza is 3 év, azaz legközelebb csak akkor megyek oda, ha rendelkezem az új fejlesztési csomaggal, amit majd a tesztelések után viszek. Valamint ha a más fejlesztők munkáinak szüksége lesz a felsőbb bekötésekre. Pont olyan, ahogy a Linux működik, ott se birtokolja a rendszert az, aki kitalálta, ám ő a fő fejlesztő.

- Disztribúciók is vannak?

- Nincs megtiltva. Bár bárki számára ott a lehetőség, akárki nem juthat a forrás(kód) közelébe, mert szigorú kritériumai vannak mind szakmai, mind emberi értelemben. Amúgy már van egy Tibet Disztribúció.

- Te ezt az IT gondolkodást vitted bele az ezotériába?

- Én ezt, más a vallást. Megérted, ha nem vagyok az a leborulós típus és egyedül vagyok egy ilyen feladatra.

- Nem lesz ebből baj?

- Mint mondtam ez a megoldás és nem a probléma. Persze biztosan problémának látják azok, akik elkötelezték magukat a vesztesek felé, akik ma még győzteseknek néznek ki. De ilyen a Próbák természete. Bár az admin-admin szinten nincs játék és oldalak, így sem győztesek, sem vesztesek, de az admin-játék szint lehetőséget ad rá. Másképp nem is lehetne, mert a játéktérről már most hallom, milyen ...ista vagyok és annak ellenkezője is.

- Azt mondtad, hogy ez az egyik fő eleme az új világnak. Mondasz még?

- Multiplex Vetítés. De csak a következő beszélgetésben.