Holo Operációs Rendszer | Tizedik beszélgetés


- Mi a te játékod lényege?

- A ti nézőpontotokból ugyanolyan játékossá válok, mint ti azzal a különbséggel, hogy nekem emellett belső teszteket és feladatokat is el kell végeznem.

- Ha az admin-játék szinten vagy, mégsem vagy ugyanolyan játékos, nem?

- A szabály az, hogy a játékban az felhasználható a magad javára, amit a magad erejéből, szorgalmából és képességeidből szedsz össze.

- Milyen feladatok ezek?

- A Föld okozta anomáliák rendezése. Amiből van néhány és ilyet csak olyan végezhet, aki tisztában van a földi viszonyokkal. Mert megijednél, ha elkezdeném mondani, milyen értelmezések születtek erről Kinn. Ők a földi emberiségben a gonoszt látják, de én itt nem látok ilyet, csak olyan félreértések és hibák özönét, amikre új nézőpontból ránézve akár valami jó is kisülhet a végén.

- Mondasz ilyen félreértéseket és hibákat?

- Az ember önerőből jutott ki az űrbe és ez nagy szó, ilyet rajtunk kívül még egy faj mondhat el magáról a galaxisban. A helyzet az, hogy ők egészen másképp csinálták, azaz nincs semmilyen tapasztalat, se precedens erre az útra, amit a földi emberiség jár. Amikor az első űrhajókat fellőttük, állatokon teszteltük, vajon túlélhető-e az emberes küldetés. Ám senki sem foglalkozott azzal, egy állati tudat világűrbe juttatása milyen következményekkel jár a spirituális világra nézve. Vajon egy állati tudat minek fog kinézni így és milyen következménnyel jár ez a felsőbb szintekre. Ugyanis felmerült bennem a beavatkozásuk elemzése után, mintha ezek egy kutyatársadalmat építenének, amit senki sem néz így, mert mindenkit elvakít az agyali hierarchia és az idegenek felsőbbrendűségének PR-ja. Amit ti oligarcharenszernek neveztek, az egy kutyatársadalom szerkezeti mintája. Kizártnak tartom azt, hogy egy ilyen környezetben, úgy, hogy az ország már a megszállás alatt áll erről érdemi párbeszéd alakuljon ki, pláne úgy, hogy itt a rációval már az ember nem sokra megy. De ez a feladat és az admin-játék szint biztosítja a megfelelő hatalmat ehhez. Ott van még egy másik probléma, ez pedig a kvantumfizika, aminek szintén vannak spirituális vetületei, erről egyszer láttam egy videót, ahol egy tudós beszélt erről. Ha egy állati tudat feljut egy ilyen környezetbe, vajon mi történik? Az elmúlt 20 évben igyekeztem rekonstruálni ezeket, azaz olyan élethelyzetekbe kerülni, ahol átélhetem ugyanazt, hogy jobban megértsem. De ezt elmagyarázni még egy mesternek se tudnám, mert a 3D egy olyan díszlet, ahol lehetőség van azon kívüli jelenségeket azon belül átélni, de ezt egyrészről meg kell érteni, másrészről mentesnek kell lenni a hiedelmektől, amik torzíthatják a képet.

- Amikről beszélsz, annak a saját belső információid, következtetéseid és vízióidon kívül van nyoma az írott történelemben?

- Nagyon sok esemény ehhez köthető, csak senki sem kapcsolta ezeket logikus rendben össze. Ha megteszem, ezek nagyon nehezen bizonyíthatóak másoknak és bizonyíték nélkül itt minden csak elmélet. Ám a spirituális térben mindenki számára a saját belső hangja a bizonyíték, amit igazságnak fogad el. Egy kollektívában ez a főnöké, amit az egyéni tudatok világában sokkal nehezebb érvényesíteni. De most beugrott egy történet, amit még nagyon rég olvastam és a Tiamat név köthető hozzá. Mint említettem, a fő feladatom a problémák megoldása és nem az embereknek bizonygatás.

- Hogyan lehet ilyen feladatokat 3D-ben elvégezni?

- Szerintem az ilyen feladatokat csak 3D-ben lehet elvégezni és sokkal jobb úgy, hogy senki sem tudja mit is csinál, csak éli az életét.

- Miért csak a 3D-ben?

- Itt áll rendelkezésre az idő az események egymásutániságához. Ami a logikai rendezés alapja.

- Milyen jelei vannak annak, amiről beszélsz, ami az állati tudat felemelkedésével kapcsolatos?

- Itt aki rágerjed, belemélyedhet az ok és okozat kérdésébe és megkeresheti a gyökérokot. Mert ez hasonlít ahhoz, mint amikor valaki felszippant egy csíkot, ő se nagyon készítette fel erre a tudatát. És itt is feljut a felsőbb szintekre olyan entitás, akinek nem az az otthona és hatalmába keríthet békésebb és fejlettebb lényeket. Ez egy rendszer, amibe ráadásul még ez a feltétel nélküliség is bezavar, mert a fentiek is elkövették azt a hibát, hogy felemelnek olyan lényeket és embereket, akik ezt nem érdemelnék, hamis próbákat hozva létre hamis eredménnyel. Itt van még a téves egységértelmezés, ami a gyakorlatban úgy fest, mintha egy iskolában megszüntetnék az évfolyamokat és az osztályokat, így a nagyobbak, az erőszakosabbak szerzik meg még a tanárok felett is az uralmat, mondjuk félelemkeltéssel. Jó kérdés még a bűnözés gyökéroka, ami ellentétes mind a kollektív, mind az egyéni tudatok társadalmi érdekeivel és számomra különösen érdekes annak utánajárni, vajon az égiek miért vonzódnak az ilyen elemekhez.

- Ezek a feladatok egyáltalán nem tűnnek olyan feladatoknak, amit egy ember átláthat. Pláne úgy, hogy az Ég is a vizsgálat tárgya,

- Erre is kitaláltam valamit. Mivel az égi vezetésben nem bízhatok, amit kitaláltam, az a saját sugár követése, lefordítva az önvezetés. De ehhez emberi szinten is nagyon ott kell lenni.

- Meg akarod szüntetni a bűnözést? Hogyan?

- Itt értheted meg a multiplex vetítést. A bűnözést csak a felsőbb világokban szüntetem meg úgy, hogy a csúcson egyáltalán nincs és fokozatosan kerül oda, egyre lejjebb. Erőszakos bűnözés viszont csak az alsóbb világokban lehetséges, ám van egy szint, ami alatt az erre hajlamosak energia formában visszatérnek a Forrásba. Ez vonatkozik még a bestailitásra és a különös kegyetlenségre, mert ezek nem humán jellemzők, de lehetnek állatiak. Ha egy fejletlen lény fejlett környezetbe kerül, könnyen nézhetik gonosznak.

- 1St1 mit csinál?

- A fele jelenleg az ÉlményParknak segít be, a másik fele már szervezi a játékot. A mában ezt úgy érdemes érteni, hogy az emberiség a racionális agyféltekéjével felbecsülhetetlen értékű tevékenységet végez a világ helyreállításának céljából. Ezt mindenki csinálja, leginkább álomban, amikor alszik.

- Te mit csinálsz ebben?

- Én szervezem a rendszerét és én is csinálom a magam szintjén.

- Azon gondolkodom, hogy mi értelme van ezekről beszélni? Ha úgysem rajtunk múlik és kötve hiszem, hogy lenne akár egy olyan ember, aki felfogná a felét is ennek.

- Annak híve vagyok, hogy a pont elég információ az ideális. Ha tudod, milyen feladat része vagy, az át tud lendíteni a nehéz időkön. Ha pedig akad egy olyan ember, aki ennek a felét felfogja, az már nagy lépés előre, mert esélyem lesz polarizálni a minőséget. Minél homogénebb valami, annál kevésbé sokszínű. Minél sokszínűbb valami, annál érdekesebb és izgalmasabb.

- Mi a felsőbb világok jellemzője?

- A csend, a nyugalom és a boldogság. Minél lejjebb mész, annál több lesz az ellenkezőjéből. Ezért a cél nem a minél följebb jutás, hanem az ideális pozíciód megtalálása, amit már leparaméterezett helyetted a multiplex vetítés. Ha sikerül mondjuk az, hogy megtaláld a boldogság kulcsát egy ilyen pénzcentrikus anyagi világban, az nyithat neked új felső világot, ahol a csendnek és a nyugalomnak is lehet más értéke.

- Ez kicsit olyan nekem, mint egy vallás.

- Lehet, hogy annak idején, amikor valakik ilyesmiken dolgoztak és elmélkedtek az se volt vallás, csak alacsonyabb látószögön csináltak azt belőle. Nagyon nehéz ezen az úton maradni, ha a hit ad töltést a szándéknak és ezért álltam rá inkább a... most nem tudom másképp mondani a ROM égetésére, mint a tudás tanítványoknak átadására. Mert ebből is bárki vallást csinálhat mondjuk 50 év múlva, ám a ROM-ba az van égetve, hogy ilyenkor az illető holoshow-ba kerül, amit meg is kell nyernie, hogy ne bukjon el és csak úgy sikerülhet, ha az a hitrendszer megfelel az alapelveknek.

- De még mindig nem értem, ez az egész hogyan lett elismerve isten által?

- Én nem vagyok vallásos és a fogalmat is másképp értelmezem, mint te. De értem a kérdést. Úgy, hogy helyreállítottam őket, de a világot a megsemmisülés helyett átmásoltam egy tudathajóra.

- Mi a hardver?

- A tudatom. Benne a multiverzummal. Ebben megcsinálom a megoldást, amivel akár a régi világ is visszavetíthető.

- Ez már számomra elképzelhetetlen.

- Elég közületek egy, akinek elképzelhető.