Holo Operációs Rendszer | Tizenegyedik beszélgetés


- Nem mondanám, hogy ezt a 1ST1 nevű játékszervert túlbeszéltük volna.

- Ez az egyéni tudat operációs rendszere és nagyon hasonló az ÉlményParkhoz. Csak amíg az a kollektív rendszerrel egyenlő, ez az egyéné. Az egyén a kollektívák nézőpontjából nem fontos, azonban a kollektívák nagy problémájára nyújt megoldást, hogy az egyén felől közelíti meg őket és a minőségre helyezi a hangsúlyt. A kollektívák nem kedvelik a gondolkodó embert és nem is nézik az emberi minőséget, ez a szellemi szférák hibája, bár nem tudom mennyire lehet hibának tekinteni egy hasonló dolgot, mint az ember világűrbe jutásánál fellépő tudatlanságból eredő okozatokat. Azért alakultak ki ezek a szigorú hierarchiák, mert a cél az volt, hogy lemásolják az ott minden bizonnyal jól működő rendszerüket, amit a fizikai síkra másoltak. Ám a fizikai sík az egyéni tudatok világa, amit ők pont úgy iktattak ki, ahogy mi tettük fordítva. Most ez a két világ találkozik, az egyik emelkedik, a másik alászáll és alapvetően bolondnak nézik azokat, akik megértéssel viszonyulnak a másikhoz.

- Az egyéni tudat az Ego?

- Az ego csak egy tükör és őket tükrözi, ám mivel egyének vagyunk, belépve a valóságba, elkülönülve érzékelik önmagukat, ezért hajszolják az ellenségeket. Az ego ki is van nevezve annak. A kollektív tudat ugyanolyan egoista, csak az Én alatt ő sok embert ért és az önérzetet tükrözi vissza. Az a gond, hogy túl régóta élnek így és káosz nélkül nagyon nehéz nyitni, csak lassan, lépésről lépésre lehet megtenni. Földi példa Szíria, ahol hirtelen történt a kollektív központ összeomlása, ami azt eredményezte, hogy mindenki egymás torkának esett hetente váltakozó szövetségekkel és ideológiákkal. A megoldásra váró feladat itt az lenne, ha sikerülne félretenni az azonnali profit vágyát és felelősen levezényelni ezeknek a társadalmaknak a felszabadítását. Ehhez azonban itt a Földön kell lezajlania egy olyan változásnak, aminek útjába pont az őáltaluk indított megszállásos beavatkozás áll.

- Ki alól akarod felszabadítani őket és miért? Egyáltalán kiket?

- Leszögezném, hogy először az volt a terv, hogy tisztelettel állok hozzájuk, nem szólok bele a dolgaikba és tiszteletben tartom a társadalmi rendszereiket. Ám nem értik az egyenlőséget, hülyének nézik azt, aki kedves és segítőkész és gyengeségnek értelmezik azt a gondolkodást, ami az egymás tiszteletére épül. Ez felveti azt a problémát, hogy ha velük akarok foglalkozni és kénytelen vagyok őket tükrözni, olyan viselkedésmintát kellene felvennem, ami távol áll tőlem. Azért közben felvettem a diplomáciai kapcsolatot sok ilyen bolygóval a galaxisban...

- Hogyan?

- Ők napi szinten használják a holografikus frekvenciákat, ezért nem fogjuk például a rádiójeleiket, mert nincsenek rádiójeleik. Biztos hihetetlen, de ők a gondolataikkal kommunikálnak és így teszek én is. A kollektívák a mi szemünkben privátszféra nélküli társadalmak, amikben nem könnyű titkokat tartani. Nincs is erre kialakult etikett, lényegében pofátlanul és gátlástalanul néznek bele mindenbe, amibe csak bele tudnak. A harcok során nekem külön ki kellett fejlesztenem erre egy technikát, hogy ne tudjak semmit, így a tudásomhoz sem férnek hozzá. Úgy irányítom magam, hogy XD-ből vezérli ezt egy általam telepített sugár.

- Meg tudod ezt másoknak is tanítani?

- Mindent magam fejlesztettem ki és bár jó oktató vagyok, nem hinném, hogy ezt akárkinek meg lehetne tanítani. Hogy tanítod meg azt, hogy ne tojjon be, amikor idegen gondolatok jelennek meg a fejében, amibe az emberek nagy része beleőrülne? Ehhez olyan kvalitások kellenek és a kvalitás része kell hogy legyen az, hogy ezt mindenki maga oldja meg. Természetesen kapnak hozzá technikai segítséget, de ez csak azoknál működik, akikben meg van az adottság.

- Hogyan léphetnek veled kapcsolatba?

- Automatizáltam ezt a folyamatot, kábé mintha a tudatod lenne a böngésző és a spirituális valóság az internet, ahol rám gondolva egy szerverrel kommunikálsz, aki olyan, mintha az élő ember lennék. Hozzám személyesen fentről csak olyan lények jutnak be, akiknél a kockázatvállalás, a felelősségvállalás, a szavahihetőség és a tisztesség meghaladnak egy bizonyos értéket, illetve az érdekesebb vagy személyes figyelmet igénylő esetek. Lentről pedig minden ember rendelkezik egy EmberTőzsde értékkel, amit objektív és szubjektív lekérdezések alapján is meg lehet állapítani. Ez képezi amúgy a tudati utaztatás alapját, amit a mai napig súlyát tekintve méltatlanul nem vesznek komolyan, pedig nem ártana, mert akár százezer éveket is meg lehet spórolni. Valamint nekem se jönne rosszul, ha végre elmozdulnék ebből a statikus tétlenség pozícióból.

- Mi van akkor, ha valaki nem éri el ezt az értéket?

- Nem tud velem érdemi kapcsolatba kerülni.

- Ha tudna, mi lenne?

- Alkalmasság, képesség, kompetencia, szabad akarat oda-vissza a konkrét ügyre lebontva.

- Előfordulhat olyan, hogy te ne lennél valamire alkalmas?

- Mindent alárendeltem a célnak és egy erre alkalmas időrésben simán kiszedettem az összes fogamat. Még nincs helyette új, ezért szinte semmire nem vagyok alkalmas. Előadáft fe tudnék tyinálni.

- Miért szedetted ki a fogaidat?

- Azon túl, hogy bizonyos megszállók abba kapaszkodnak? Alig kell energiát fordítani a nők távol tartására, ami az ellenem irányuló energialopás kedvenc csatornája volt.

- Ez ilyen komoly?

- Annál sokkal komolyabb, még csak a felszínt karcolgattuk.

- Hogy lesz ebből előrelépés?

- Hirtelen és váratlanul. Különben ezek a fejem fölött előre tudnák, ha én tudnám. Még mindig zajlik a harc, bár már elég jól állok. 

- Baráti lények nincsenek?

- Nehéz eldönteni, ki a barát és ki nem, mert a megtévesztést nagyban nyomják. Ezért nálam mindenkinek "egy hangja" van és közben hazugságdetektor megy. Mesélhetnék, de ez egy nagyon más világ más szabályokkal, amiket hosszú lenne elmesélni és közel sem biztos, hogy érthető lenne olyanoknak, akik ezt nem tapasztalták meg. Nemrég rácsaptam pár bolygóra jelezvén, mennyire örülök az újabb 2/3-nak.

- Akkor nem lehetsz túl népszerű.

- Csillapítják, ahogy tudják, úgyis sokat unatkoznak. De az biztos izgalmas lesz, amikor majd megjelenek a földi megszálló csapatokkal.

- Ez a terved?

- Lemértem az általános boldogságindexüket és arra jutottam, hogy ha virágesővel nem is fogadnak, de annál többen fognak ennek örülni, mint amit hivatalosan bevallanak. Mégpedig sokkal többen. Azt találtam ki, hogy visszatükrözöm nekik a saját beavatkozásukat, majd új alaptörvény lesz és elmélkedem azon, hogyan változtassam meg a társadalmi rendszereiket. Be is tojtak, ahogy rájöttek, hogy csak két technológia kell hozzá, egy hajtómű és egy erőtér, ami kívül tartja a világűrt és annyi hajóm van (szó szerint), mint katonám. Fegyverekben jó állunk.

- A béke vallásában ez jó ötlet?

- Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek. Remélem sikerül!