Holo Operációs Rendszer | Tizenkettedik beszélgetés


- Te háborút indítottál az idegenek ellen?

- Háborút? Dehogy. Ez egy különleges katonai művelet a spirituális síkokon.

- Ez a holoplatform hogyan viszonyul a Fény és a Sötétség harcához?

- A holoplatform, vagy operációs rendszer csak a játék kereteit biztosítja úgy, hogy ki vannak benne javítva azok a hibák, amik visszaélésekre adnak okot. A szubjektív megközelítésnek nincs helye az admin-admin szinten, de a játék-admin szinten rugalmasabban áll hozzá, mert akik azon a szinten vannak, félig a játékban is vannak.

- Te hogyan viszonyulsz akkor hozzá?

- Rájöttem, hogy akik ezen az oldalon vannak is a Fény oldalán vannak, meg akik azon az oldalon vannak, azok is. Ezen az oldalon a tudás világossága sötétségnek látja azokat, akik amúgy a Fény Szövetségének nevezik magukat és viszont. Amiben van is igazság, de ha a másik oldal szemszögéből nézem, abban is.

- Létezik egyáltalán Fény és Sötétség?

- Úgy nem, ahogy tanítják, illetve csak úgy, hogy akik a tanításokat elhiszik, létrehozzák ezt a világot maguknak. Ez 3D-ben sajnos úgy néz ki, hogy akik aztán ebbe születnek, már így ismerik meg a világot és baromi nehéz innen a középpontba állni.

- Miért alakult ez ki így?

- Érdek, üzlet, kényelem, hatalom, uralkodás és befolyás másokon.

- Tehát azt állítod, hogy a hiten keresztül...

- A hiten keresztül lett létrehozva a gonosz is. De ez egy ellenpontra épülő hramónia, azaz minél inkább kilendíted az egyik irányba, az ellenpont ugyanúgy kilendül a másik irányba.

- Nem nevezném azért ezt harmóniának.

- Mert a nagy egésznek csak egy kis szeletét látod a magad egy valóságában.

- Te láttál ebből többet is?

- Jó kérdés. Mert volt párszor olyan gyanúm, hogy valamit én hoztam létre először. Meg olyan is, hogy olvasgatva például az egyiptomi történelmet erős sugallatok érkeztek, hogy ott vagyok én is közöttük. De nem csak ott, ami érthető is, ha ilyen dimenziószintekre emelkedtem. Amúgy azokat az isteneket, akiket mi ismerünk én celebeknek tekintem egy másik értelmezésben.

- Melyik isten voltál mondjuk az egyiptomiaknál?

- Aton.

- Akkor nem vagy túl népszerű.

- Ha megkérdeznéd, mennyire vagyok jóképű, arra azt mondanám, hogy ez, amit csinálok nem egy szépségverseny. Atonként az volt a dolgom, hogy megalapozzam egy későbbi műveletemet, aminek a mában látni a hasznát. Hogyan lehet abszolút teljhatalomban működtetni egy demokráciát. Ezek is próbákoznak, de soha életükben messziről sem láttak ilyet. Folyton mondogatják, hogy velem vannak, de ahhoz már az elejétől fogva követniük kellett volna a javaslataimat és akkor ez most nem lenne elégtelen. Hozzájuk képest, ami otthon van ez tényleg maga a demokrácia, de ez itt sajnos kevés. Egy amerikai üzletember mondta, ha egy ló el tud számolni tízig, az egy rendkívüli ló, de semmi esetre sem rendkívüli matematikus.

- Miért kell a harmóniát úgy kilendíteni, hogy a részei diszharmóniába kerüljenek?

- Kétségbeesett lépés ez az örök életű lények részéről az unalommal szemben. Hogy az ember ilyen rövid életű, annak a hátrányai mellett meg van a maga előnye is.

- Akkor az ember hibázik, amikor az örök életet keresi?

- Ami biztos nem lenne olyan jó rabszolgaként egy bányában. Az a baj ezzel, ha nem adnak hozzá megfelelő paramétereket, ritkán sikerül úgy, ahogy akarják. De mivel a világ tükör, ebben benne van az is, hogy az örök életet már elérő lények viszont a halált keresik. Amikor arról beszélek, hogy spirituális platformokon futó operációs rendszerek, az az ilyen kérdésekkel is foglalkozik, az ostoba mesterek, akik másoktól kapták a hódolatért cserébe a mesterhez szükséges képességeket meg irigykedve anyáznak. Azt se tudják, miről beszélnek, mert ez nem kis munka, sok áldozattal és lemondással jár. Akik itt lopkodják az energiáimat, egy se cserélné el velem azokat az éveket, amikor komoly fájdalmakkal élve szereztem meg azokat.

- Van benned harag?

- Admin szinten nincs, de voltak olyan hülyék, hogy intézkedési kényszerhelyzetbe kerültem miattuk és be kell lépnem a játékba. A játékban viszont van. A hülyék azt hitték, senki sem mond le egy ekkora hatalomról, ami az ÉlményParkkal jár, ám ez nekem csak azért kellett, hogy tovább tudjak haladni a céljaim felé. Azt gondolták oktondi módon, hogy ha a hátamra ülnek még minden előtt, akkor övék lesz a világ. Ám ha kijöttem belőle, a hátam is kijött belőle.

- Ezt nem értem. Milyen céljaid vannak még?

- Egyszer olvastam egy Perelman nevű orosz matematikusról, aki egy lakótelepen él az anyjával. A faszi megoldott egy olyan matematikai feladatot, amire 1 millió dollár volt kitűzve. Kitette a netre, hogy a matematikusok ellenőrizni tudják, ám nem volt hajlandó átvenni a díjat, hiába utaztak oda többen is, hogy meggyőzzék. Azt mondta, egyrészről a díjat odaítélő bizottság nem alkalmas teljesítményének megítélésére, másrészről hagyják őt békén, mert egy másik feladaton dolgozik, amihez ez kellett és el van vele foglalva. Szerintem rajtam kívül alig él ember a Földön, aki ezt megérti.

- Tehát nem vonz téged a pénz?

- Dehogynem, csak azokkal a feltételekkel, ahogy elfogadnám. Az pedig távol van a gazdagok világától. Most kíváncsi leszek mi történik, mert pozíciót léptem azok fölé, akik világában a főnök a legokosabb, a legszebb és a leggazdagabb. Szerintem ilyen, amikor a kísérleteim leérnek végre oda, ahol a testem is van.

- Mehetünk tovább a PPP vonalán? Mi van a nőkkel?

- Eddig tisztességes nőt játszó kurvákkal találkoztam, de bízom abban, hogy ez után kurvát játszó tisztességes nőkkel fogok találkozni. De komolyra fordítva a szót, egy nőtől sem lehetett volna azt elvárni, hogy 20 évet végigcsináljon mellettem úgy, hogy tilos hisztizni, veszekedni és bármi más módon bezavarni a meditációimba. Amiknek nem lett volna képes felfogni a fontosságát, meg amúgy megérteni sem. Miközben mesterek szerelmi varázslatokkal jöttek, hogy biztosítsák az energialopást. Előnye, hogy ezeknek a tapasztalatoknak a birtokában elég jól leparamétereztem, ki jöhet komolyan szóba. Mert ez kőkemény politikai pozíció is, ha emlékszel még arra, hogy itt körülöttünk mindenki matriarchális társadalmakban él.

- Pozíció?

- Eddig is jól megvoltatok nélkülem, ez után is menni fog. Nincs a Földön olyan ember, aki annál magasabb pozíciót fel tud ajánlani, amiket már elértem. Eddig a megszállás miatt olyan lények szabályaihoz kellett igazodnom, akik egyáltalán nem értik az enyémet, ez azonban most változóban van. Ezért "kaland" címszó alatt el tudok fogadni ajánlatokat, ha azok megfelelnek a paramétereimnek.

- Elfogadsz nálad alacsonyabb látószögű embereket főnöknek?

- Ha én vagyok egy kórház igazgatója, beszállhatok altatóorvosnak olyan műtétekbe, amiket mások vezetnek. Ezt egy ilyen hierarchikus lény se érti, aztán be nem áll a szájuk a siránkozástól, mennyire unják magukat.

- Nem lehet, hogy a hierarchiák ezt értik félre?

- A hierarchiák is olyanok, mint az ember, hogy amit nem értenek, azon azt értik, amit érteni akarnak. Csak náluk nem gond, ha másnap az az ellenkezője. Szóval szinte mindent félreértenek. Azt mondják, ha dolgozom, akkor szolga vagyok. Meg hogy nem viselkedek vezérként. Mivel ők csak az erő nyelvén értenek, nos letettem a felsőfokú nyelvvizsgát és már így meg a dumcsi velük.

- Mindenkire ezt gondolják, aki dolgozik?

- Bizony ám! Ám ha én szakmai munkát végzek, amit cégvezetőként sem bíznék másra, attól még én vagyok a cégvezető a saját cégemben és így van ez a saját világgal is, amiket imádnak megszerezni.

- Mi az a DIZ?

- Az Én vagyok. Te egy embert értesz ez alatt, egy kollektíva sokat. De magasan van a léc, mert akárkihez nem adom a nevemet.