Külső behatolás | 1


- Térjünk rá egy megjegyzésedre és csináljunk belőle külön témát. Arra gondolok, hogy külső behatolást említettél a felső dimenziótartományban.

- Nem tartom valószínűnek, hogy ennek túl sok gyakorlati értelme van, de a megértést segíti. Ami talán létrehozza a gyakorlati értelmét, de addig egyedül nézek ezzel szembe.

- Mi kell hozzá?

- Olyan képsségek és olyan személyiség. Az 1.0 nagy hibája, hogy engedi hatalomhoz jutni az arra felkészületleneket és méltatlanokat. Ezt használta ki a külső behatolás. Amikor arról beszélek, hogy rendszerfrissítés, azzal gyakorlatilag megoldottam a problémát, ám ennek nem lehet meghatározni az idejét. Ezek pedig bebetonozzák addigra magukat, ami azt jelenti, hogy lesz lehetőségük a komoly rombolásra, pláne ha pánikba esnek.

- Milyen időtartamra tippelsz?

- Ha rendszerfrissítés, az akár évmilliókat is jelenthet. Amikor rájöttem, hogy itt milyen lassan történnek a dolgok, elkezdtem fejleszteni erre is a megoldást.

- 1ST1?

- Igen. Ha az élettartamom meghosszabbodik akár több száz évre, az is elenyésző a rendszerhez képest, ám megadja annak lehetőségét, hogy még ebben az időciklusban megtörténjen. Ami lehet akár életcél is.

- Honnan tudni, hogy mi kerül a külső behatolás befolyása alá?

- Ha leméred az általános boldogságindexet és azt látod, hogy az egy szűk rétegnél magas, de a nagy többség esetén alacsony. A kollektív gondolkodás lényege az, hogy mindenki egy "másik te" és ez tud működni az egyéni tudatcentrikus világban is. Ahol azt látod, hogy kevesek részesednek, azok minősége alacsony és az elitbe jutás kritériuma a kritika nélküli behódolás, ezek már ennek a jelei.

- Ha ezt egy kapitalista meghallja, azt mondaná, hogy kommunista szöveget hall.

- Már mondtam, hogy bármilyen ...ista vagyok és annak ellenkezője is. Ha látod a szivárványt, nem kell színt választanod magadnak, de attól még az alacsony látószögön élők mindig egy színben fognak látni. Ettő függetlenül legyek akár kapitalista, akár kommunista, azt nem tartom fejlett világnak, ahol ilyen különbségek alakulnak ki.

- Ha jobban belegondolok, az iménti jellemzés ráillik az USA-ra is.

- Ha pedig kitágítod a perspektívát, azt is látod, hogy a trend Nyugaton is errefelé tart. Elég csak Beépített Főnök sorozatot nézni ahhoz, hogy az ember erre rádöbbenjen.

- Hogy került ez a befolyás a Nyugat fölé?

- Kihasználta a gyenge pontot, ez pedig az olcsó munkaerő. A Nyugat nagy hibája az volt, hogy feláldozta a profit oltárán a stratégiai előrelátást és ezt a hibát azóta is elköveti. Európának életszínvonalat kellett volna Afrikában emelni és akkor nem áradnának be onnan a bevándorlók. Nem kellett volna hagyni, hogy a saját fiataljaik helyett azok vegyék át a helyeket például a gyorséttermekben és nem kellett volna mecseteket építeni, amivel ők építették ki a spirituális ernyőt maguk fölé. Ez egy lassú folyamat, aminek gyökere ott van, hogy az elit számára a rövid távú profit fontosabb volt a hosszabb távú civilizációs érdekeknél. A helyzet mára ott tart, hogy egészen más szemlélet szükséges a megoldáshoz.

- Ez pedig kezd fasiszta színezetet ölteni.

- Biztos van még elég ...ista, hogy azokat is kipipáljuk.

- Akkor ezt fejtsd ki kérlek pár mondatban.

- A mai Föld egy olyan világ, ahol 3D-be frekventálódik egyszerre több dimenzió. Ha beindul a keveredés, az komoly problémává válik. De ez egy többszereplős játék, amiben egy plusz szereplő ez a külső behatolás.

- Honnan?

- Szerintem a 27. dimenziószinten és a 23. dimenzió felől. De erről elég nehéz 3D-ben beszélni olyanoknak, akik többsége hobby ezós. Akik számára a 6. dimenzió is vágyálom.

- Emlékszem olyanra, amikor azt mondtad, hogy az egész világot felmásoltad a 26. dimenzióba egy 3D szimulációs környezetbe. Esetleg van a kettőnek köze egymáshoz?

- De azt nem lehet tudni, hogy a tyúk volt-e előbb vagy a tojás. Hogy azért támadnak ott, mert ott a szimuláció vagy azért van ott a szimuláció, mert ott támadnak. De ha a saját filozófiámat nézem és a harci stílusomat, akkor inkább az utóbbi.

- Miért kell harcolni?

- Egyszer kitaláltam egy elég bunkó definíciót a harcos gyógyítóra a talán kissé túl poénos időszakomban. Harcos gyógyítóra akkor van szükség, ha a paciens a gyógyítást aktívan elutasítja. Ha csak a rendszert kellene helyreállítani, akkor elméletileg senki sem lenne ellenség egy zárt környezetben. Még a külső behatolás sem biztos, hogy ellenséges, csak olyan színezetet vett fel, mert felkészületlen.

- Túl sok a talán és a ha.

- Folyamatban lévő ügyekről beszélgetünk 3D-ben.

- Aminek sok mondata megérne egy külön beszélgetést.

- A szokásos időrésekben, amikor erre ráérek.