Külső behatolás | 2


- Mielőtt továbbmennének, kérdeznék párat az első beszélgetésből. Miért kezdenének rombolásba azok, akik behatoltak, pláne úgy, hogy te magad mondtad, hogy nem biztos, hogy nem biztos, hogy ez a külső behatolás ellenséges.

- Minél magasabb a dimenzió, annál gyermekibb a tudat. Ami sejtésem szerint itt is megtalálható egyszerre és így nézve a pedofília az egyik legégetőbb probléma, amit gyorsan meg kell oldani. Lehet, hogy a külső behatolók nem is lennének ellenség, ám az ő szemszögükből mi nagyon is annak tűnünk, ám a rendszer komplexitását ők sem látják át. Itt azt érdemes megérteni, hogy logikai alapú rációval nem nagyon rendelkezik rajtunk kívül senki, ez az a képesség, ami létrehozza az elmekontrollt. Lefordítva hiába érzed magadban a vágyat sok mindenre, az elméd letiltja és ha tudja, felül is bírálja. Azok a vágyak nem a racionális oldalon jelentkeznek, hanem tulajdonképp önmagadban érzed a problémát, amivel vagy képes vagy szembenézni, vagy nem. Vagy tudod uralni, vagy nem.

- Azt mondod, hogy bennünk van a probléma?

- Úgy van bennünk, hogy ez egy hálózat, amin mindenféle energiák, gondolatok és szándékok futnak végig, amik nem egyéni tudatcentrikusak, hanem innennézve a kaotikus kollektív zónában. Minden, ami a kollektív tudat felől, azaz az intuitív agyféltekéden fut, azok az érzések, vágyak és ezek fordulnak át a másik agyféltekére gondolatok formájában. De ez fordítva is így van, ezért különösen fontos az emberiség, legalábbis az a része, ami a minőséget képviseli.

- A vallások nem erről beszélnek, amikor sátánt említik?

- Sátán szerintem ugyanennek egy egyszerű értelmezése, ami személyként jeleníti meg. Olyan, hogy patás ördög nem létezik, illetve úgy létezik, hogy a hologram egyik tulajdonsága, hogy amit hiszel, azt létrehozza neked. Lefordítva azok, akik elhitetik veled egy ilyen lény létezését, egy téves értelmezésből fakadóan fenn is tartják ezt a problémát. Végeztem kísérleteket ez ügyben, ugyanis én meg sem vagyok keresztelve és arra jutottam, amikor a harcok során elkezdtek engem ezekkel az energiaákkal feltölteni, hogy az általuk így létrehozott entitás kénytelen úgy viselkedni bennem, amit én hiszek róla.

- Mit hiszel róla?

- Olyan, mint belgyógyászok közt a sebész.

- Akkor te tulajdonképp gyógyítóvá konvertáltad ezeket az energiákat?

- Csak nem biztos, hogy ezt mindenki így fogja látni, mert a sebész kivágja a beteg részeket, ami a holografikus felületen civilizációk eltűnését is eredményezheti. Amit látnak így, az meg is felel a hitüknek. Érdekességként megemlítenék itt egy Eliphas Levi nevű spiritisztát, aki szerint Sátán maga az emberiség és olyanok vádolják, akikre azok a vádak sokkal jobban illenek.

- Ha jól értem, azt akarod mondani, hogy a külső behatolók esetleg segíteni érkeztek valakinek...

- Sok beragadt tudat van ebben az anomáliában.

- Szóval segíteni jöttek valakinek és pont azt tekintik ellenségnek, akik képesek lennének a probléma megoldására?

- A mai Föld és rajta az emberiség, azaz a homo sapiens egyáltalán nem egy homogén faj, hanem több dimenzió összeakadásának eredménye a 3D-ben. Az egy egyedülálló lehetőség, hogy itt két olyan agyfélteke van jelen, ami máshol nem fordul elő. Ez az egyedülálló lehetőség teszi lehetővé azt is, hogy megértsük és megfogalmazzuk a problémát, netalántán kötött forgatókönyveket is készítsünk azoknak a fajoknak, akik maguktól sose jönnének rá a megoldásra. Ám itt két alapkoncepció ütközik, az egyik a vallásokhoz köthető leborulós attidűd, aminek lényege az, hogy majd a fejlett és felsőbbrendű lények ezt jobban tudják, a másikat már ismertettem. Azért vagyok ez utóbbi híve, mert fönn találkoztam ezekkel a lényekkel, akik tőlem várták a megoldást. Aki ugye nem a leborulós hivatalos utat követve jutott oda.

- Hogy illeszkedik ebbe az, hogy az 1.0 nagy hibája, hogy engedi hatalomhoz jutni az arra felkészületleneket és méltatlanokat és ezt használta ki a külső behatolás?

- A kollektív tudatoknak kollektívákra van szükségük. Pláne ha ilyen nemes céllal érkezett. Azt már több ilyen lény megszívta, hogy abból indultak ki, hogy a többi ember is ilyen okos, mint én vagyok és amikor szembejött nekik a valóság, hogy úgy mondjam igyekeztek kreatív megoldást találni arra, ebből a sok térepelő és könyörgő emberből hogyan lesz a problémát megoldó csapat. Meg arra is, ha visszatérek, azt hogyan ússzák meg. Látom, 3 millió szavazóval 2/3. Nem utolsósorban enyhén szólva sem választottak pontos ellenségképet, mert igencsak hajlamosak kollektív lényként a kollektív bűnösség megállapítására és azért itt ennél sokkal árnyaltabb a helyzet.

- Miért nem követik a te útmutatásaidat?

- Annál jobbat találtak ki, csakazérse elven inkább igyekeznek mindennek az ellenkezőjét csinálni, pláne, hogy beleszaladtak két olyan dologba, ami váratlanul érte őket, ez pedig a kísértés és a csábítás.

- Vannak nekem is információim, amikkel úgy érzem kissé szinkronba kezd állni az, amiről most szóltál. Hagyom kicsit leülepedni és jövök vissza a következő kör kérdéseivel.