Külső behatolás | 3


- Azon akadtam fenn, hogy gyerekeknek nevezed őket és ezt összekötötted azzal, hogy rombolni fognak.

- Hacsak nem az történik, amit ők mondanak és hacsak nem ők uralokdnak ezen a világon, különben mindenki dögöljön meg és omoljon össze az egész, ha nem lehet az övék. Nem ismerős?

- Akkor szerinted a földi emberek a felnőttek?

- A helyzet ennél rosszabb. Olyanok vagyunk, mint az ő gyerekeik. Amivel azért átadtak egy érdekes információt, mégpedig azt, hogy rendelkeznek ők racionális egyféltekével, hiába igyekeznek eltitkolni. De pont úgy, ahogy itt, amikor a gyerekek iskolába mennek és úgy kb. 2 év alatt bezáródnak azok az agyi cellák, amik a spirituális világhoz kötnek minket, ott is hasonló folyamatok történhetnek, csak fordítva.

- Mi a kettőnek előnye és hátránya, ha egymáshoz viszonyítod őket?

- Mi egyéni tudatban élünk és ilyen világot is építettünk fel. Ami addig nem is fejlődött olyan gyorsan, amíg ők uralták a vallásokon keresztül. Aztán hirtelen ez a fejlődés megindult és szükség lenne rájuk az erkölcsi határok meghúzásánál, de amit belőlük megismertem, annak alapján erre alkalmatlannak látom őket. Ha végignézek ezen a világon, azt látom, hogy itt élnek olyan emberek, akik alkalmasak lennének erre a szerepre, ám olyan mélyen gyökerező vallási alapú hierarchia és ugyanilyen mélyen gyökerező pénzkartell befolyása alatt állunk, hogy a hagyományos úton lehetetlen az ebből szabadulás. Ez egy olyan helyzet, amiben egyik fél sem jó megoldás, mert az egyik egyenlő egy egyszerű, ókori vallásos hierarchiával, ahol a seggnyalás az előrejutás eszköze, a másik pedig egy bonyolult, középkori világi hatalom, amit a befektetők uralnak és titoktartási szerződésekkel sajátítják ki maguknak a technikai civilizáció vívmányait. Vannak még szereplők saját elképzelésekkel, de ezek ilyen-olyan mértékben, de csak ötvözik a kettőt és nem kínálnak új utat, pl. Kína. De azt hiszem elkanyarodtam a kérdésről.

- Igen, mi a kettő előnye és hátránya?

- Az egyéni tudat előnye a versenyen alapuló fejlődés és alternatíva az unalmas élettel szemben, aminek reklámja a biztonság. Ha valaki ezzel jön, hogy megvéd ettől, meg attól, az egy lassú hatalomkiépítési technika és biztos lehetsz abban, hogy valahol fenn ő az, akitől meg kell téged védeni. De megint kezdek elkanyarodni. Szóval az egyéni tudat világa az egyenlőségre épül, ahol a demokrácia világos szabályai biztosítják az egyéni tudatok fejlett együttélési rendjét. Ezzel szemben a kollektív hierarchiák a vezetőre épülnek, akinek viselkedési- és jellemintája, a szándékai és a gondolatai áthatják a kollektívát. Itt ellenvéleményt megfogalmazni, de ez még egy javaslatra is igaz rendkívül kockázatos, mert az egyenlő a főnök hatalmának megkérdőjelezésével. Ezt a világot az állandóság uralja, ahol kilógni a sorból nem lehet, mert az veszélyt jelent a kollektíva nyugalmára és lassan feldereng gondolom a diktatúra szó. E kettő előnyein és hátrányain biztosan sokat gondolkodtál, én most szakmai alapra helyezném a választ. Ha őket megszállják a szakrális csatorna felől, annak ők a legkevésbé sem képesek ellenállni és itt ez történt. Ezzel szembeszállni csak a megfelelő elszántsággal és a megfelelő időben lehet, amíg nem uralnak minket le teljesen.

- Milyen a mindennapi élet ezekben a hierarchiákban?

- A mindennapi életük tulajdonképp egész napos imádkozással telik. Senki nem mehet sehova engedély nélkül, a hatalmat pedig úgy biztosítják, hogy a tömegek puritán életmódra vannak kényszerítve, ahol...

- Kényszerítve?

- A boldogságindexüket lemértem és 20% jött ki rá. Ezt csak kényszerrel lehet elérni. Folytatnám, ahol teljesen el vannak zárva előlük a lehetőségek.

- Engem ez a létező szocializmusra emlékeztet.

- Nem véletlen született az az elméletem, hogy az egy égi kísérlet volt a földi menny megteremtésére és ebből is látszik, mit is értenek ez alatt.

- Ezek most az idegenek, vagy a megszállóik.

- Mivel teljes átadásban vannak, ilyen értelemben mindegy. Fogalmam sincs, milyenek lennének az idegenek a megszállóik nélkül. Ezért is született az az ötletem, hogy ezt kiderítem. De ez olyan szintű változást hozna el a galaxisban, amihez képes Napoleon a képben sincs. A példa azért jó, mert ő is hasonlóan drasztikus és ideálista gondolatokkal indult neki egy merev és a meglátásai közelében sem lévő tömegekkel teli világban, tele nagy hatalmú ellenérdekekkel és ez itt sincs másképp, csak a játékasztal sokkal nagyobb. Aztán ennek az lett a vége, hogy inkább császár lett, mert azt jobban megértették az emberek. Ezen a nagyobb asztalon, ahol a császárt sem értik, mert az világi pozíció, élő isten kultusz van, ami azt jelenti, hogy mindenki elfogadja bizonyos emberekről azt, hogy bizonyos szellemi lények emberi alakjai. Ezen az asztalon a legnagyobb isten pozíciója az egyetlen lehetőség, amire az elért tudatszintem lehetőséget ad, ám ezt csak kinn érvényesíthetem, ha a demokráciát a Földön továbbra is biztosítani szeretném. Ez a harc zajlik már, jelenleg egyfajta megelőző akció indult, hogy ezt a szándékot elfojtsák még az elején a demokráciával együtt.

- Mit jelent az élő isten és a legnagyobb isten?

- Az araboknál ez jobban érthető, csak ott világi figurák játsszák ezt a szerepet és Putyin Oroszországa  is hasonló mintát vett fel. Maga a megszállás 2010 környékén indult, ekkor kezdett visszaszorulni a demokrácia és tört előre az autoriter kleptokrácia, ugyanis egy pénzcentrikus világban nehezen lehetne hierarchiát építeni csak istenre hivatkozva. Ami azért túl erős lenne kinn is. Én sem ezzel jövök elő, mert nem vallásos emberként nekem tulajdonképp mindegy, de tanulmányozva ezeket a lényeket azt láttam, hogy Sátáné a legszabadabb szerep. Úgyis ezzel vádolnak majd meg, ha már nem csak dumálok egy weboldalról. Itt jegyezném meg, hogy vannak pletykák jól elzárt kirstály-próféciákról, amikhez egyre inkább kezdenek hasonlítani az események és ott is szerepel egy név, de azt még nem tudom, hogy mi. Na abban megjelenik egy ilyen legnagyobb isten, aki elhozza a szabadságot és itt ütközik a változástól való félelem azzal a kilátástalanul unalmas élettel, amiben élnek.

- Azt mondtad, hogy nem biztos, hogy a külső behatolók valójában ellenségesek.

- De attól még félreérthetik a fizikai síkot. Lehet, hogy a szellemi szinteken ez a rendszer működik, de a fizikai sík az egyéni tudatok világa... volt. Most rájuk van erőltetve egy égi hierarchia, ami elhozta nekik a békét és a biztonságot, ám látnak itt a Földön egy másfajta békét és biztonságot. Ez is az oka annak, hogy látókörbe kerültünk és megjelentek itt olyan lények, akik véget akarnak ennek vetni, ám már közel sincs ebben a témában akkora egyetértés. Foglalkoztam az orosz-ukrán háborúval, de azt nem emlékszem most, hogy említettem-e, hogy van ennek egy olyan vetülete is, hogy itt egy olyan folyamatot látunk, amiben új nemzet született, amit nehezen visel az egyik fél. Azaz polarizálódik a kollektíva az egyéni világ felé itteni szemszögből a kollektív szinten és a különleges katonai műveletnek nevezett háború célja az lenne, hogy ezt a folyamatot visszafordítsák. Azt azonban nem látják be, hogy a szabadság az egyik legfontosabb tényező, mert nem ismerik. Itt Magyarországon is az lesz az újonnan kiépített rendszer bukásának oka.

- Véres lesz?

- Személyes véleményem az, hogy annak kell lennie, ha egy ilyen embert nem csak a hatalomba engedett ez a nép, hanem még meg is erősítette abban. De a saját jövőmbe nem látok bele és nem tudom, milyen íven jutok el oda, hogy megvalósítsam azt a Föld Szövetséget, ami meditációban már megalakult pár bolygó részvételével. Az biztos, hogy nekem O. Viktorral és bűntársaival semmi dolgom és ha ők állnak az utamba, akkor lehet, hogy nem lesz véres a nép szintjén. Az illetők számára azt üzenem, hogy van egy Woody Alien film, aminek címe igazán rájuk illik és elkerülhetik.

- Nem gondolod, hogy ez nem a legideálisabb politikusi megnyilvánulás pont most, hogy megerősödtek a választások után?

- Itthon sem készülök politikussá válni, kinn pedig isten leszek, nem politikus.

- Itthon mi leszel?

- Teniszedző akartam lenni eredetileg, de azt leblokkolták azok az idióta mesterek, akik ma már imádkoznának azért, hogy teniszedző legyek. Az én hatalomfelfogásom nem uralkodó jellegű és azt mondom, az a legjobb dolog, ha azzal foglalkozol, amivel igazán szeretnél és nem kell ezért a hatalomban lenned. Vannak rá megfelelő emberek, akik dolga a bolygó működtetése. Csak ugye elég kevesen értik ezt, mert mindenki a vagyon meg a rang bűvöletében él.

- Ha blokkolták, gondolom lett új ötleted.

- Igen, az lett helyette, hogy "a mesterek legnagyobb félelme". Én sem tudom mi az, veletek nézem, csak egyes szám első személyben. A teniszedző egy békés világban lehetséges lett volna, mert így is elirányíthattam volna az univerzumot az elmémmel, amit ebben az új szerepben is így teszek, csak az új paraméterek szerint. A kérdés, ami még régen elhangzott úgy szólt, mihez értek a legjobban és ez a tenisz volt. Mára azonban már olyan dolgokhoz értek a legjobban, amik még nem voltak képben akkor.

- Találkoztál meditációban ezekkel a külső behatolókkal?

- Igen. Kiderült, hogy nem partyarcok. Először általában úgy csinálom, hogy kezdem a legfejlettebb módon, megadva mindenkinek az esélyt, hátha elkapják a fejlett ember hangulatot és úgy haladok addig a pontig, amikor lecsapom őket, de ezeket azonnal lecsaptam. A szellemi szintekről viszont sokkal könnyebb eljönniük egy gondolattal, mint a fizikairól, ráadásul 3D-ben mindezeket le is kell játszani az idő miatt. Úgy, hogy rajtuk még a régi program fut és most kísérlezetem azzal, hátha rájönnek, hogyan lehet őket átállítani az újra. Mert ilyet még soha nem csináltak.

- Hogyan kísérletezel velük?

- Először azonnal végezni akartam velük, de született fenn egy tehetség, akinek eszébe jutott az, van-e mód arra, hogy az érdekemmé váljon az életben maradásuk. Kiderült, hogy van és ez a holo-szórakoztatás. Ugyanis még följebb is komoly gond az unalom és mivel a hologram egyik alaptulajdonsága, hogy szereti a dolgokat all-in-one csinálni, ez is megoldható. Még soha senki nem csinált meg ilyen feladatot egy fergeteges show keretében előttem és így elmondhatom, hogy vannak rajongóim most már minden dimenzióban.

- Közben miből élsz?

- Ha vetkőznék az onlyfans-on, biztos jobb lenne a helyzet, de a számlákat még fizetni tudom. Egyszer valaki megkérdezte tőlem, hogy ki fizet engem, amire azt mondtam, hogy a szabadságharcosokat senki sem fizeti, ám övék a hatalom, ha győznek.

- Most ebbe belegondotam és arra jutottam, ha ezt a környezetedben mondanád olyanoknak, akik nem tudják, közben miket csinálsz...

- Senki sem tudja és aki tudja sem érti teljesen. Kivéve a szakmai közönséget.

- Szóval biztosan bolondnak néznének.

- Tudok nagyon értelmesen nézni hozzá. A dolog érdekessége, hogy még minden legelején, a meditációig eltöltött időben mindenki hülyének nézett engem és tényleg a józan ésszel mentem szembe, mire eljutottam a belső kapuig. Most pedig pont ugyanolyan érzésem van a visszatérésem időszakában, csak nem lenn néznek hülyének, hanem fenn. A józan ész kérdése már egy másik dimenzió, mint ahogy akkor is így volt, csak a különbség az, hogy akkor nem tudtam semmit az ismeretlen világról, ahova tartok, most pedig mindent tudok erről az ismert világról, ahova visszatérek.