Külső behatolás | 4


- Három kérdést szedtem össze az eddigiekből és utána folytatnám egy negyedik témával, mert akik régről ismernek téged, nem hiszik el, hogy rasszista lennél.

- Most sem vagyok az. De ők nem foglalkoznak önmagukkal, amit valakinek meg kell tennie. Fehér a bőröm, tehát el sem tudom kerülni, hogy ilyen váddal illessenek és ilyenkor a tapasztalatim szerint sokkal jobb felvállalni, mint elkezdeni magyarázkodni.

- Felvállalni?

- Majd lebukni az új barátaim előtt.

- Erre még visszatérünk, de logikailag nem áll össze az, hogy nem nevezed feltétlenül ellenségesnek a külső behatolást, mégis azonnal lecsaptad őket.

- Aminek egyrészről olyan 200 év múlva lesz érezhető hatása, olyan magas dimenziószinten történt, másrészről tele a faszom a tárgyalásokkal ezekkel. Egyszerűen ráuntam arra, hogy ilyenkor hülyének néznek, sosem tartják be a megállapodást és annyira nem jó fejek, hogy elfecséreljek rájuk egy csomó időt teljesen feleslegesen.

- Feleslegesen?

- Ők nem a mi civilizációnkba szocializálódtak. Nekik egy tárgyalás nem jelent semmit, vagy ha igen, kiváló alkalmat a közvetlen megszállásra. Ez történt a Földön is, amikor elkezdték egymást megismerni a mindenféle földi civilizációk, hogy vannak olyanok, akik a külvilágban eljátsszák a hülyét meg a gyengét, miközben más síkokon erőteljesen nyomulnak.

- Egy példát rá.

- Többet is mondok. Amikor a világhatalomról beszélünk, ki az egyetlen, aki senki eszében fel sem merül? A feketék. Miközben már mindenhol ott vannak, övék a Karib-térség, a világ legjobb helye is. Ott vannak az USA elitjében, már lenézve a kelet-európaiakat és jönnek tömegével Európába is. Ez egy folyamat, amit a jelenben nagyon nehéz elmagyarázni, mert az ő technológiájuk spirituális és akinek elmagyaráznád, ő tekint téged rasszistának és képezi ellened az első frontot. A fehér ember technológiája a külvilágban van, de a feketéké, az araboké, az indiaiaké, a cigányoké nem. Ők pedig nem az a fajta, akik megelégednek azzal, hogy nem ők irányítanak személyesen, elég ránézni, mennyi ilyen figura már most megválasztott politikus Angliában.

- Kezdek ettől ideges lenni, mert...

- Mert olyan dumát hallasz, mint a második világháborús németektől?

- Igen.

- Na akkor érzed, miről beszélek. Ez ugyanolyan technológia, mint a repülőink és a tankjaink, csak nem kívül látod működni, hanem önmagadban belülről.

- Van ennek valami köze ahhoz, amikor azt mondtad, hogy olyan, hogy földi emberiség nem létezik?

- Igen. Itt olyan, aki elmondhatná magáról, hogy földi őslakos, csak nagyon kevés ember van. Mindenki más úgy került ide és fog idekerülni.

- Ki fog idekerülni?

- Túlságosan kötöd magad a 3D idővonalához. Ha egy magasabb dimenziós lény behelyezi a tudatát később a Föld Hologramba, az a 3D-ből nézve benn a jelenben már úgy néz ki, hogy tök régóta megjelent itt egy csomó ember. Ám ez nem olyan hologram, mint a többi és mire eléri a tudati behatolásának a T0-ját, bele is ragadt. Az emberei elfelejtik, kik is ők valójában, lesz múltjuk, családjuk, barátaik és munkájuk. A cigányok ezért vannak mélyszegénységben, hogy megvédjék magukat ettől, nehogy elvándoroljanak és elkeveredjenek.

- Mi a tudati behatolás technikai célja?

- Hogy a létező legjobb helyzetben legyenek az emberei a legjobb pillanatban.

- Akkor ez egy látens civilizációs harc?

- Mégpedig az univerzum és a galaxis tükre, mintha egy terepasztalt néznél.

- Kié ez a világ?

- Amit te teremtésnek nevezel, az egy anomália, nem tudatos teremtés eredménye. Amikor ugyanez a kérdés felmerült a tudatrendezési meditációimban, arra jutottam, hogy senkié és meg kellett szerveznem azt, amit multiplex vetítésnek nevezek és ami egy húzással oldotta meg az összes problémát, csak persze az az egy húzás évekig tartott. Lényege az, hogy ebből az egy pályából nyílik egy csomó, és hogy a tudatod hova kerül bennük, azt a jelen életi kiérdemlésed határozza meg.

- Hogyan történik az utazás?

- Álomban, észre se veszed. Illetve lehet, hogy észreveszed, de nem fogod ehhez kapcsolni. A célvalóságban pedig ébredsz reggel az ágyadban.

- Mi történik az itteni testemmel?

- Az eredeti cél az volt, hogy üres testekként gumimaci üzemmódban működtetik tovább a bolygót az arra érdemesek, amikbe időnként a tudatotok bele tud szállni, sőt a lenti világbeli kiérdemléssel akár bele is ébredhetnek. Ám ezek fenn nem tudtak ellenállni a kísértésnek és megkezdték a tömeges megszállásokat, hogy megszerezzék maguknak a Földet a felsőbb dimenziószintekbe nyíló 3D-s valóságokban. Erre az lett a válasz, hogy lezártam a behatolási pontokat és sima nézőkké válnak, vagyis nem lesznek képesek saját műveleteket végezni.

- Ez egy harc?

- Erről beszélek. De inkább játékot csinálok belőle.

- Mi történik azokkal, akiket lecsapsz?

- Berántom őket a játékba. Mert mint mondtam, közben beszálltam a holo-szórakoztatásba, hogy megoldjam az unalom által jelentett súlyos problémát. De ezekre menet közben kellett rájönni és menet közben kellett itt mindenkit kiismerni. Közben olyan hatalmat kifejleszteni és kiépíteni, amivel ezek az elképzelések meg is valósíthatók. A mában benne vagyunk a sűrűjében úgy, hogy ebből alig látszik valami.

- Kiket vontál ebbe bele?

- Az egyéni tudat csatornáján a felsőbb dimenziószinteken én vagyok egyedül. Ez azt jelenti, hogy tudatilag egy egyéni tudat vetíti az egész világot és jóval alatta nyílik meg az első a másik agyféltekén. Ebből akár nagy baj is történhetett volna, ha nem... és itt szoktam poénosan mondani, hogy ha nem én élek ezzel vissza elsőként. Az egészet úgy kezdtem, mintha te elkezdenél azért meditálni, hogy rájöjj, miért nem megy a céged arra alapozva, amit hallottál, hogy "az történik lenn, ami történik fenn". Aztán először nagyon kiakadtam azon, amit tapasztaltam.

- Min?

- Hogy mennyire más a duma, mint az igazság. Ami elkezdett ütközni azzal, hogy "amit hiszel, neked az van" és kezdett olyan problémává terebélyesedni, amit meg kellett oldani és csak nekem volt logikai alapú rációm azon a dimenziószinten, mert a többi ember könyörög és leborul, így sosem jutnak el ide.

- Ennek a problémának a megoldására indult az a külső behatolás, amiről indult a beszélgetésünk?

- Igen, de egyik ilyen se jó megoldás. Mindenki megoldása azt a sablont követi, hogy majd ő fog uralkodni mindenki felett és majd mindenkinek megmondja, hogyan éljen, milyen szabályok szerint. De ezt tettem én is, csak ezt a hatalmat szolgáltató formára változtattam és kidolgoztam a rendszerét, hogy a nagy káosz helyett mindenki olyan környezetbe kerüljön, ami harmóniában áll a többi oda kerülő lény szándékaival. Ez a multiplex vetítés, ami nem csak a Föld és az emberiség szintjén értendő.

- Ezt rajtad kívül érti valaki?

- Először megrettentem attól a feladattól, hogy ezt rendszerbe szedve értelmesen elmagyarázzam. Eleinte senki sem értette, de most már olyan ember is van, aki az ÉlményPark admin-admin szintje felé tart, miközben én kijöttem belőle és most automatán fut. Ugyanis csak az informatikai szemlélettel voltam képes mindezeket egyedül végigvinni a magam kapacitásán.

- Más is képes lenne erre?

- Ha nem volt az előéletében pár olyan súlyos fejsérülés, ami után nem a diliházban kötött ki, hanem sikeresen újrarendezte a tudatát, akkor nem. Ez kell ahhoz, hogy az agy képes legyen megoldani egy olyan feladatot, ami nem a 3D-ben élő lények kapacitása. Aztán túl is kell élnie a kezdeti időszakot, amihez olyan személyes kvalitások kellenek és olyan személyiséggel is kell rendelkeznie, hogy azt is valósítsa meg, amiről előtte beszél. A teljesítményem annyira egyedi, olyan sok véletlen és szerencse kísérte, hogy szerintem én se tudnám megismételni. De ha visszatekintek az elmúlt 20 évemre, nem is akarnám.

- Akkor ez a külső behatolás kérdése meg van oldva?

- Igen. De úgy, hogy a fizikai síkon a probléma csak most kezdődik.

- Vannak olyan vetületei ennek, amiről még szót sem ejtettünk?

- Szavakkal a témát még csak alig karcoltuk. De amiről érdemes beszélni, annak nagy részén már túl vagyunk.

- Miért kell egy 3D-s lénynek elvégezni egy ilyen feladatot?

- Jó kérdés! Az idő miatt. Tudod mi az idő? Mert egyszer feltették nekem ezt a kérdést, amire gyorsan kellett válaszolnom.

- Nabazmeg. Én most hirtelen nem tudnék erre válaszolni olyan lényeknek, akik nem tapasztalták meg.

- Nekem azonnal definiálnom kellett és amikor később rákerestem a neten, képzeld, ugyanazt találtam. Az idő egyfajta térgörbület, ami az események egymásutániságát biztosítja. Ezért lehet csak innen rendezni a magasabb dimenziók problémáit, ahol minden egyszerre történik.