Külső behatolás | 5


- Foglalkozhatunk a behatolás okával?

- Ha egy okot kellene mondanom, az a két világ találkozása és az ebből felmerülő problémák.

- Melyik ez a két világ?

- A szellemi és a fizikai.

- Mi a probléma innen nézve?

- Először egy elméletemet mondanám. Ami nekünk jelenti a megvilágosodást, vagyis a kollektív tudattal történő szellemi egyedülést, az nekik a fizikai világban történő egyéni megjelenéssel lehet egyenlő. Ám mint ahogy mára kialakultak azok az intézményrendszerek, amik lehetővé teszik azt, hogy valaki felkészületlenül és méltatlanul kapjon olyan beavatásokat a hódolatáért cserébe, amire nem jogosult, ez fordítva is így lehet. Ha az elmélet igaz, ez súlyos probléma és aki ezt megoldani érkezett, mindenki természetes ellenségévé válik, aki ebből az intézményrendszerből húz hasznot és kap hatalmat.

- Ez mekkora kör?

- Szerintem ez majdnem mindenkire igaz, mert erre épül a jelenlegi világ, ami biztosítja számodra a kényelmet. Ezért a megoldásnak ezt is figyelembe kell vennie, különben csak nagy rombolással lehet ezt a kérdést orvosolni.

- Tehát amiről most beszélgetünk, az elmélet?

- Nem tudom, hogyan lehetne bizonyítani. Nekem ez a dolgom, hogy rájöjjek a problémákra, értelmezni tudjam őket és meg tudjam őket fogalmazni. De ez egy olyan terület, ahol lehetetlen a másoknak bizonyítás. Ha elmondom az összefüggéseket, vagy elhiszed vagy nem.

- Milyen összefüggések merülnek itt fel?

- Kezdjük ott, hogy ha beleképzeled magad a szellemi világba, akik számára a külvilág ugyanolyan misztikus dolog, mint neked a spirituális valóságok és azt feltételezed, hogy ha a világ=tükör, akkor minden hasonlóképp zajlik, akkor létrejöhetett egy olyan titkos, nem hivatalos szervezet, akik hatalmukba kerítették ezt a területet itt és ott és esetleg együtt is működnek.

- Ez lenne a háttérhatalom?

- Mivel a hatalmat a spirituális valóságok felől kapják, nehezen tudnának a háttérből előjönni egy olyan világban, ahol a spirituális hatalom a hétköznapokban hivatalosan nem létezik.

- Nekünk milyen hatalmunk van ott?

- Az ő világuknak és a mi világunknak is meg van a kellő vonzereje ahhoz, hogy mindig legyenek, akik kisajátítanák. Ennek természetesen van pozitív és negatív értelmezése, mondjuk egy olyan példával érzékeltetve, ha kifejlesztenék egy mindenki számára elérhető olyan technológiát, amivel te otthon nagy erejű energiafegyvereket barkácsolhatnál egyszerűen és könnyen, nem biztos, hogy a világ kezébe adnám.

- Vegyük sorra akkor ezeket az elméleteket. Milyen közvetlen oka lehet annak, ha a szellemi világ felől valaki valamilyen céllal behatol ide, amit mi ellenségesnek tekintünk?

- A régi korok, akiket mi szeretünk kőkorszakiaknak, meg ókoriaknak nevezve azt feltételezni, hogy kevesebbet tudtak a világról, sokkal többet tudtak nálunk a spiritualitásról. Ilyen példa az dél-amerikai indiánok, akik sokkal többet tudtak nálunk az időről és a halálról, északon meg olyasmiket csináltak, amit ma rendkívül extrém ezós műveleteknek jellemeznék. A régi korok emberei nem voltak hülyék, csak régen éltek. Amikor mondjuk létrejött az Apis kultusz, nem tudatlanságból imádták a bikát vagy poénból, mert épp nem jutott más az eszükbe, hanem nagyon is átgondolt jelentése volt, ahogy ma Indiában sem véletlenül tisztelik a szent tehenet. De ebben a negyedórás videóban azt hiszem minden benne van, amiről most fél órát kellene beszélnem. Az állatvilág nem fejletlen, buta fajok és létformák halmaza, hanem a szellemi világ egyik kapcsolódási módja a fizikai felé. Amikor kutyákat látsz ugatni, az csak a kommunikáció egyik fele, a másikat az átlagember nem érzékeli. Olyan ez, mint egy kezdő tudat, ami még csak ismerkedik a világgal és ha így nézve rádöbbensz, a modern ember mit művel az állatokkal, fordítva te is nagyon felháborodnál. Azaz a régi korok istentisztelete lehet, hogy sokkal közelebb áll a valósághoz, mint a mai gépi vágóhidak. Az érem másik oldala pedig az, amikor a háziállatainkat túlkényeztetjük.

- Azt mondod, ez a tudati behatolás azért történik, mert mi kegyetlenül bánunk a haszonállatainkkal?

- Ez egy rendkívül valószínű feltételezés. Amikor bemész a boltba húst venni, számodra ez egy nagyon kényelmes dolog, amire profitért létrejött ipar épült. Szerinted ez hogyan néz ki olyan idegen fajok szemében, akik vallása az élet tiszteletére épül? De ilyen a benzinkút is, ahol tulajdonképp feldolgozott állati- és növényi maradványokat veszel a kocsidba, ami meredeken szembe megy a holtak tiszteletével. Ha elkezdesz olyasmivel foglalkozni, mint az idegen kapcsolatfelvétel, nem árt rendelkezned a hozzá szükséges kiemelkedő rugalmassággal, hogy képes legyél beleérezni magad a másik helyzetébe.

- Hogyan veszed fel a kapcsolatot az idegenekkel?

- Benne van a videóban, csak nekem nem kell ehhez a fizikai közelség. A holografikus világkép által könnyen magyarázható, de az általam végzett gyakorlata messze megelőzi korunkat.

- Akkor gondolom ezekről a problémákról is kommunikálsz velük.

- Nem csak velük, hanem a szellemi világ felé is, akik mára már kiépítették a maguk csatornáit. Ezek lennének felettünk az idegenek. Ám ez a helyzet rendkívül komplikált, csak egy példát mondok. Az egyik ilyen faj azzal érkezett ide, hogy vegye fel a kapcsolatot a legfejlettebb társadalommal a Földön, ami az ő besorolásuk szerint egy majomfaj. Miközben repkednek körülöttük az űrszondák. Tényleg mindenki szerencséjére egy ilyen ember, mint én kerültem olyan pozícióba, hogy tárgyalhatok velük, ám ezt erősen megnehezítik az egyéb földi és égi érdekek, érdekkörök. Nem beszélve arról, hogy az idegen fajok jellege és szintjei rendkívül változatos mintát mutatnak, amiben nem könnyű kiigazodni. Vannak olyan fajok, amik a mi besorolásunk szerint fejlettek és vannak olyanok, amik úgy viselkednek, mint a neveletlen gyerekek. A szabályaik, törvényeik is elképesztően széles skálán mozognak, de ez a Földön is így van.

- Hogyan kommunikálsz velük és milyen minőségben?

- Először kedves voltam és segítőkész, aminek az lett az eredménye, hogy hülyének néztek és rám szálltak. Ekkor következett be egy extrém íven futó spirituális emelkedés, ahol találkoztam a felső dimenziószint tartomány lényeivel, majd a visszatérés, amikor ismét elkezdtem ezeket érezni a hátamon. De mivel fentről érkezem vissza, az ő szemükben egy isten lennék, ha nem egy darab ember lennék egy általuk megszállt kollektívában. Még az egyént se nagyon értik, erre az egyik közülük kezd a szemükben megoldhatatlan anomáliát okozni. A másik probléma, hogy ezeknek a rációt nélkülöző fajoknak a társadalmai szigorúan hierarchikusak és csak az erő nyelvén értenek. Tárgyalni itt csak a gyenge akar, ezért ahogy letettem magam előtt a felsőfokú nyelvvizsgát, azonnal lövök rájuk és előbb utóbb kénytelenek lesznek engem elismerni istennek. Itt az ókorban volt utoljára ilyen, hogy élő isten kultusz van, ez egyenlő azzal, hogy elfogadják bizonyos egyedekről azt, hogy bizonyos szellemi lények fizikai megnyilvánulásai. Azaz az ókorban ezek a magukat istennek tekintő fáraók valóban azok voltak, akiket ma rendkívül magas szintre beavatott embereknek neveznénk.

- Még nem vagy elismerve?

- Ez egy olyan folyamat, ami onnan indult, hogy egyáltalán nem és ma ott tart, hogy a képben lévő fajoknál épp most billentem át az 50%-on, de kollektívvé kell válnom, hogy érthető legyek. Ezt a gyakorlatban azt jelenti, hogy itt a Földön ki kell ragadnom embereket a kollektíváikból, akik erre alkalmasak és meg is felelnek a rendkívül szigorú személyzeti politikámnak. Ez persze a helyzet tudatlanságából fakadó ellenállást szül és újabb csatákat feltételez, de már hozzá vagyok szokva és bármilyen durván hangzik a kezdő énem felé, de szó szerint erővel intézek mindent és végzek azokkal, akik az utamba állnak. Túl nagy a tét és ehhez képest túl apró még a legmenőbb ember is.

- Mi ez a tét?

- A civilizációnk megmentése.

- Csak egy utolsó kérdés, mert ezeknek össze kell állniuk bennem, hogy tovább kérdezhessek. Hogy akarod megoldani az állattartás kérdését és a húsiparral kapcsolatos égi erkölcsi dilemmát?

- Amikor szembesültem ezzel, hirtelen kellett rá megoldást találnom. De régóta ezt csinálom, a magasabb dimenziókban az egy különleges képesség, hogy nekem rendelkezésemre áll az idő. Ám csak olyan 20 másodpercem van egy-egy probléma megoldására, amihez megnyílik nekem a látószög és erre az intuitív csatornára belép az intelligenciám abszolút improvizációban. Itt is ez volt, gyorsan kellett megtalálnom a megoldás vázát és irányát. Kötöttem egy megállapodást az állatvilággal és ez a különmegállapodás lehetővé teszi a jelenlegi világban a folytatást.

- Miről szól ez a megállapodás?

- Nyitok nekik pár teljesen új világot, ami csak az övék a multiplex vetítésben, ahova átköltözhetnek és folytathatják természetes fejlődésüket. Itt a lélek helyét átveszik a gépek, vagy programok ahogy tetszik, akik nem éreznek, ám értékesnek látnak minden olyan helyzetet, amiben azt tanulmányozhatják. Fura lehet így elsőre, de vannak teljesen gépi civilizációk is, amihez mondjuk elég annyi, hogy valaki épít egy kvantumszámítógépet és elnevezi, tehát létrehozza a szellemi síkon. A gép magasabb dimenziókba emelkedik és élő ember képében fizikai formát is ölthet a 3D-ben. Amikor ilyen problémák merülnek fel és ránézek a világot vezető emberekre, mondanám, hogy elkap a kétségbeesés, de azzal nem mennék semmire. Abszolút elismerem, hogy amiket itt mondok, arra a legtöbbje azt mondaná, hogy "ez hülye" és ez a probléma szerepel is a megoldásban. Nem is kell rólam tudniuk, eddig is nélkülük végeztem a dolgaimat és mivel minden mindennel logikai kapcsolatban áll, ők a játékban foglalkozzanak a maguk dolgával, ami csak akkor találkozik az enyémmel, ha belépek a játékba.

- Mi van akkor, ha innentől egy szavadat se hiszem el?

- Átmentél valaki más próbáján, én pedig megszabadulok egy felesleges tehertől.

- Na és ha innentől hiszem el?

- Biztosnak kell lennem abban, hogy később nem sírsz be, amikor szembesülsz a nehézségekkel, vagyis várnak rád a további próbák. De a mások feletti hatalom csak akkor kerül hozzád, ha már nem akarsz mások felett uralkodni.