Külső behatolás | 7


- Ha jól vettem ki a szavaidból, te kettővel fölfelé harcolsz?

- Kezdetben ez volt, amikor még túl kicsi volt az, amit mertem álmodni. Csak aztán szembesültem azzal, hogy a probléma még följebb van. Ezt a mondatot betehetném meditációim szlogenjének is, mert az újabb feladatok így nyíltak meg nekem folyamatosan. Egy idő után arra jöttem rá, hogy ennek így sosem lesz vége, ám az emberi élettartam nagyon is véges. Ezért teljesen újraértelmeztem a helyzetet és olyan megoldást kerestem, ami belefér az időmbe és a kapacitásomba. Mindezt úgy, hogy gondolnom kell a saját helyzetemre is, mert ezekre a fejem fölött biztosan nem számíthattam.

- Nem számíthattál a segítőidre?

- Ahogy itt a Földön is lenni szokott, csak addig segítők, amíg a céljaiknak megfelelsz.

- A világ meggyógyítása, helyreállítása nem a céljuk?

- Úgy nem, ha nem ők uralják. Minden duma, amit föntről nyomatnak csak PR szöveg, aminek célja, hogy megszerezzék az együttműködésedet. Amikor kialakultak az első konfliktusok abból, hogy amit előzetesen leegyeztettünk...

- Hogyan?

- Ez egy belső kommunikáció. Gondolj bele, megnyílnak a belső csatornáid, elkezdesz többet érezni és látni a világból. Mit mond a környezetedet, bárkinek beszélsz erről? Hogy bolond vagy. Ha pedig arról beszélnél, hogy megszegték a megállapodást, mi lenne a reakció? Kik? Hangok a fejedben? Menj el orvoshoz. Eközben fentről ilyesmik jöttek, hogy "na és mit tudsz tenni", meg "alattam vagy, ne ugass", meg "ja, te ezt így értetted", meg "pofa be és legyél hálás", meg "fogadd el és törődj bele". Amire később, amikor elértem az első sikereimet érkezett az "áruló", amiket még ma is a fejemhez vágnak.

- Ezek azok a segítők, akik...

- Akik eleinte jó fejek voltak és tényleg profinak nevezném az együttműködésünk minőségét, de aztán mintha hirtelen minden megváltozott volna. Olyan volt, mintha leváltották volna őket vagy átkerültem egy másik tudati zónába. Minden tekintélyelvűvé vált, amivel nincs is bajom, ha az kiérdemlésre épül. Szoktam is mondani, hogy tekintélyelvű rendszereket mindig arra méltatlanok akarnak kiépíteni, különben kiépül az magától.

- Milyen konfliktus alakult ki?

- Itt jegyezném meg azt, hogy a felek eddig ahhoz szoktak, hogy az egyik angyal, a másik pedig leborul. Szerintem még ebben a tudati zónában sosem láttak nem vallásos embert, aki ott jött rá, hogyan lehet az elmével lőni. Nagyon meglepődtek. Annyira, hogy észrevettem, hogy nagyon gyorsan emelkedem és ennek csak egy oka lehetett, hogy kilőttek fölfelé. Így jutottam el a mélytransz tartományba és kezdtem meg égi karrieremet, először mint problémamegoldó, aztán az imént említett változás után már mint új isten.

- Új isten?

- Alkalmazkodtam a helyi viszonyokhoz.

- Hogyan bizonyítottad, hogy te isten vagy?

- Elhitettem velük, aztán felnőttem a feladathoz. Ne kérdezz részleteket, mert ezek mind egy-egy önálló fellépős est témája is lehetnének, amin csak a közönség ateista része nevetne. De írtam egy novellát, hogy érzékeltessem.

- Te átverted őket?

- Ha egy gyógyító a hit erejével gyógyít, ami a hologramban az egyik legnagyobb erejű gyógyítás, az átverés?

- Csak ha nem jön be.

- Itt is így van, addig védi a törvény a jó hírnevedet, amíg le nem buksz. Lényeg a lényeg, mivel engem ezek még minden elején megfosztottak az Erőtől, nem is maradt más választásom. Ám rájöttem egy igen lényeges dologra ezzel az energia- és beavatáslopással kapcsolatban, ami itt a Földön a mesterek legnagyobb biznisze lett. Ha elszedik az összes erőt tőled, attól még maradsz ugyanazon a spirituális rangon, csak nem lesz hozzá erőd. Azaz megnőnek a manipulációs képességeid, ami fenn egy igen békés dolog. Ettől olyan képességek fejlődnek ki a 3D-ben, amit a valóságban élők mágiának, különleges képességnek neveznek.

- Milyen képességek ezek?

- Elsősorban vezetői. Akinél az erő van, pedig végrehajtói.

- Ki segített neked?

- Érzésre senki, pláne egy tudati utazásban csak az állandó külvilág állandó földi családjára számíthattam. Akik kívülről érkeztek, egy sem volt önzetlen és amit tőlem kaptak, az össze sem volt hasonlítható azzal, amit ezért adtak. De nekem abban a helyzetben életmentő volt.

- Miért nem álltál le?

- Nem volt hova leállnom és nem volt hova hátrálnom sem. Ha láttál már kukában kotorászó hajléktalanokat, amikor rájuk néztem, angyali rangot láttam rajtuk. Nem akartam egy lenni közöttük, mert ezektől a fejünk fölött simán megtörténhet. Azt gondolom itt két eset lehet, az egyiket ezzel büntetik a szabadságvágyért, a másik pedig eleve nem akar betagozódni a földi struktúrákba és így csak ez marad nekik. Azt azért jó tudni, hogy az égiek nem egységes társaság és eleinte nem is szóltak bele egymás dolgába, de aztán ezzel a bűvös 2010-es dátumtól ez is megváltozott. A beavatkozás jellege miatt itt gondoltam először arra, hogy ez az új erő rájuk is föntről érkezett és mivel a szakrális csatornát használja, tehetetlenek vele szemben.

- Nem értem akkor, hogy mi az elképzelésed.

- Na ez az! Ha fejlettebben állok a pénzhez, hogy azok, akik kibocsátják sem értik, ezzel tudom a legjobb példával magyarázni az összes területet. Ha egy szintben és egy valóságban látnám a világot, ez nagyon nagy probléma lenne, mert hiába venném át a világhatalmat, ha senki sem értené azt a földi menny koncepciót, amit megfogalmaztam. Szerintem az elején egy baleknak nézett engem mindenki, aki a nevét adja mindehhez, amit ezek művelnek...

- Miből gondolod ezt?

- Abból, hogy amikor elkezdtem nekik mondani, mit hogyan csináljanak, a hirtelen váltás után azt kaptam vissza, hogy "ezt ők jobban tudják". Addig pedig kiválóan működött és fenn nem csináltak sem hiúsági, sem hatalmi kérdést ebből. A nagy rendszer szintjén azért mondom, hogy senki sem ellenség, mert az általam felállított fokozatok admin-admin szintjén vagyok, mintha egy internetes kalandjáték vállalkozásnak lennék a vezetője, én sem látnám az ügyfeleket ellenségnek a játékban. De ha beavatkozom, a játékosok értelemszerűen a saját nézőpontjukban engem annak fognak látni. Egészen addig, amíg el nem ismernek istennek. Szóval az, hogy én úgy beszélek magamról, hogy isten, az nem nagyzási hóbort, meg elmebaj, hanem az egyetlen lehetőség megoldani ezt rombolás nélkül. De azért ezt is megbonyolítottam, mert itt a Földön csak úgy lehet ezt a civilizációt kijavítva ezt tovább fenntartani, ha nincs benne élő isten. Kinn oké, itt nem az, mert itt ehhez a helyzethez kell alkalmazkodni. De spirituális mutáns még lehetek és milyen jó, hogy olvastam Asimovot, mert kaptam tőle egy ötletet, hogyan lehet úgy megcsinálni, hogy még ez se derüljön ki.

- Meddig jutottál?

- Elmentem a végéig és még annál is tovább. Most pedig térek vissza és itt találkozik minden egybe azzal a spirituális keretrendszerrel, amit kifejlesztettem, ha nem akarom magam kiszolgáltatni ezeknek. Ez már egy modern cucc, ami kiküszöböl rengeteg olyan hibát, amivel a meditációm alatt találkoztam és sokat ezek közül csak egyszer kellett valakinek jól megcsinálni. Aki ezen a platformon kezd meditálni, éveket takaríthat meg és jobban is jár, ha a jobb alatt nem a behódolós, felelőtlen lényeknek felelősségátadós, angyalkás hangulatot értem, akik nem támasztanak minőségi feltételeket, elég nekik a behódolás. IT nyelvre fordítva inkább a Linux alatt meditálnának, mint a Windows alatt. Így folytatva akkor az Android a sima felhasználóké. Csak ez holografikus világ, itt nincsenek kompatibilitási gondok.

- Ezt nehéz nekem felfogni, hogy egy ember erre képes lehet.

- Írtam erről egy kisnovellát*, a végére ideteszem. Egyszer azt hallottam, a határidő nagy úr, na így van ez a kényszerrel is.

- Hogyan bírta el ezt az agyad?

- Úgy, hogy ez nem egy átlagos agy. Utólag már tudom a rendszermagyarázatát és a játékmagyarázatát is, miért ért engem annyi fejsérülés még minden előtt, ami számomra a belépő volt ebbe a játékba azzal, hogy akkor és ott nem tojtam be, hanem újrarendeztem a tudatomat. Aztán 20-30 évre rá milyen problémával néztem szembe? Egy gigantikus tudatrendezéssel. Amihez meg volt a feltuningolt agyam és a szükséges tudatszintem.

- Mi lesz utána?

- A fő szabályom az, hogy minden szabály, amit hozok rám is vonatkozik. Ezt szintén nem értik fenn, szó szerint hülyének néznek emiatt, de csak így javíthatók ki a hibák és nem utolsósorban így akadályozhatom meg azt, hogy engem megszállva felhasználjanak, ahogy másokkal teszik. A másik ilyen szabály, hogy mindenhova a legalkalmasabb és legrátermettebb megy és addig, amíg ő a legalkalmasabb és legrátermettebb. 20 éve bámulom ennek a majomnak a pofáját a politikában, aki régen alkalmas volt valamire, de már rég nem az. Ebből értitek.

- Mi van akkor, ha kiderült, hogy mindig lesz más, aki alkalmasabb valamire nálad?

- Most beugrott egy régi meglátásom több, mint 10 évvel ezelőttről. Lehet, hogy Catsro jó hadvezér volt, de az még nem jelenti azt, hogy jó politikus és jó vezető is.

- Akkor is tartom magam a szabályaimhoz és nem gondolom, hogy unatkozni fogok akkor sem, ha olyan helyzetbe kerülnék. De előbb még elvégzem a dolgomat.



*
- Milyen tehetséges légtornászok vannak ezen a bolygón.
- Igen, nem panaszkodom.
- Elárulja, mi a titkuk?
- Csak le kell venni alóluk a hálót.