Médiaszerződés | 4th


- Tehát a te irányod, ahogyan értelmezed a világot a szórakoztatás?

- Ez volt a legfontosabbnak látott probléma azonnali felvétele és lett ÉlményPark a neve, ami tükrözi a névben a lényegét. A szellemi szintek felől érkező erős kéréshez erősen passzol, akik harcot hirdettek az Unalommal szemben. Az angyali irányból pedig angyali feladatnak van elismerve gyógyítói területen.

- Tehát ez az istentől független világvetítés eddig pontosan úgy haladt, ahogy az isteni vetítés?

- Jó a meglátás. Felvette a párhuzamos pozíciót magára duplikálta a világot, majd kiléptette az istenit.

- Miért?

- Tételezzük fel, hogy ő isten. Aki annyira az Állandóságban él, hogy büntet minden változást. Szerinted ő teremtette ezt a világot? Isten úgy is lehet valaki, hogy nem a saját teremtésében isten.

- Ki teremtette akkor? Sátán?

- A hitetekben kizárásos alapon csak ő lehet. De ez itt csak technikai kérdés.

- Ki volt a teremtő?

- Egyszer csak összefrekventált pár dimenzió a 3D-be és lett belőle egy anomália, aminek viszont vannak élhető világok zónái, a miénk is egy ilyen. Mindenki értelmezi valahogy a világot, ami civilizációkat hoz létre és ezek a civilizációk az alsóbb szinteken összekeverednek. Hol kioltják egymást, hol értéket hoznak létre. Senki sem teremtette, de ezzel az erővel mindenki teremtette, aki ebben benne volt. De egyiknek sincs abszolút hatalma, csak égi lobbyereje. Hogy te valamelyiket a teremtőnek tekinted, igazad is lesz és a kérdés az marad, a többi információval mi lesz.

- Hogyan tudod érvényesíteni az ÉlményPark és 1ST1 erejét?

- A médiaszerződéssel.

- Hogyan a sajátodat?

- A holografikus vetítésetek médiajogai vannak nálam, nem vagyok az uratok. Enélkül az ÉlményPark bár ott lesz, nem lesz tartalma. Ezzel biztosítottam az emberi faj fennmaradását, de ez a magántulajdoni forma ugyanúgy engem is zavarhat egyszerű állampolgárként. Mivel ezt egyszerű állampolgárként nem belülről, hanem kívülről nézem, óhatatlan, ha nálad van a Tüköradmin, ahogy Lenn, úgy Fenn. Csak fordítva.

- Várj, te automatizáltál egy olyat, ami más embernek elérhetetlen életcél is lehet?

- És sokkal jobban is működik, mint az ideérők személyiségtorzulásaitól átitatott forgatókönyvei. Nekem meg nem kell foglalkoznom vele, csak ha valami zűr van, de azok meg nálam a játék.

- De mitől válik mondjuk Lucifer Arkangyal platform alatti szereplővé?

- Na igen, ezt itt a kutatás-fejlesztés első vonalából írom és én is meg akarom nézni élőben. Ez elkerülhetetlen, amint életbe lép a fő problémára a megoldás, a Tér admin és játék szintekre bontása. Ha Lucifer, keresztneve Arkangyal szereplővé válik, akkor megszűnik létezni az admin szinteken. Ha admin szintekre a paramétereknek megfelel, az a része adminná válik. Ez egy olyan rendszerhullámfrissítés, ami minden síkot és szférát érint és onnantól az vagy, akinek a login rendszer azonosít. Ez a valódi értéked, de figyelembe veszi azt is, amit az emberek hisznek rólad.

- Szerinted a szakma mit gondol rólad?

- Nem vagyok a szakma része. Azt gondolnak, amit akarnak. Ilyenkor az a cél, hogy a hasonlóak találkozzanak össze.

- Várj, ha nálad vannak a hogy is mondtad... holografikus vetítéseink médiajogai, úgy írod át a forgatókönyvet, ahogy akarod.

- Itt lépett be az Égi Érdekvédelmi Testület és kiharcolta, hogy ezek a forgatókönyvek objektív platform alatt fussanak. Azaz nem cselekedhetek a kényem-kedvem szerint, csak a másiknak is esélyt adó holojátékokban.

- Lemondtál egy ilyen hatalomról?

- Ennek az Égi Érdekvédelmi Testületnek egyre nagyobb a befolyása. Jobb inkább a linux filozófiájával a tartalomfejlesztéssel és szolgáltatással kapcsolatos területeken meglátni a nekem valót.

- Kikből áll ez a testület?

- Egyelőre csak én vagyok az alapító és a vezető is egyben. Elég nehéz bejutni, mert annak is kell lenni, nem elég annak csak látszani. De a színészetben is elismerjük a kiemelkedőt és a művészetet.

- Őszintén, mi van ez az egész mögött?

- A vízöntő leszarja ezt az egészet és semmi kedvem ezekkel leállni személyesen pöcsölni.

- Mindenki álma az ide bejutás.

- Komolyan? De én nem ítélkezem.

- Tehát automatizáltad a fél világot...

- De csak a saját szemszögemből és azokéból, akik rájönnek ennek a modern ezó világképnek a lényegére.

- A többiek szemében mi?

- Amit hisznek. Továbbra is.

- Miket csinálsz, mert akkor rengeteg kapacitás felszabadul?

- Besegítek mások melóiba. Cél egy fejlett világ egy fejlett galaxisban.